The Proposal,

Igår såg vi filmen The Proposal, och det är nog den roligaste filmen jag har sett på länge. Mycke skratt och gråt kom det från mitt hörn av soffan. Det blev lite snyftning i slutet på den, men som alltid så slutade det lyckligt. Rekommenderar den verkligen!


Vad är problemet?

I morse var jag duktig å klev upp strax före 8! Åkte då till mamma för att skriva ut papper som jag ska fylla i och skicka in till a-kassan så jag kan börja få lite pengar nu när jag är arbetslös. Men som vanligt när man ska ha å göra med a-kassan eller arbetsförmedlingen så blir ju inte saker och ting gjort på en gång utan de ska alltid krångla!!
Jag visste inte riktigt vilka papper de va jag skulle skicka in, så jag slog en singnal till dom för att kolla upp saken. Men som vanligt så fungerar inte saker som de ska, å de visade sig att jag inte alls var inskriven utan var tvungen att göra de innan jag började skicka in massa papper och intyg. Så nu kommer det ju ta ytterligare dagara/veckor innan jag får börja fylla i kassa kort!
Vad är det som är problemet? Varför kan man inte bara skicka in alla papper på en gång och sen bara vänta på att få veta om man får pengar eller inte! Börjar bli bra less ialfl!

Men en glad nyhet är ialfl att jag ska böra på ett nytt jobb i morgon =)

Ha en härlig tisdag!
Puss

Glad =)

Jag har ju inte skrivit så utförligt om att jag har tagit ett studieuppehåll från Socionomutbildningen, men jag blev less när jag inte fick ha praktik den här terminen som det var tänkt. Så jag tog å beslöt mig för ett studieuppehåll då jag tappade motivationen och kände att jag behöver gör nått annat.
Så nu är jag arbetslös som typ resen av Sverige, men jag har turen att ha fått ett nytt jobb =) Det är visserligen bara en timmanställning så jag har ju ingen aning om hur mycke jag kommer att få jobba, men de är bättre än inget! Jag är ialfl glad =)

Det gäller bara att ta tag i saker och ting så blir det faktiskt gjort! Var på arbetsförmedlingen idag och skrev in mig, har ringt å sagt upp elen, har fixat hemförsäkringen och fixat papper om a-kassa. Så idag är jag väldigt nöjd över mig själv!

Kvällen hoppas jag blir lugn!

Ha det toppen!
Puss

Jobb å Jobb!

Började jobba i morse kl 10 och slutar inte förren i morgon vid 12! Å ensam på jobbet är jag oxå, men de går väl an de me. Varit på en promenad till ICA Kvantum för att fördriva tiden, och nu sitter vi och kollar på tv å väntar på att klockan ska slå läggdax. Känner mig väldigt less och uttråkad just nu, men hoppas väl att kvällen blir lugn och att den bjuder på nått bra på tvn =)

Hoppas ni andra har en bra lördagkväll!!

Puss


Fredagsmys!

Äntligen har den här veckan gått och det är helg igen =) Kan säga att det inte har varit min bästa vecka det här året och då hade ju jag bestämt att det här året skulle va mitt år!! Vad har hänt?! 

Var på stan med mamma idag och gjorde några bra fynd =) Jag köpte en tunika, leggings, mascara, en tröja, långkalsonger och en halsduk för ungefär 500 kr!! Riktigt bra tycker jag eftersom allt var på rea. Eller ja om man räknar med att det var clubbdag på HM och allt man handla för va de 10% på =)

Ikväll blir det ialfl Fredagsmys med bästaste bästa! Kina mat står på menyn, och sen blir det nog till att krypa ner i soffan och njuta av tvn för i morgon ska jag jobba igen och det blir ett 24 timmars pass!!

Så trevlig fredagskväll älskade vänner!!
Puss

Andra hand,

I morse blev det bestämt att min syster ska hyra min lägenhet i andra hand från och med 1 April. Känns skönt att jag slipper dubbel hyra i Maj och skönt för henne då hon ska flytta från sin lägenhet sista Mars och då inte hade haft någon annanstans att ta vägen. Men nu är det fixat så alla är nöjda och glada =)

Ikväll ska jag jobba, villket jag inte har gjort på väldigt länge! Är lite nervös för jag kommer va helt själv ända från då jag börjar kl 3 i eftermiddag tills i morgon bitti kl 9. Men det ska nog gå bra =)

Ha en toppen onsdag!
Puss

Soffa!

Igår kunde inte Thomas jobba eftersom de sitter i samma hus som Lindex och där var det ju fortfarande avspärrat efter branden. Så igår tog vi en härlig förmiddag hemma med lite tv-spel och mys i soffan =) Sen åkte vi på Kool och köpte oss en ny soffa!! Vi ska hämta den om två veckor och får sen förvara den i mammas garage tills det blir inflyttning. Den är jätte fin och kommer passa perfekt =) Jag längar redan tills jag får slänga mig i den en fredagkväll och bara slappa efter en hård vecka!

Ikväll blir det ett tufft brädpass på friskis med Elleonor =) Ska bli skönt att få svettas lite!

Ha en bra dag!
puss

Möbler,

Igår hade vi en sällskapsspel kväll hos Cristoffer och Emma! Riktigt trevligt, och jag kan säga att det är bäst att va tjej när man ska spela för dom vinner offtast =)

I morse tog vi oss en regäl sovmorgon och jag kan säg att det var det bästa jag har gjort på länge! Efter en härlig morgonpromenad och en riktigt god frukost blev det en tur med bilen runt om i stan. Vi kollade in rean på Kool, Bonus och Jysk för vi behöver införskaffa oss lite möbler så som en soffa, ett köksbord och en säng innan flytten som nu är bestämd till den 1 April =) Det känns riktigt skönt att få flytta ifrån detta lilla krypin till en regäl 3:a!

Ikväll blir det till att gör stan osäker med flickorna =) Så se upp om ni ska ut ikväll!!

Ha en trevlig lördag kväll!
Puss

Frösöbo,

Nu är det ialfl bestämt att jag kommer fortsätta va Frösöbo =)

Var och kollade på lägenheten i stan, men den var absolut ingenting att ha! Hur skabbig som helst!
Slitna tapeter, skitigt och ja allmänt dålig standard. Dom som bodde där har absolut inte brytt sig om hur det ser ut eller brytt sig om att sköta lägenheten utan mest gjort som dom velat.

Så nu är det dax att börja tänka på vad man ska kasta och vad man ska ha kvar, vi får ju dubbel uppsättning av mest allt! Härligast ska ialfl bli att köpa ny säng och ny soffa =)

God natt gott folk!
Puss

Inte så duktig....

på att uppdatera min blogg! Det går i perioder det där. Jag hade bestämt mig för att jag skulle göra minst ett inlägg om dan, men det är alltid nått annat som kommer i vägen. Man måste ju ha nått att skriv om oxå annars är det kanske inte så stor mening, men jag ska gör ett nytt försök med ett inlägg om dan =)

De senaste dagarna har det mest varit kall ute och skola varje dag!
Fast i tisdgas fick vi ett gött besked =) Har letat lägenhet, ja inte så länge, men tittat efter lite ialfl och i tisdags så hade vi första tjing på 2 stycken lägenheter =) Var och kollade på en då redan i tisdags å den andra ska vi kolla på ikväll!
Det är 3:or båda två, den ena på Frösön och den anndra inne i stan. Den på Frösön var jätte fin =) Kändes verkligen som att jag skulle kunna trivas riktit bra där. Så nu väntas bara på vad vi ska tycka om den i stan som vi ska kolla på ikväll. Jag hoppas inte att det blir ett svårt val utan att vi känner på en gång vilken vi vill ha =)

Så håll tummarna ikväll för att valet bli lätt =)

Puss

Grattis syster!



MIN ÄLSKADE SYSTER FYLLER 21 ÅR IDAG SÅ, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!






Riga!

JAG HAR HAFT NÅGRA TOPPEN DAGAR I RIGA, LETTLAND,TILLSAMMANS MED VÄRLDENS FINASTE,
OCH HÄR KOMMER NÅGRA BILDER!



















Skolkurator

Idag var det skolstart igen efter ungefär två veckors ledighet! Inte så roligt att börja igen, men snart är den här terminen slut och nästa ska tas vid och då är det praktik som gäller för mig om allt nu går som det ska =)
Jag har blivit erbjuden en plats, dock är ingen klart än, men jag tror och hoppas att allt kommer gå vägen.
Det är som skolkurator här i ÖStersund, både i Torvalla och i Odensala. Jag tror att det kommer bli toppen, är mest glad över att jag får vara här i stan så jag slipper flytta nånstans i typ 15 veckor och då behöva betala dybbel hyra!


Så håll tummarna för mig att det går vägen =)

Puss

Snuvig!

I morse när jag vakna, i ja ialfl nästan min egen säng, så hade jag en olustig känsla i kroppen och min näsa rann! Jag har gått och blivit snuvig och förkyld. Inte alls rolgt, men så är det väl när man är ute och far å flänger mest hela jul- å nyårshelgen. Det är ialfl skönt att vara hemma, och jag har idag spenderat dagen tillsammans med mamma =)
Har letat efter födelsedagspresent till syster som fyller år på fredag. Det blir ju svårare och svårare för varje år som går att hinna nån bra present. Men nu är den ialfl fixad och jag kan luta mig tillbaka och bara vänta på att få bli bjuden på tårta =)

I morgon är det städ och tvätt dag igen!

Ha en trevlig kväll!
Puss

Nyårslöfte,

Även detta år har jag skaffat mig ett nyårslöfte!

Det brukar ju va samma visa varje år att man ska hålla både de ena å det andra men det går åt skogen efter ett tag för man lessnar. Men iår ska jag faktiskt hålla mitt löfte! Jag ska verkligen göra allt jag kan, och jag vet att jag kommer få stöd från alla möjliga håll så nu finns det ingen som kan stoppa mig, eller ja, det skulle väl va jag själv då som blir lat å less och lägger ner allt.

Vi är åter i Sverige ialfl, har haft 4 underbara dagar i Riga men det är skönt att va tillbaka!

Idag blir det en social runda när vi ändå är i farten, ska hälsa på en eller två av Thomas bröder.

Ha en toppen helgen!!
Puss


Riga!

Nu sitter vi här på hotellet och väntar på att klockan ska slå rätt så vi får packa in oss i en taxi och sen flyga hem till kära Sverige!

Jag har haft 4 härliga dagar tillsammans med mannen i Riga. God mat, härliga människor och även lite shopping har förgylt våra dagar. Vi landade i tisdags eftermiddag, då var vi trötta efter 2 hela dagars resande från först Östersund till Örebro, sen Örebro till Nyköping och sen Nyköping till Riga, så bestämde vi oss för att enbart kolla in hotellet =)

I onsdags bestämde vi oss för att kolla in staden och leta oss fram till Gamla stan, men mitt lokalsinne är kanske inte alltid det bästa och en kurs i kartläsning var det länge sen jag hade så vi gick åt helt fel håll!! Efter 40 minuters vandrande kom vi fram till ett köpcentrum där vi gjorde några fynd. Vi fortsatte sen samma väg i hopp om att vi snart skulle vara framme, men tji fick vi. Efter en timme bestämde vi oss för att vandra tillbaka till hotellet och istället ta en taxi till Gamla stan på kvällen. När taxin hämdade oss på kvällen visade de sig att vi gått fel. Men vad gjorde de när vi skulle avnjuta en härlig middag på en indisk restaurang =)

Torsdagen, och nyårsafton, ägnade vi åt shopping och rundvandring i Gamla stan. Till kvällen bokade vi biljetter på en Country restaurang där vi åt en god nyårsmiddag och avnjöt en flaska Campange!

Idag fredag känner jag att det faktiskt ska bli sköt att få komma hem till Sverige, för det heter ju Borta bra men Hemma bäst!

RSS 2.0