Stråkat!

Igår entrade jag stråket tillsammans med mina härliga jobbarkompisar =) En flaska vin innan gjorde att jag var mer än på topp hela kvällen! Stötte ihop med Malin å tur va väl de då mina arbetskamrater dissade mig och försvann i vimlet! Men va gjorde de när vi entrat Marité där de va massvis med härligt, och mindre härligt folk =) Efter några drinkar å hejjande å stojjande va de bara till å hoppa på cykeln å ta sig hem! Å tur va de att jag hade cykel för inte skjutton va de nån lampa tänd när jag skulle hem! Å ändå har dom sagt att alla lampor ska va tända nu under stråket å yran när de är så mycke folk i rörelse, eh säkert! De va så kolsvart de bara kunde bli så tur jag kom på att jag hade lyse på cyklen så jag hitta hem ;-P

Tack älskade vänner för en toppenkväll!!
Puss


Cirkus Scott!

Jag har varit på Cirkus =) De har jag inte varit på sen jag va liten, så när mamma fråga mig å syster om vi inte skulle gå så va inte jag sen å hänga på! De va riktigt rolig med massa elefanter, sjölejon, akribater å en tjej som sköt ut sig själv ur en kanon! Själva cirkusen va utomhus, på Jämtkraft arena som är en stor fotbollsplan =) Att de va utomhus va ganska häftigt, men då vi här uppe i norr inte har den bästa sommaren så va de typ +10 grader, blåst å grått! Så att jag hade mössa, vantar, fleectröja å regnkläder på mig hjälpte inte ett dugg mot kylan, frös som en isbit när jag kom hem!

Men nu har jag tagit en varm dusch och sprättat en så nu är jag snart varm, å då kommer jag klara en kväll på stråket =)
För ikväll blir de bus med världens bästa Malin som jag inte har träffat på typ en månad, så de e verkligen på tiden!

Vi ses i dimman!
Puss


Stråket 2009

I fredags skulle jag, mamma och syster ta en sväng upp till Fäviken men vädret va inte det bästa så vi tog en sväng på kläddax och outlet för lite shopping istället =) Jag inhandlade 2 par skor, en kofta och ett par shorts för pengar jag inte ens har! Men är man snäll och bortskämd som jag så ordnar de sig alltid ;-P

Ja och i fredags slog portarna upp för Stråket 2009, nu blir det liv och rörelse i staden, och självklart befann jag mig på plats =) En god middag och gott att dricka avnjöts tilsammans med väldigt trevligt sällskap! Men då jag skulle upp och jobba på lördagen så fick de bli en tidig och lugn kväll för mig, men va gör de när man nu kan avnjuta stråket resten av veckan =)

Idag, söndag, ska jag försöka ägna mig åt midre roliga saker som tvätta, städa, diska och kanske till och med försöka hinna me att städa min garderob där de just förtillfället inte är speciellt lätt att hitta!

Men ikväll gott folk kommer cirkusen till stan å då ska jag va där =)

Puss!

uppdatering

Ja som ni kanske själva har sett så har jag ine varit så bra på att skriva i bloggen den senaste tiden! Men jag har ju haft en veckas semester och eftersom jag tar semester så tar ju bloggen också semester =)
Men nu ska de väl förhoppningsvis gå tillbaka till de normala å jag ska förska uppdatera så ofta jag kan! Men me de jobb jag har, då jag denna vecka bara jobbar 24 timmars pass, så kan de kanske bli lite sämre me de, men jag ska göra mitt bästa =)

Idag ska de ialfl hända stora grejer hemma hos mig! Jag ska äntligen få den hårfärg jag länge tjatat om att jag vill ha =) Eftersom alla frisörer vägrar färga håret brunt på mig så få jag göra de själv med hjälp av mamma! Hon komme snart hit så de e väl bäst att jag plockar undan lite å kanske kastar mig över disken!

Ha en bra dag!
Puss


Jobbarhelg!

När jag landade i Östersund igen i fredags morse kl 07.00 så bar de ivög hem för en snabb dusch och lite frukost! För kl 10.00 skulle jag infinna mig på jobbet för att påbörja ett 33 timmars långt jobbpass, som avslutades på lördag kväll då jag fick åka hem och göra mig redo för natten, sova några timmar å sen kliva upp idag, söndag, för att börja ett 24 timmars långt jobbpass! Så min helg kan snabbt och kort sägas ha innehållit jobb, jobb och mera jobb!
Men i morgon bitti när jag får gå hem så bli jag ledig tills på onsdag då det väntas ett nytt 24 timmars långt pass på jobbet!

Jag hoppas att jag blir glad när lönen kommer ialfl!

Göteborg!

Ja just nu befinner jag mig ju i Göteborg och hälsar på min kära kusin =)
Kom hit igår, men stannar tyvärr bara tills i morgon! Igår fördrev jag tiden med att vandra runt i staden medans jag väntade på att kusin skulle sluta jobba. Det blev en del timmar som skulle tas död på, men har man trevligt så försvinner dom lätt =) Jag hann även med lite shopping!

Idag tittade solen fram när jag vakna så då studsade jag upp illa kvickt, tryckte i mig lite frukost och bosatte mig sen på balkongen. Här satt jag och njöt ända tills solen försvann bakom huset, då tog jag en dusch, fixade mig å sen tog jag bussen in till den stora staden för att hinna med systemet å lite mer shopping =) Kan säg att jag nog aldrig mer ska klaga när det är full med folk på bussen hemma, så fullt som de va på den buss jag åkte idag har jag aldrig varit med om! Helst sjukt!

Nu sitter jag och väntar på att kusin ska sluta så vi kan öppna vinet, fixa oss och sen göra staden osäker!
Jag som aldrig har varit ut i denna stad tycker de ska bli roligt! Det är alltid trevligt men nya människor och en ny stad =)

Vi synes!
Puss


5 rätters!

Nu har jag landat i Göteborg, med lite mellanlandning på Orust! Åkte ner till Orust i Söndags, pappa åkte på nån konstigt feber så de va bara jag å hans sambo som tog bilen å drog iväg! Längs vägen svängde vi in i Karlstad på IKEA, jag skulle promt ha ett visst tyg där, men tyvärr så fanns de inte så de fick bli ett annat =) Efter detta så fortsatte vi vår tur neråt landet, resan ska i vanliga fall ta typ 3.5 timme men för oss tog de typ 7 ;-P Vi körde först in i värsta regnvädret så vi fick köra typ 30 på 90 väg, å sen va de avstängt pga översvämning på flera ställen! Å slutligen så råka vi svänga av på fel ställe, men de va kanske mitt fel eftersom de va jag som va kartläsare! hahah! Men efter mycke om och men så kom vi ialfl fram å då vankades de den godaste fisksoppan jag någonsin har ätit!! Jag skulle göra nästan va som helst för att få äta den igen! Kvällen avslutades med massa vin å sällskaps spel =)

I går tog vi en lång promenad i skogen, plockade massa svamp å hittade lite blåbär =) När vi kom tillbaka till huset så tänkte jag å maggan att vi skulle ner till havet å bada, sagt å gjort, vi packa en väska å gav oss iväg! Det är en liten bit å gå men inte gjorde de oss nått =) Väl framme tyckte jag att de va lite kallt så jag badade inte men de gjorde hon! Väl i vattnet så kom regnet, å inte lite heller! Vi småsprang hela vägen hem å va hur blöta som helst! På kvällen va de en i sällskapet som skulle firas då hon fyllde 50 år, Grattis! Det blev en 5 rätters middag med massa gott å dricka =) Pappa kom även och överraska oss då han blivit frisk igen!!

Idag har jag tagit mig ännu längre söder ut, befinner mig just nu i Göteborg! Hälsar på en kusin =) Tänkte stanna här tills på torsdag då jag måste hem igen eftersom jobbet kallar!

Ha de bäst nu där hemma!!
Snart kommer jag tillbaka =)
Puss

Pengarna tillbaka!

Eftersom vädret igår inte va de bästa så blev ju jag försenad 4 timmar med tåget, då tänkte jag att då måste jag ju kunna få tillbaka pengarna för biljetten =) Så i morse ringde jag till Sj å dom sa att självklart skulle jag få de eftersom förseningen va så stor! Men, dom kunde bara ersätta mig för sträckan mellan Sundsvall-Gävle då de andra sträckorna var andra bolag. Så jag ringde till de andra bolagen, som tydligen går under varandara, men fick till svar att det fanns ett formulär man kunde skicka in på deras hemsida, eller så skulle jag sicka ett papper med namn, andress och andra uppgifter plus mina biljetter och kvitton till en viss adress. Jag började då fylla i formuläret på deras hemsida, men då jag inte har något bra skrivprogram på datorn så skulle de självklart strula till de när jag skulle bifoga min biljetter. Jag provade då pappas dator, men han har segaste datorn i världen så vi åkte till hans jobb där dom har värsta superdatorerna =) Men när jag fyllt i alla uppgifter, bifogat allt så skulle de självklart inte gå vägen nu heller! Utan nu var sidan ur funktion och det gick inte att skicka in! Varför kan de aldrig gå som vill?! Det sluta med att jag skicka ett vanligt mail till kundtjänst, så nu hoppas jag att det ska fungera ialfl!

Vad är det för fel med att som Sj bara kunna ringa till deras kundtjänst så fixar dom det på nån minut?! Eller varför går inte allt detta under samma kundtjänst?! Så är det ju när man bokar biljetter, då räcker de att gå in på Sj så fixar dom allt!
Men det är väl inte meningen att allt ska gå lätt å smidigt jämt =)


1a dan på semestern!

Dagen började väldigt bra, fick lite sovmorgon fast jag jobbat natt =) Å när jag tittade ut så sken soolen! Så jag tänkte att detta va ju bra, nu kanske de blir sommar igen! Men tji fick jag, eftesom jag åker (sitter fortfarande på tåget) till pappa idag så fick jag inte se så mycke av det fina vädret. Utan när jag kom till Sundsvall så stog regnet som spön i backen. Jag kom med tåget å allt va frid och fröjd tills jag kom till Söderhamn, där storma de å regna som bara den så ett träd hade blåst ner på spåret, eller nått så tåget fick ingen ström, utan vi va tvugna att åka buss till Gävle. Väl framme där så gick det ett tåg för mig till Örebro, men de tåget kom typ 2 km sen va de samma sak igen, ett träd hade blåst ner så vi fick vända tillbaka till Gävle C, åka buss till Sandviken och ta tåg därifrån mot Örebro!!

Så nu sitter jag på tåget till Örebro ialfl =) Ungefär 4 timmar försenad kommer jag att va! Jag hoppas för gudarnas skull att jag får pengar tillbaka för biljetten! För i Sj:s villkor står det att är man 2 timmar försenad och man har en ressträcka mellan 5-10 timmar så ska man få pengar tillbaka =) Så jag hoppas verkligen att det gäller även om det inte är Sj:s fel att man är försenad!

Nu ska jag försöka luta mig tillbaka och hoppas på att tåget kör i en rasande fart så jag kommer fram fort =)

Puss å hej!


Semester!

Ja men då är det inte många timmar kvar tils man sitter på tåget och är påväg igen =) Jag har ju lyckats byta massa pass så jag har fått en veckas semester! Det ska bli riktigt skönt, men jag hoppas bara då att detta eländiga regn ger sig så jag får njuta av sol och bad hela veckan =)

Jag ska ju visserligen inte så långt, men det krävs lite planering å packning ändå! Jag har ju som vanligt lyckats packa mer än jag kommer behöva, men jag tänker ju hela tiden, tänk om! Ja men precis tänk om det blir dåligt väder, eller tänk om det blir massa sol, eller tänk om vi ska ut och äta, eller tänk om jag ska göra de å de å de! Ja ni fattar =)


Nästa gång vi hörs är jag i en annan stad i en annan del av Sverige =)

Hej så länge!


Första bilbingon!

Helgen har varit fylld av snor, feber och tv-tittande, riktigt härligt =)

Men i söndags slog jag slag i saken och hörde av mig till Maria och hörde om vi kunde göra nått på måndan =)
Så igår va vi mest hela dan på stan! Jag gjorde några fynd fast jag inga pengar har, å lika så gjorde hon! När vi började lessna fick Maria den brilljanta idén att vi skulle åka på bilbingo =) Så sagt och gjort, först åkte vi på Max å tryckte i oss lite mat å sen bar de iväg för att vinna 16.000 på bingo =) Men nu är de ju så att Maria har en liten Fanny att ta hänsyn till, och att ha med sig en bebis på bingo, ja de e en upplevelse i sig! Men hon va mycke duktigare än vi trodde, så de gick hur bra som helst =) Fast de kanske kan bero på att hon fick mat mest hela tiden, alltså i 3 timmar för att hon skulle va tyst å sen försökte jag få hon att skratta så vi kunde höra vilka nummer som ropades ut!

Tyvärr vann vi inga pengar, men vi va bra nära ;-P




Såhär söt kan man va när man åker på bilbingo för första gången!!


Tråk-söndag!

Ja idag händer inte mycke! Jag har inte varit utanför dörren mer än när jag gick å kasta soporna ;-P Men det är väl de söndagar är till för, att bara ligga hemma, inte göra nått å ha allmänt tråkit?! Men när man redan har haft de i åtskilliga dagar så är de inte speciellt kul när de blir söndag. Men jag får roa mig med Lipstick jungel å en trevlig bok =)

Hoppas ni alla har en trevlig dag =)
Puss


Allt flyter!

Jag hade precis trevligt besök av syster och hennes grabb =) Det var riktigt roligt för jag har inte sett dom på länge! Vi såg filmen Allt flyter! Jag måste säga att de va den roligaste filmen jag har sett på länge =) Skratta typ hela tiden och vissa av replikerna kommer jag aldrig att glömma för dom satte sig som ett smäck i huvet!

Idag gick jag ut och satte mig i solen men hann inte mer än att komma ut så kom ju värsta molnet så de va bara att packa sig in igen =) Men va gjorde de när jag precis har börjat på en bra bok; Vatten melonen. Den låter inte så bra och är lite tråkig i början men när man väl har kommit in i den så kan man inte lägga ifrån sig den =) Har redan läst halva boken å då börjde jag i morse ;-P Jag rekomenderar den verkligen!

I morgon hoppas jag det blir bra väder och att febern ger med sig så jag kommer ut lite mer! Börjar bli skapligt less på att sitta inne å titta på gammla repriser på tvn! Men i morgon är de i och för sig söndag så då brukar de ju va ganska bra repriser, men man lessna ju efter ett tag =)

Nu blir det sänge ocg några sidor i boken =)
Sussa gott alla kära!

Mamma Karin!

Jaha då låg man hemma å va sjuk!! Feber, hosta, en rinnande nästa och värkande kropp =( Föstår inte varför man alltid ska bli sjuk när man har en planerad helg som man längtat efter sjukt länge! Jag hoppas att jag kan kurera mig dessa få timmar de e kvar till start och att Malin vifftar extra mycka med sitt trollspö så jag kan få följa me =) För en semster med familjen Andersson vill ju ingen missa ;-p Men som jag skrev i inlägget innan så hoppas jag att dom får sjukt roligt utan mamma Karin om jag inte kan följa me =)

Nu blir de soffan, några alvedon och C-vitaminer =)

Håll tummarna för mig att detta går vägen!


Familjen Andersson

Ja nu va de nån dag sen jag uppdaterade denna blogg, och jag som hade lovat mig själv och andra att det skulle göras minst 2 gånger om dan! Men jobabr man dygnet runt, som de känns just nu, och har dragit på sig en förkylning som nu har gått över till sjukdom då får man faktiskt vila lite från bloggen =)

Jag går snart av mitt pass och tänker ta helg, och denna helg var planerd skulle innehålla gatufest och husvagns semester, men då jag vaknade i natt med feber så får jag släppa iväg familjen Andersson på egen hand! Hur detta slutar de vill jag inte ens tänka på ;-P Men jag hoppas att dom får sjuk roligt och njuter av semestern åt mig oxå =)

Nu ska jag strax hem och kurera mig!

Puss så länge!

RSS 2.0