Utan vatten och värme,

Idag har dom stängt av varmvattnet och värmen hemma hos mig! Kan säga att de inte va speciellt poppulärt att ta en dusch i morse, inte heller att diska. Jag hade planerat att jag skulle städa och tvätta idag eftersom pappa kommer på besök i morgon, men kom ju på i går kväll att inte kan man tvätta eller torka golvet för den delen heller utan varmvatten. Så idag blir de en sväng på stan innan jag ska jobba och så får jag ta tag i städningen i morgon istället.

Hoppas ni har en bra dag!
Puss

Förbannad!

Idag klev jag upp extra tidigt för att jag skulle kunna åka på jobbet och prata med min chef innan han mot förmodan skulle ge sig iväg någonstans. Jag skulle prata med han om att jag nästan har tjänat förmycke pengar den här terminen och då vill få ut de pengar jag jobbat ihop den här månaden i Januari istället, så de hamnar på nästa års termins budget, eller vad man ska kalla de! Chefen gick dessfärre inte med på de så nu kommer jag att få sänkt bidrag och lån från CSN plus att jag måste betala tillbaka pengaran som jag har tjänat förmycke. Det här gjorde mig jäkligt förbannad!! Jag hade ju hoppats på att han skulle va på min sida, men icke! Så nu är dom utan vikare hela November på jobbet, och jag tycker verkligen synd om mina arbetskamrater som inte har någon att vända sig till när de vill va ledig! Men så är livet här i världen.

Jag var till mamma idag och sydde klart min dräckt till halloween =) Den blev bätte än väntat, men jag kan ju inte direkt påstå att de är ett proffs jobb direkt! Efter jag sytt klart skyndade jag mig hem och for sen iväg och trädade lite jympa, blev ett medel/puls pass idag, samma som i söndags =)

Maria var förbi nu ikväll och kollade på Bonde söker fru och Grey´s med mig! Väldigt trevlig med lite sällskap =)

Nu blir de sängen!

Sussa gott, gott folk!
Puss

Ledig dag,

Idag har jag haft en ledig dag och den tillbringades föst på stan med syster för att inhandla de mesta som behövs till helgen, och sen gasade vi iväg till mamma =) Jag började sy på min "kostym" som jag ska ha på lördag när de vankas halloween fest! Den kommer bli supersnygg, och de e inte bara för att jag sytt den själv ;-P I morgon kommer den bli fördig sydd och då är de bara att räkna ner dagarna, för jag längtar tills på lördag!

I morgon har jag några ärenden på jobbet som jag måste fixa, men sen ska de sys och pluggas heeela dagen lång!!


Ha en trevlig kväll!
Puss


Öppet hus!

Helgen har varit fullspäckad! I lördags vaknade jag ialfl i någorlunda bra tid, gjorde mig redo och mötte sen upp syster på stan för att fixa lite ärenden =) Dagen gick galant, och de vi ville ha gjort fick vi gjort! Kvällen avslutade jag och syster med hemmagjord pizza hemma hos mig och ett efterängtat avsnitt av Dansbandskampen =)

I söndags var det öppet hus på friskis och svettis! Och självklart så infann jag mig där redo för att svettas =) Det blev 2 pass den här dagen, ett danspass och ett jympa medel/puls pass. På jympa passet fick jag även med mig syster och T =) Kan säga att jag fick mig ett gott skratt när jag såg T studsa runt där på golvet och försökte hänga på så gott han kunde!! När passet var slut var även jag helt slut, lika så min syster! Men T Var inte ens svettig!! Jag undra jag hur mycke han hängde me egentligen! Igenting om ni frågar mig. Så nu har han lovat att han ska följa me på samma pass igen och då ska han ge gärnet =) Så får se då om han tänker fuska lika mycke den gången som han gjorde i söndags!

Nu blir de matlagning! Hos mig bjuds de på ugnstekt falukorv med potatismos =)
Ha en bra kväll!
Puss


Trött...

Idag är jag ganska trött i kroppen, men tur e att de e heeelg =)
Ska visserligen tilbringa hela dagen på skolan och sen försöka slita ihop några stålar på jobbet! Men när klockan slår 20.00 tar ialfl jag helg!

Igår deckade jag nästan i soffan efter mitt träningspass, var helt slut i benen efter både ett spinningpass och sen ett dans pass + att jag cyklade fram och tillbaka till friskis båda gångerna. Diktig jag!!
Nu gälle de bara att hålla i detta och inte lessna på att träna, jag ska försöka ta mig i kragen varje gång jag känner att, näää inte idag! Nu finns de inga undanflyckter längre.

Ha en härlig fredag!!
Puss


 

 

 

 


Sista veckan!

Ja då har en hel vecka nästan gått igen =) Är väldigt skönt att de går så fort och att de snart är fredag igen.
Det här är även sista veckan som jag har föreläsningar, sen är de bara 2 veckor kvar till tenta så jag vet ju ialfl vad jag gör på dagarna!

Jag har nu lyckats komma igång med träningen riktigt bra oxå =) Kommer bli ungefär 6 pass den här veckan, för idag kör jag dubbelpass. Har redan avklarat ett spinningpass på förmiddan och sen ikväll väntar ett danspass!! På söndag är de även öppet hus på friskis så då tänkte jag ägna mest hela dan åt att träna. Ska försöka hinna me ialfl 2 pass den dan!

Nu ska jag sätt mig med några tråkiga instuderingsfrågor som jag helst vill bli klar me tills nästa vecka!

Ha en fortsatt trevlig dag =)
Puss

Svinsprutan!

I morse stog jag och köade som många andra för att få ta vaccinet mot svininfluensan! Jag var där redan kl 8.40 men ändå fick jag stå i kö uanför i regnet och vänta på att få komma in. När klocka var 9 så var de dax att kliva in och fortsätta köandet. Jag fyllde i min hälsodeklaration som man ska göra och ställde mig sen i kön igen, men då upptäckte jag att de stog Personal Östresunds kommun på en skylt så vi frågade om de gällde alla som jobbar för Östersunds kommun och de gjorde de =) Jag hade då turen att få gå före alla "vanliga" som skulle ta sprutan och ställa mig i en mycket mindre kö. Att ta själva sprutan tog inte alls lång tid, de gjorde lite ont och min arm kändes konstig efteråt, men efter en kvart, som är den tiden man måste sitta kvar för att se om man reagerar konstigt på sprutan, så gick jag därifrån och åkte till skolan =) Så nu är jag vaccinerad mot svininfluensan!!

I lördags efter att jag jobbat hela dan så skyndade jag mig hem för när klockan slog halv 8 så entrade min kära vännder Linda, Kicki och Nathalie min dörr för en riktigt rolig kväll men vin och härligt skratt som slutade men en sväng på krogen =) Tack kära vänner för en jätte rolig kväll!!

Lång dag!

Idag klev jag upp i lagom tid för att hinna gå en promenad med Maria innan jag skulle fixa mig för en 4 timmars lång föreläsning! Jag kommer inte ihåg sist jag hade en sån lång dag på skolan, vi började visserligen 13.15 men slutde ju inte förren kl 17, och jag är en av de personer som hellre kliver upp i tid på morgnen och gör de man ska så man är ledig sen! Visserligen är de skönt me sovmorgon, men de vet jag ju att jag får ialfl =)

Efter skolan hämtade jag upp T å vi for på Kupan för att se om vi kunde hitta de vi vill ha till halloween. Men vi hade inte turen på vår sida, så nu får vi förlita oss på Tradera och Blocket eller komma på nån annan idé!

Ha en trevlig kväll!
Puss


Halloween!

Snart börjar de närma sig helgen för halloween =) Jag och T är då bjuden på fest och som när de e halloween så vankas de ju maskerad! Vi har bestämt vad vi ska klä ut oss till, vi har bara ett lite problem när de gäller kläderna, jag tänker inte avslöja vad vi ska klä ut oss till då jag vet att några som läser denna blogg ska på den festen och jag vill ju inte att de ska veta förren själva kvällen kommer =)
Vi vill inte köpa nya kläder så jag har kollat runt lite på tradera å blocket och andra ställern där man kan köpa begagnade kläder, så idag ska jag fara på Kupan å se om man kanske kan göra sig nått fynd =) Jag hoppas på att vi ska hitta de mesta man behöver så att allt är klart sen! Men är det någon som har nått tips på vart man kan hitta begagnade kläder så hojta till =)

Nu väntar tvättstugan!
Ha en bra dag, puss


3e gången gillt,

Just nu läser jag psykologi på skolan, och jag måste säga att jag fattar verkligen ingenting! Nu är de 3e gången jag försöker läsa den här kursen, och det säger väl allt om hur svårt jag tycker de e. Jag försöker verkligen anstränga mig extra mycke den här gången, men som alltid så är de massa annat man ska göra! Men nu har jag ialfl inte tagit på mig nått mer jobb utan tänkte försöka lägga ner lite mer tid på skolan.
Det ska ju inte behöva ta så mycke tid egentligen eftersom jag inte har föreläsningar hela dagarna utan mest bara 2 timmar på förmiddan.
Så i morgon innan jag börjar tänkte jag försöka lösa några av de instuderingsfrågorna vi har fått =)

Önska mig lycka till!!


Härlig helg =)

jag ar haft en toppen helg! I fredag var det ju inflyttningsfest hos syster =) I lördags lyckades vi, med min hjälp, sälja iväg Ts bil. Mammas kusin ringde tidigt på morgonen och hade hört av mamma att han skulle sälja bilen så de va bara till å kliva upp å fixa sig för han ville komma å kolla på den fram på dan. Och tur hade T för det blev en snabb affär =) I går söndag städade jag på förmiddan och vi va sen bjudna på midda hos Ts föräldrar, riktigt trevligt =) Kvällen avlutades med en popcorn skål och nya Wallander!

Idag är det jobb som gäller, fast jag har turen på min sida idag tror jag, och behöver bara jobba extra passet =) Så jag börjar 14 och slutar vid 18! Och då tänkte jag ta en rask promenad hem, ska bli skönt!

Ha en trevlig dag!
Puss


inflyttningsfest!

I fredags tog min syster och hennes nyblivna sambo och slog till med en liten inflyttningsfest då dom för bara nån vecka sedan flyttade ihop!



Syster med en av hennes barndomskompisar, Sandra och hennes kille.



Det bjöds på underhållning i form av gitarr och sång!





Tummen upp =)



Vissa försökte sig på Gitar Hero....



men de kan ibland behövas lite hjälp.



Jag tog och stack ut hakan för att göra ett försök!!





Vissa blev lite trötta under kvällens gång,




så medans ungdomarna drog vidare ut på krogen gick gamfolket hem och la sig,
men tack alla för en trevlig kväll!!





Hundvakt,

Vaknade efter en härligt god natts sömn, somnade som en stock igår och vaknade utvilad redan kl 8 =)
Klädde på mig och tog en regäl promenad med vovven, jag är hundvakt till min egen hund tills på lördag! Riktigt mysigt med lite sällskap om dagarna och ett bra tillfälle för mig att få rutin på mina morgonpromenader.
Känns som att de kommer bli en härlig dag och min förkylning känns redan bättre (ta i trä) så jag kommer nog avverka många promenader idag =) Synd bara att jag ska jobba i kväll, men tur e att syster ställer upp och ger vovven mat och ännu en promenad! 

Nu ska jag ladda och fixa mig för dagen =)
Puss  


Förkylt!!

Här hemma hos mig är de väldigt förkylt just nu =( Hade en rinnande näsa igår kväll, och vaknade inatt med världens magont! Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, kunde knappt andas! Klev upp och drack lite vatten och tog en samarin för att se om de blev bättre, och tur va att det efter mycke om och men gav med sig så jag kunde sova nån timme till innan klockan ringde och de dax att kliva upp. Magen är fortfarande inte i form, jag har sjukt ont i kroppen och min näsa rinner, så för mig blir det en vilodag i soffan tills jag ska va på jobbet kl 3.
Det är typiskt när de e själv som e vikarie, då kan man inte ringa å säga att man är sjuk hur som helst eftersom e inte finns nån annan att ta in! Så de e bara att bita ihop och göra sina timmar!

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på nån dålig film =)

Ha en bra dag!!
Puss

Uppdatering!

Ja då va det ganska så länge sen jag bloggade sist! Verkligen på tiden att skriva av sig lite =)

Det har hänt en del sen jag skrev sist; det har snöat för första gången den här vintern, min syster har flyttat hemmifrån på riktigt, jag har varit och hälsat på min pappa, min faster har fyllt 50, jag har jobbat ganska mycke, Maria har fyllt år, jag har varit på bio och så har säkert massa annat roligt hänt som inte riktigt kan komma på just nu!

Anledigen till att det inte har blivit nått bloggande är att jag har varit utan dator i lite mer än en vecka, den har varit och fått sig ett helt nytt utseende =) Lite svårt när man är van att se nått annat när datorn startas, men jag lär mig väl ganska snabbt skulle jag tro!! Men nu ska de bli fart på bloggandet igen =)

Nu ska jag fixa mig för dagen =)
Puss puss

RSS 2.0