Skogshelg!

I fredags packade vi bilen full och åkte de 10 milen till stugan! Var riktigt skönt att komme ut i skogen en helg, även fast understället och mössan åkte på ganska snabbt.
Kvällen tillbringade vi inne framför brasan med lite spel =)

Lördags morgonen kom tidgt för mig då jag va uppe och hoppa redan kl halv 6, och då hade jag legat vaken en timme redan. Efter frukost och lite annat stök tog vi och for på Dollar Store =) Vi fyndade en del men inte mycke av de jag hoppades vi kunde hitta där.
När vi va tillbaka i stugan bytte vi om och begav oss ut i skogen för att hitta lite hallon, och det blev nästan 4 liter.
På kvällen efter en riktigt god middag tog vi cyklarna och trampade iväg för att se om de fanns några lingon, och vi hittade nästan 10 liter. Mamma åkte sen hem för att jobba natten, men vi stannade kvar med hund och katt och hade det riktigt lungt och skönt.
Söndagen packade vi mest ihop oss, plockade lite mer lingon och sen bar det iväg hemmåt!

Idag är det precis en vecka kvar till ultraljud och jag längtar!!!!

Ha de!
Puss

Nu har jag gått 16+3 å de känns hur bra som helst!!

Vi va till barnmorskan i morse och fick då höra hjärtljudet på den lille för första gången =) När jag låg där på britsen och hörde de små ljuden så kom det liksom över mig att nu är det verkligt. Nu är det en liten bebis som växer i min mage och att mina byxor inte passar längre beror inte på att jag ätit för mycke. 
Idag kommer jag gå runt med ett litet leende på mina läppar då jag blev hur glad som helst av att höra hjärtat slå, och inget kan förstöra min dag!

Vi har ju haft våra tankar om att det kanske är tvillingar vi väntar, men som de verka idag så är det bara en. Men vi kan ju inget säkert veta förren om två veckor då vi ska på ultraljud.





Måste nog säga att jag ser lite tjock ut för att ha gått 16 veckor. Men jag får väl säga att de e ju en närbild och så va jag ju inte pinnsmal innan heller =) Bilden togs igår, alltså 16+2.


Nu ska jag fixa mig inför ett kvällspass på jobbet.

Ha de bäst!
Puss


Hallonsylt!

I tisdags tog jag och mamma och begav oss ut i skogen och plockade lite hallon =) Tänkte att de kan ju va gott me lite hemmagjord hallonsylt! Det blev inte så mycke som vi hoppats på, men det var väldigt mycke bär som inte hade mognat än så om man ger sig iväg om nån vecka så kan de nog tänkas finnas mer!

Jag har nu varit ledig i tre dagar och jag må säga att de känns jäkligt skönt efter fyra dagars 10-22 pass på raden! De känndes nästan som att jag bodde på jobbet. Man hann ju inte mer än hem å  sova och sen upp igen för å jobba. Nu har jag ialfl inte många arbetspass kvar den här månaden, känns både skönt å inte skönt!

Ska se om man kan fixa sig nån middag, för sen kommer nog min kära kusin Emma på besök =)

Ha de, puss!

En dag i skogen....

Nu har jag jobbat så många dagar och timmar att jag knapt vet va de e för vecka eller för dag! Men jag visste ialfl i morse att jag skulle va ledig idag =) Å skönt va de för sen går jag på ett 4 dagars pass á 12 timmar per dag. Känns inte så lockande men vad gör man inte för att tjäna lite pengar! Å sen har jag ju bestämt själv vilka pass jag vill jobba så de e nog bara att bita ihop å göra det bästa av de.

I lördags tillbringade jag, Thomas och mamma lite tid i skogen, eller snarare myrarna för att söka lite hjortron. Det blev inte så mycke som vi hoppades på, men de räcker till lite sylt ialfl =)



Om ungefär en månad, den 6 september, får vi veta om det blir en eller två tillökningar i familjen för då är de dax för ultraljud =) Ni anar inte hur mycke jag längtar till dess! Ska bli riktigt spännande!

Nu ska jag se om jag kan göra några fynd på internet =)

Ha en trevlig kväll allesammans!
Puss

RSS 2.0