Påsken 2011,

Ja då va påsken över för det här året, och för vår del har den varit toppen!! Vi har visserligen inte haft nåt påsklov, men en helt underbar påskhelg =) Helgen innehöll för första gången ingen skoteråkning då det var ganska stor brist på snö. Men vi har njutit av det underbara vädret, ätit massa gott och bara myst!






















Två månader!

Idag blir Hampus två månader gammal! Jag hänger inte riktigt med, och det känns inte alls som att det är så länge sedan han tittade ut. Det märks att han växer och blir större för var dag, nu är han mer vaken och skrattar och "pratar" för fullt =)


Mammas älskling!!

Villa, vovve....

är det som fattas att införskaffa, en volvo har vi tagit och köpt oss , en V70.
Vi köpte den egentligen redan förra fredagen men då det inte riktigt gått rätt till vid förra ägarbytet så fick vi så lov att vänta ända tills i fredags innan vi kunde hämta hem vår nya pärla =)
Det är riktigt skönt att ha större bil, ialfl när vi ska packa in oss hela familjen i bilen med vagn och allt.

Helgen har varit lugn för vår del. i fredags träffade Hampus och jag Marika på stan för en fika. Vi grilllade sen på gårn med våra härliga grannar =) Igår lördag var vi hemma hela dan och latade oss. Jag tog och bakade två plåtar med kanelbullar.
Idag har vi för första gången för Thomas del ialfl, varit på auktion! Vi tog nybilen och drog till Oviken. Det var riktigt fina saker som såldes, vi ropade inte in nått men mamma och Hans satt med spenderarbyxorna på sig =)

Nu blir det söndags mys i soffan!
Puss

Läkarbesök

Idag var det dax för läkarbesök för Hampus. Allt var som det skulle och nästa gång vi ska på BVC är när han ska vaccineras, vilket är i mitten på Maj, om det nu inte dyker upp något som jag tycker borde kontrolleras.





Ett år....

...så länge är det som jag och Thomas har varit sambos. 1 April förra året flyttade vi in i denna lägenhet och vi trivs fortfarande som fisken i vattnet! Elle ialfl jag gör de, så det blir nog många år till i det här boendet =)

Hampus har nu blivit 6 veckor gammal och jag har glömt att skriv att han har börjat le och är riktigt duktig på att hålla upp sitt lilla huvud =) Mamma är stolt!!
Vi var på BVC i onsdags och han väger nu ungefär 4.9 kg och är 60 cm lång! Kläderna hans krymper alltså inte i tvätten.

Jag är den här helgen gräsänka då Thomas for med jobbet hans till Åre för en helg med skidåkning och massa god mat och dricka. Så jag får nu för första gången vara helt ensam med Hampus. Det går hittills väldigt bra, och hoppas att helgen flyter på som nu =)

Ikväll blir det mys med Hampus och mormor hans!

Trevlig helg!
Puss


RSS 2.0