v.22



I går fyllde min älskade vän Maria 24 år, så vi tog och firade henne med Kina mat! Det va riktigt gott och jag tryckte till och med i mig glass me friterad banan fast jag visste att det skulle bli tårta sen =)

Det har ju nu oxå gått en vecka till så vi är idag inne i vecka 22+1.
Var med mamma en sväng på outlet idag, ett ställe här i stan där dom säljer ut provkollektioner till lägre pris. Vi lyckades göra några fynd både hon och jag =)


    




Ny vecka!

Jaha då va de måndag igen och en ny vecka! Kan inte fatta vart dagarna tar vägen. Visst hinner man väl me de man ska, men de hade inte skadat me lite fler timmar på dygnet så man hinner me sig själv också.

Det blev en del handlat på IKEA i lördags, men jag lyckades hålla i mina pengar och spenderade dom inte på nått mer än en godispåse påvägen hem =) Riktigt lyckat! Värre va de för mannen min som förmodligen är fattig nu!

Mamma var här för en stund sedan och åt lite lunch, hon hjälpte mig även sätta ihop spjälsängen och satte dit spjälskyddet så nu är det bara att bädda så är den redo att användas =)




Visst blev den fin!! =)

 

Ha en bra vecka!

Puss

 

 

 


V.21


v.20+7

I onsdags hade vi gått 21 veckor precis. Så idag är vi i vecka 21+2.
Veckorna går ju hur fort som helst, hinner nästan inte me de man ska göra fast man bara arbetar enstaka dagar.

I tisdags kände jag första riktiga sparken =) Var en konstig men helt underbar kännsla! Går verkligen inte att jämföra med nått annat!

I morgon drar vi till Sundsvall och IKEA för att se om vi kan göra några fynd =) Jag vet att jag ialfl måste hålla pli på mig själv så att jag inte kastar pengarna runt mig, men de finns ju så mycke fint!!


Ha en trevlig helg!
Puss




V.20




Här är jag i onsdags, då jag gått 20 veckor precis!





Halva tiden kvar...

Idag är det 20 veckor kvar tills det är dax för bebisen att komma ut! Alltså har jag/vi gått halva tiden.
Det känns helt sjukt att det redan är halvtid, tiden har ju gått jätte fort och fortsätter den såhär så är det ju snart Februari =)

Jag var och fikade med Marika på stan idag =) Hade inte träffat henne sen midsommarhelgen, så de va verkligen på tiden! Riktigt trevligt va de, och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen.

Thomas slutade tidigare idag och jag hämtade han då på jobbet och vi tog en sväng på barnenshus och babyproffsen för att kolla in lite barnvagnar =) Vet att det kanske är lite i tidigaste laget, men eftersom leveranstiden är så pass lång så är det ju bäst att va ute i god tid. Vi fick med oss lite kataloger med priser och alla olika modeller så nu är det bara att sätta sig ner och fundera på vilken man vill ha! Inte ett lätt beslut kan jag säga, jag lär ju vela både hit och dit innan vi har bestämt oss!

Jag målade även färdigt spjälsängen idag =) En bild på hur den blev kommer sen!


Ha en bra kväll!
Puss




40 års kalas!

I fredgas packade vi in oss i bilen tillsammans med Thomas föräldrar och åkte den långa vägen ner till Örebro. Vi åkte ner för att fira Thomas äldsta bror som fyllde 40 år!

Jag och Thomas bodde hos min pappa och när vi blivit avsläppta där så bjöds det på god middag och vi hade en lugn kväll.
Lördagen började med sovmorgon och sen fick vi skjuts ut till Mariebergs köpcentrum, där vi mötte upp Thomas föräldrar och en annan av hans bröder och brosson. Vi fikade och shoppade och hade en allmänt bra dag.
Efter en kort bussresa hem från Marieberg tog vi oss en powernap och sen gjorde vi oss redo för kalas =)
Vi blev upphämtade av Thomas ena bror och hans fru och väl framme på kalaset var det fullt ös för vissa av oss i sällskapet =) Det bjöds på god mat och gott dricka, och vad jag hörde så slutade inte festen förren klockan 6 på morgonen, men då sov vi som bäst!
På söndagen bar det av mot Östersund igen!

Helgen var toppen och det var roligt att träffa pappa =)
Längtar redan tills vi ses igen!

Puss

kakbak,

Jag kan verkligen inte släppa den känslan man fick i kroppen efter att vi varit på ultraljud. De va ju hur häfftigt som helst och jag svävar verkligen runt på små moln, och kollar in bilderna hela tiden!

Jag har iafl släppt tankarna så pass mycke att jag nu på morgonen har fått ihop både en chokladmuffinssmet och en havrekakssmet =) Har inte smakat dom än så jag kan tyvärr inte säga om dom blev goda, men det hoppas jag, för ikväll kommer svärföräldrarna på besök å då må jag ju ha nått å bju på!

Vi har även dragit igång en regäl höststädning här hemma. Har än så länge hunnit me sovrummet, vardagsrummet, klädkammarn, hallen och toaletten. Så det är "bara" köket och lilla rummet kvar!

Så nu tänkte jag sätta mig å sy nya gardiner till lilla rummet, för där behöver de bli lite mer höstigt än vad de är just nu. Önska mig lycka till!

Puss

Ultraljud!

Kom precis hem från ultraljudet! Var hur spännande och roligt som helst =)
Vi har nu fått ett nytt datum när den lille kan tänkas komma och det är den 1 Februari. Alltså är jag nu i v.18+5.




Här är första bilden vi har på den lille!!

RSS 2.0