Spa-Downhill

Förra helgen tog jag, Thomsa, Maria och Björn och packade iväg oss till Åre för en natt, utan barn, på Coppet Hill hotell! Vi åkte upp på fredagen och njöt då av en god middag på hotellet för att sen lägga oss relativt tidigt då grabbarna skulle inta backen tidigt morgonen där på. Dom skulle nämligen cykla Downhill!!

Så på morgonen, efter den godaste frukosten jag ätit på länge, drog killarna iväg för cykling och jag och Maria checkade ut oss från rummet och intog relaxläge på spaavdelningen på hotellet.
Efter några avslappnade timmar fixade vi till oss och mötte upp killarna i backen där vi hängde med upp i liften och kollade in när dom for ner för backen! Sen intog vi Åre centrum för lite shopping =)

 

Tack älskade ni för en toppen helg!!


FamiljenStolt!

I fredags tog jag, Thomas, Hampus och Sandra och packade in oss i bilen för att åka söderut, vi var nämligen bjudna på bröllop =) Eller ja, inte Sandra men vi andra!
Det var Thomas äldsta bror Peter som efter drygt 20 år skulle få sin älskade Beatrice till fru, och hela familjen är numera Familjen Stolt!

Bröllopet var helt underbart! Vigseln hölls i en liten kyrka och efteråt bjöds det till fest =) God mat, trevligt folk och framförallt riktigt mumsig bröllopstårta!

När vi vaknat på söndagen tog vi en promenad i det fina vädret, vi lunchade och sen packade vi in oss i bilen för att bege oss hem igen.

Trots mycket bilåkande kan jag inte annat än säga att vi har haft en toppenhelg!

RSS 2.0