Första natten...

I tisdags klev jag på mitt första nattpass på nya jobbet! Sjukt nervös var jag när jag klev in i bilen och körde iväg till jobbet. Men väl på plats och jag satt igång med dagens bestyr så började mina nerver att lugna ner sig! Jag fråga om och om igen vad som skulle göras och vad jag skulle göra om det dök upp vissa sitationer.

När jag blev ensam och de andra hade gått hem för kvällen kände jag mig nervös igen men tänkte att det finns ju inte så mycke som kan gå fel så det är bara att ta det lugnt. Jag visste ju att hjälp inte var mer än ett telefonsamtal bort om det skulle hända något!

När jag gjort de jag skulle och kommit i säng tog det ett bra tag inna jag kunde slappna av och somna, men tack för att det är OS så det finns nåt att titta på på tvn =)
Jag vakande 5-6 gånger under natten och kollade varje gång vad klockan var och om jag missat något larm, men det hade jag inte och det var varje gång jag kollade på klockan flera timmar kvar tills jag skulle kliva upp!
När klockan äntligen ringde och det var dax att kliva upp så var jag väldigt glad att jag hade klarat min första natt och att det då bara var 3 timmar kvar tills jag fick gå hem =)


Stadstur!

Vaknade tidigt i morse av ett sms av mannen =) Dom skulle då äta frukost och sen ge sig ut i det fina vädret och ta sig några åk i backen.

Jag gjorde mig klar och mötte upp mamma för en tur på stan! Vi gjorde oss några fynd på Lindex rea =) Efter de blev det en god sallad på Törners.
Nu sitter jag hemma och försöker värma mina stackars små tår som nästan blev till isbitar i den här kylan!

I morgon kallar några timmars jobb så ikväll blir det lungt och i säng tidigt.

Ha en bra lördag!
Puss



Födelsedagspresent!

Har ju inte berättat att jag var till tandläkarn igår, torsdag! Det gick riktigt bra, hade inga hål och jag har så fina tänder att jag inte behöver gå till tandläkarn mer än vart annat år =) Glad för de e ju jag då det inte precis är gratis och sen, vem tycker att de e kul å ligga i den där stolen med munnen vidöppen och en stark lampa lysandes i ögonen?! Inte jag ialfl.

I onsdaga var jag dessutom och avnjöt en av mina födelsedagspresenter jag fick =) En massage! 
Det var på Storsjöbadet och jag var ganska nervös då jag inte fått en riktig massage sen jag själv gick en kurs i Klassisk Svenska massage och de va ju 2006! 
Massagen i sig var ganska skön men på vissa ställen gjorde de faktiskt ont och på vissa ställen visste jag inte ens att man hade en muskel =/ 
Massagen var 30 minuter lång, synd bara tiden går så fort när man gör sådana saker, men de va ialfl en utav mina bästa födelsedagspresenter =) 

Go kväll!
Puss 


Snabba cash!

Mannen min befinner sig just nu i Alperna för en helg i skidbacken tillsammans med grabbarna från hans jobb. Glad för hans skulle är ju jag, men faktiskt ganska avundsjuk för jag vill ju oxå följa me! Men tyvärr så fick inte vi fruar följa me då det är en resa med jobbet. De behöver inte betala ett öre själv, de blir bjudna på allt och då menar jag verkligen ALLT!

Så nu sitter jag här i min ensamhet och försöker driva tiden genom att läsa boken Snabba Cash. För ett tag sen såg jag filmen och den var riktigt bra! Så jag hade höga förväntningar på boken, men min syster sa att det är inte mycke som stämmer överens me de som händer i boken och me de som händer i filmen. Namnen och storyn i säg är densamma men mycke har ändrats i filmen.
Jag kan inte säga om ni ska läsa boken först eller se filmen först. Jag såg ju filmen förs och tror nog att de hjälpte mycke för då hade jag ett ansikte på alla personer som e me. Ganska jobbigt att försöka hålla isär vilka som är vilka. Sen tror jag att man kanske kan bli lite besviken om man läser boken först för då tror man ju att filmen ska sluta på ett visst sätt men de slutar inte alls lika, boken och filmen.

Men jag rekomenderar ialfl boken och filmen =) Riktigt spännande!!


ALLA ♥ DAG!

Vaknade igår och hade en skallebank som inte var av denna värld, men efter en liter vatten och några alvedon så var jag människa igen!

Dagen skulle ha innehållit besök hos svärföräldrarna men vi avstog detta då jag inte kände mig körbar. Vi tog oss ut ialfl och gick en sväng på isen i det fina vädret =) Det var ju hur härligt som helst att se solen titta fram och alla människor som börjar flocka sig på isen för antingen en sväng på skidor eller långfärdsskridskor!
När vi kände oss nöjda gick vi hem och åt varma mackor och spelade Sverigespelet som jag fick i födelsedagspresent =) Det var faktiskt riktigt roligt! Jag känner mig ju då inte så allmänbildad och kan inte allt om Sverige, men jag lyckades ialfl svara på bra många frågor. Dessvärre så vann jag inte!

Kvällen blev lugn med en god middag och sen mys i soffan =)



24 bast!

Jag hade en bra födelsedag igår då jag blev 24 bast. Dagen var fylld med härlig lek på Boda Borg och gott dricka på kvällen.

På Boda Bord var vi 9 stycken så vi lottade in oss i 2 lag och bestämde att den med flest stämplar vinner! I mitt lag var vi 4 stycken och vi lyckade samla på oss 6 Stämplar på 3 timmar, dess värre så lyckade de andra laget oxå samla på sig 6 stämplar på 3 timmar! Så det blev oavgjort, men roligt hade vi och vi måste absolut gör om det!!

Kvällen innehöll gott dricka med massa trevligt folk! Vi klämde ihop oss 12 stycken i min lilla lägenhet, men finns de hjärterum så finna de skjärterum =) Kvällen avslutade vi på Plaza men det blev en tidig hemgång, redan kl 1 tackade vi för oss och det ångrar jag verkligen inte idag.

Så tack älskade vänner för en toppen bra födesedag =)
Puss

Lördag 6/2

Jag tänker låta bilderna tala om vilken underbar dag vi hade i lördags när vi var till stugan!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2 Månader!

Om 2 månader är de Påskhelg, eller ja den är väl nästan över men ialfl! Och om 2 månader står vi där med allt vårt bohag nerpackade i kartonger och har fullt upp me å komma överens om vad som ska va vart, jag längtar =)
Det har väl inte hänt allt för mycke sen jag skrev sist. Det går bara finfint på nya jobbet, jag trivs som fisken i vattnet! Vet att det dess värre kanske inte blir så mycke timmar som jag skulle vilka ha, men jag är ju glad för de lilla man kan få.
I morgon bär de för första gången det här året iväg till stugan för skoteråkning =) Å som jag har längtat, tror jag har tjatat varje helg om att vi ska åka iväg men antingen har de varit nått annat vi ska göra eller så har det varit förkallt. Men nu äntligen bär det iväg!!

Så ha en toppen helg älskade vänner!!
Puss

RSS 2.0