Grattis mamma!

Idag fyller min älskade Mamma år!

Så, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!




IKEA!!

Igår följde jag med mamma och Hans till staden Sundsvall och IKEA!! För min del var det ett nytt vardagsrumsbord som skulle inhandlas. Men som alltid när man är på IKEA så blir det alltid massa annat smått och gott =) Summan av allt blev ialfl inte så farlig, så nu kan vi åka tillbaka i slutet på Maj och inhandla lite till!

Vi har nu kommit en bit på väg när det gäller tapetseringen i sovrummet så i morgon ska fondväggen upp och sen kan vi äntligen flytta tillbaka alla saker in dit, för just nu sover vi ju i vardagsrummet och jag kan säga att det är inte alls så roligt som de låter.
När sovummet är färdigt så tänkte vi ta oss an hallen och köket! Får se när vi orkar börja riva tapeter men jag tror nog att vi drar igång till helgen redan så man blir klar nångång. Jag gillar inte att bo i en lägenhet som ser ut som en byggarbetsplats!

Promenera,

Nu har jag varit ute och promenerat ungefär en timme varje morgon i flera dagar! Jag tror att det är något jag ska fortsätta me så kanske kilona rasar på en för nu är det ju inte långt till sommarn, och ska jag lyckas med beach 2010 så är det nog dax att sätta lite fart =) Tur är ju att jag ialfl inte behöver gå ensam!

Vi har nu börjat tapetsera i sovrummet. Har fått upp tapeter på 2 av 4 väggar idag, så i morgon eller på måndag hoppas jag att det ska bli färdigt. Jag ska dessvärre jobba hela dagen i morgon, men som tur är så är det ljust ute länge nu så vi slipper ju tapetsera i mörker.


Nu blir det lördagsmys i soffan med mannen min =)

Puss






Jobb!

Idag ska jag iväg och jobba, vilket jag inte har gjort på flera veckor känns de som! De e ialfl minst 2 veckor sen jag jobba sist. Är lite nervös nu när det är så länge sen, och sen gillar jag inte riktigt att jobba passet 14-21, men det är bara att bita ihop och vara glad för den lilla slant man lyckas skrapa ihop.

Så nu ska jag förbereda mig med en dusch och sen lite lunch!

Ha en bra torsdag!
Puss

Renovering!

Nu har jag inte skrivit på några dagar igen! Är väldigt dålig på det här med att blogga måste jag säga. Jag sa när jag började blogga att jag skulle försöka skriva minst ett inlägg varje dag, men se hur det blev me de. Ska va glad om jag skriver nått inlägg i veckan!

Nu när vi äntligen har kommit i ordning i lägenheten och de flesta kartonger är uppackade, ja då börjar vi renovera så nu är det kaos här hemma igen och det lär väl va så ett bra tag till. Vi är tack och lov klar med vardagsrummet men då återstår ju båda sovrummen, köket och hallen!

I går fick vi ialfl en ny spis =) Jag klagade förra veckan på att den var seg och att det inte fanns några plåtar till den. Då fick jag till svar att det var mina kastruller de va fel på och att jag skulle få nya plåtar.
Men dom ändrade sig snabbt för det var så dyrt å köpa nya plåtar så de va lika bra å fixa fram en ny spis! Glad blev ju jag eftersom den vi hade innan va gammal och ful.

Nu ska jag leta mig fram i kaoset till köket och fixa lite gott =)

Trevlig kväll!
Puss

Installerat och klart!

Nu har äntligen svärfar varit här och hjälp oss installera vår tvättmaskin =) Blev så bra så!
Så jag har precis tvättat en första maskin och det är så skönt att slippa springa bort till tvättstugan stup i ett en hel dag bara för lite tvätt.

I samma veva som han var här så kom även en gubbe från östersundsbostäder och skulle fixa lite grejer som vi hade felanmält, bland annat spisen, toastolen och badrumsskåpet. Spisen vad e inge fel på, men nya plåtar skulle vi alfl få eftersom de inte ens fanns några.  Badrumsskåpet skulle han försöka se om han kunde byta ut, för de e inte alls fräscht! Toastolen skruva han fast igen men, när han gjort de så började den läcka istället och jag fick ringa efter han så han kunde komma tillbaka å fixa till de.

Men nu är allt installerat och klart!


Vad gör man?

I onsdags förra veckan så skulle jag sätta mig framför tvn och kolla på nått utav alla mina program jag tittar på, men då fungerade inte tvdosan! Vi provade byta batteri men inte hjäpte de, så på lördagen for Thomas iväg med tvdosan för att se vad som va fel. Men det var inte dosan de va del få, utan det är tvn! Så i måndags lämnade han in tvn, och nu vet jag inte när vi får tillbaka den! Hur sjutton klara man sig utan tv?! Jag är verkligen glad att vi har dator och internet, men de e ju inte alls samma sak.

Så vad gör man när man inte har nån tv?!


Magont!

Igår när jag skrev att jag äntligen va som en människa igen hittade jag nog bara på! Idag har jag lika ont i magen som i lördags och känner mig inte de minsta pigg på nånting!
Jag är glad att jag ialfl fick i mig lite gröt till frukost, för vem vet när jag kan äta mat igen. Jag mår ju inte illa, men om jag inte har helt fel så kommer ialfl inte aptiten va den bästa idag. Så idag hittar ni mer nerbäddad framför tvn eller möjligtvis att jag tar mig ut på balkongen en sväng eftersom det även idag är så fint väder =)

Ha en härlig dag i solen kära vänner!
Puss

Grillpremiär!

Natten till lördag, ungefär klockan 4 på morgonen vaknade jag av att min mage värkte som aldrig förr! Jag kunde varken ligga, stå eller sitta, visste inte alls vad jag skulle göra! Jag lyckades efter nån timme somna om men vaknade flera gånger. På morgonen hade jag fortfarande ont i magen och jag hade börjat må illa. Så hela dagen låg jag i soffan och orkade absolut inte gör nått! Vid middagstid fick jag uppsöka toaletten och kräkas. Jag mådde delvis bättre i magen efter de men kände mig trött å hängig.

Jag bestämde mig då för att jag inte skulle jobba idag söndag. Så idag har jag suttit på balkonen hela dan och försökt göra så lite som möjligt. Jag hade lite ont i magen i morse men efter frukosten gick det över så nu mår jag prima igen och är som en människa igen =)

Vi bestämde oss på förmiddan i och med det fina vädret att vi skulle grilla för fösta gången det här året! Riktigt lyckat och gott blev det, så nu får gärna sommarn komma snabbt!!

I morgon är en ny vecka med nya möjligheter!

Ha en härlig söndagkväll gott folk!
Puss


Uppdatering!

Nu är det bra länge sen jag skrev, men jag kan faktisk skylla på att jag varken har haft tillgång till dator eller internet.

Förra torsdagen, alltså skärtorsdagen, var det dagen med stort D! Flyttlasset gick längre bort på Frösön och kvadratmetrarna utökades från ynka 35 till hela 77. Vi har nu lyckats komma någorlunda i ordning, men snat blir det en byggarbetsplats här hemma då det ska målas och tapetseras i alla 3 rum, hallen och köket. Kommer bli riktigt fint när det är klart, men kommer dock ta lite tid.

På Långfredagen packade vi in oss i bilen och åkte till skogs. Vi åkte till stugan där vi tillbringade 3 härliga dagar med skoteråkning, pimpling, härligt väder, god mat, trevligt folk och givetvis massa påskgodis =)

När vi kom hem påskdagen vankades det middagsbjuden hemma hos oss, mamma, syster och Hans var inbjudna. Det blev dock en tidig kväll då vi bestämt oss för att kliva upp tidigt på måndagen för att hinna fixa och dona så mycke som möjligt i lägenheten. På måndags eftermiddagen kikade Maria, Björn och Fannay förbi på en fika!

I tisdags stökade jag på själv här hemma. Tog en sväng på gymmet på kvällen och somnade bra tidigt då John Blund knackade på redan kl 22.

Onsdagen tillbringade jag på jobbet, och igår torsdag blev det en tur in till staden med Maria och Fanny.

Det här är väl i korta drag det som har hänt den senaste veckan! Bilder och mer uppdatering kommer senare =)

Ha en jätte bra fredag!
Puss

RSS 2.0