Aaaahh...

Jag vill bara skrika rakt ut!! AAAHHH........

Kan de bli så mycke värre är vad jag redan tycker att de är?! Pluggningen går käpprätt åt ..... Jag har inte inte lät mig ett skit fast jag har suttit med detta i tre dagar nu! Jag kan intre träna för jag har så j*vla ont i benen så fort jag går en meter! Mormor har hamnat på sjukhuset, dom hitta henne medvetslös på golvet idag! Och sen tjaffsar jag bara med mamma! Vad har jag gjort för att allt bara ska gå dåligt?? Tar de inte vändning efter jag gjort tentan i morgon så vet jag inte vad jag gör, förmodligen låser jag in mig, stänger av telefon, dator, tv och kryper ner under täcket!!

Nu får de va nog!!

smärta!

Fy fasiken vilken smärta jag hade i mina ben när jag va ute och gick idag! Det gjorde så ont att jag var tvungen att vända hemåt när jag bara kommit några hundra meter! Nu har jag haft de såhär i flera dagar, vad ska man göra för att de ska bli bättre?! Jag har köpt nya skor och jag har vilat! Någon som vet??

Pluggandet till tentan som jag har på onsdag kan jag inte direkt säga har gått bra idag! Jag har ingen motivation och får ingen ro!

Vad är de för svacka jag ha hamnat i?!



Nycklar,

Åkte hem till mamma igår morse vid 8, tänkte jag skulle va duktig och skriva ut lite föreläsningsbilder och plugga lite. Inte blev de mycke av den varan inte. När jag skrivit ut de jag skulle följde jag med mamma först på ÖB sen till Willys, Jula, Skopunkten, Systemet och sist Motor Expo. Det var en härlig lite tur =) När jag väl kom hem fikade jag och tänkte att jag skulle försöka hinna med ett varv runt frösöberget innan jag skulle få besök! Det började bra, och när jag kom bortanför frösö zoo så tyckte jag att de va så varmt att jag tog av mig jackan och knöt den runt midjan, de skulle jag aldrig ha gjort! När jag var nästan hemma, jag hade inte många hundra meter kvar så upptäckte jag att jag tappat mina nycklar!! Det var alltså bara att vända tillbaka och hoppas på de bästa. Jag frågade några på vägen om de sett mina nycklar och tur va väl de att de gjort de, men även låtit dem ligga kvar! Tänk om de plockat upp nycklarna och jag inte frågat om de sett dem, då hade jag aldrig hittat dom! För de gjorde jag, de låg där i gruset och vänta på mig =) Så när jag kom hem så va jag helt slut efter allt letande och stressen jag dragit på mig för jag trodde inte att jag skulle hitta dem igen! Vä hemma  efter 2 timmar, så skyndade jag mig i duschen och gjorde mig klar!
Kvällen slutatde bra, vi åt taco och drack lite vin hemma hos mig =) Det var jätte trevligt med en middag för två! Vi fick senare besök av M och det var riktigt härligt att höra att världen är bra liten, speciellt när man bor i en sån liten stad som Östesund ;-P

När jag vakna i morse hade jag fått ett sms från Maria att hon och Björn har blivit föräldrar =) GRATTIS! Ni anar inte hur glad jag är för deras skull!


snoddas

Ja jag tog och bakade lite snoddas idag =) Tänkte att ska man bjuda hem folk på fika till helgen så måste man väl ha nått att bjuda på! Så en långpanna blev de. Och jag har ju ingen elvisp, den gick sönder när jag fyllde år och vi skulle göra potatismos, så jag fick ju vispa ägg och socker för hand och de ska ju va pösigt! Kan säga att gäddhänget fick sig en omgång ;-P Men Kakan blev fin så de va de värt!

Idag hade vi en ganska tråkig föreläsning på eftermiddan. Det var en tant från frivården som skulle prata om hennes arbete och hur frivården arbetar. Kan säga att hon upprepa sig minst 5 gånger om samma sak och försökte va rolig emellanåt, men hon lyckades inte direkt! Och de värsta är att hon för ungefär 3 veckor sen smög sin in på en annan föreläsning vi hade med en kille som hade jobbat på fängelse, men även själv suttit inne. Den här killen skulle ju då berätta om sina erfarenheter han har från fängelse, men inte fick han mycke syl i vädret. För den här tanten skulle ändra och rätta han hela tiden om hur de ser ut just nu inom kriminalvården. Det va ju inte de han skulle berätta om! Han skulle ju prata om hur han tyckte att de va att jobba och sitta inne på fängelse! Tycker verkligen synd om den här kille som inte fick säga vad han hade planerat att berätta för oss! Men som tur är så ska han, vad jag förstått, komma tillbaka i morgon och berätta lite mer =) Jag har verkligen höga förväntningar!

I morgon har vi även seminarium på arbetet vi lämna in förra veckan! Jag gillar inte att prata inför folk. Tur e att att vi läst varandras arbeten och ställt frågor på dom så vi behöver mest bara svara på frågorna och inte berätta så mycke själv =)


Nu blir de lite the och en snoddas =)




en vecka,

Nu är det bara en vecka kvar tills jag har sista salstentan den här terminen =) Det känns hur härligt som helst att de e sista, men inte så kul med tenta! Men de ska nog gå bra, har läsat mest alla litteratur nu så det är bara att försöka traggla in allt.  Synd bara ett de jämt är så jäkla mycke man ska kunna! Tänk om man kunde dela upp kursena i lite mindre block. Att man tentade av små dela i taget istället för allt på en gång! Tänk vad många fler de säkert skulle va som inte behöve tenta om eller läsa om flera kurser =) Vilken idé jag kom på!!

Har suttit och pluggat mest hela dan, men började med lite tvättning och en promenad till skolan för att låna böcker. Jag hann inte mer än att komma ut på frösönbron förns jag fick värts värken i benhinnerna!! Har haft ont där nu i 3 dagar när jag varit ute och gått. Jag hoppas att de går över annars så får jag helt enkelt fortsätta plåga mig själv! För runt frösöberget ska jag gå varje dag!

Åt på Paus med flickorna idag =) Tog en GI-meny, den va riktigt god!

Nu är de Grey´s!!


måndag.

Idag va de en typisk måndag! Alltså med tanke på att jag nästan somna sista timmen av föreläsningen vi hade idag. Vi hade föreläsning 10.15-16.30 idag, de va så tråkit och jobbigt som de låter!!

Jag hade ju sen planerat att jag skulle hinna med bussen ut till friskis & svettis så jag kunde gå på cross träningen idag, men de blev inget med de! Vi slutade ju tidigare idag så jag tänkte att jag hinner hem och byta om och sen ta cykeln ut, men som vanligt så är de nått som ska krångla! Min cykel ville inte va vän med mig idag heller =( Så jag gick hem igen, fixade lite middag, kolla lite dator och sen tog jag en springtur/promenad runt berget istället! Jag fuska visserligen och gick när de va uppför och sprang när de va nerför! Men härligt va de =)

Nu blir de snart sängen!
God natt!


cross,

I morgon hade jag tänkt att jag skulle börja på Cross träningen som Friskis & Svettis har! Det är lätt jogging varvat med styrketräning utomhus. Perfekt för den som vill komma igång med löpning, alltså perfekt för mig =)

Jag har putsat lite fönster idag! Det gick så där kan man säga. Jag har persiener som sitter framför fönstret och inte mellan rutorna. Dom här gör ju så att jag inte kan öppna fönstret, man ska öppna det innåt! Så det blev bara rent på insidan idag =) Efter denna ansträgning mötte jag upp Marika för en promenad runt stan! Jag tänkte att jag skulle cykla till henne, men jag kom inte längre än till badhusparken. Där börja cykeln låta konstigt och växlarna gjorde inte som jag ville! Så jag ringde till pappa och skällde på han och sa att jag ville ha en ny cykel, som att han kunde göra nått åt de när han befinner sig 50 mil bort =) Så nu blir de till att köpa 5-56 och smörja upp hela cykeln!!

Trevlig kväll på er!

Detox

Jag har börjat med en detox kur! Det är tabletter som jag ska ta tre gånger om dan, med mycke vatten. De ska hjälpa till att rensa ur kroppen på allt skit som finns i den. Och på köpet kan man gå ner några kilo ;-P
Det här ska jag nu göra i 10 dagar hade jag tänkt. Kuren är för 20 dagar men så länge tror jag inte att  jag orkar hålla på. För att hjälpa kroppen med utrensning så får man typ bara äta frukt och grönsaker, hur jag ska klara de vet jag inte! Men jag får  ialfl försöka fuska så lite som möjligt =)

Igår efter en sväng på staden med mamma va jag till Elleonor och titta på film! Riktigt mysigt och trevligt va de =) Åkte sista bussen hem, så jag fick gå genom badhusparken helt ensam i mörkret! Jag förstår verkligen varför man tror att det ska komma nån galning och hoppa på en! Det är inte speciellt bra upplyst, även om det är bra med lampor så är det en ganska skum belysning! Tur för mig ialfl att jag hade 7 fulla fjortisar efter mig som sjöng mest hela vägen till Frösön! 

 
Nu blir de några avsnitt av The hills!

härlig morgon,

Gud va härligt de e att vakna 06.10! Jag va hur pigg som helst och kunde absolut inte somna om så jag klev upp, bytte om och tog en runda runt frösöberget =) Ni tycker säkert att jag är tokig som gör de typ halv 7 på morgon, men de va jätte härligt! Inte en människa och solen va påväg upp =) Nästan så att ja måste göra om de i morgon igen.

Det är detta som är min nya plan och den ändring som de ska bli här på Hornsgatan, jag ska ta mig runt frösöberget en gång om dan! Har jag sovmorgon blir de innan frukoset, men börjar jag tidigt så får de bli på eftermiddan/kvällen.
Någon som vill följa?! ;-P

Jag har även nu på morgon hunnit med att diska, bädda och tro de eller ej, men städat spisen och ugnen! Man hinner med mycket på morgon när man kliver upp tidigt =)

Nu ska jag göra mig klar för en sväng på stan!


Rhodos,

Nu är resan bokad och klar =) En vecka på Rhodos blir de från den 7e juni till den 14e juni! Mamma, syster och jag är det som ska åka =) Jag fick ringa till mammas jobb idag och begära ledig åt henne så de e säkert att vi kommer iväg, och som tur va så va de inga problem!! Det ska bli sååå skönt!!!

Ledig har jag varit hela dan idag, legat hemma och tittat på The Hills och snackat på msn, kan de bli bättre? ;-P
Ja om vädret hade varit bättre så hade möjligtvis varit en aning lite bättre =)

Nu har jag ialfl bestämt mig för att de ska bli ändring här på Hornsgatan! Inte kan de fortsätta såhär om de ska gå framåt! I morgon ska jag ta i med hårdhanskarna och verkligen försöka hålla mig till mina planer våren ut. Och lyckas jag hålla mig till planerna så kommer jag få en belöning =)

Nu är de sängen så jag orkar med allt nytt!

snö....

varför snöar de idag?! Jag vill att solen ska titta fram så man kan sitta ute!
Men kanske den tittar fram om ett tag, jag ser ialfl lite blå himmel =)

Mina tänder hände de inte speciellt mycke med igår, kanske är lite svårt att se efter första gången man använder blekning! Men de va inte de lättaste att få lika mycke blekmedel på varje tand! Krävs nog lite träning :-P

Åh vad irriterad jag blev i morse när jag skulle sola! De gick inte att växla min 50-lapp!! Jag som tänkte jag skulle va duktig att först gå några km, sen sola och sen springa hem! Men icke då, det blev bara promenad och springning!
kanske inte helt fel de ändå =)

Nu blir de frukost!!

bleker.

Sitter just nu med 2 skenor i munnen och bleker mina tänder =) Tänkte att dom skulle bli vita och fina nu till våren/sommarn! Dessa skenor ska jag nu kleta på nått vitt blekmedel och använda i 30-60 min, en gång om dan i 6 dagar. Efter de ska jag tillbaka till tandläkarn och se om det blivit någon förändring, vilket jag hoppas på ;-P

Var ute och gick en runda runt frösöberget idag =) Det var riktigt härligt, hade sällskap av Marika!

Nu har jag tagit helg =)

arbetet,

Ja idag gick de ju bra att jobba med arbete! Har varit väldigt effektiva om jag får säga de själv ;-P
Nu är de bara diskussionen och lite fix kvar, och detta kommer vi givetvis hinna bli färdiga med i morgon =) Så en längre helg kommer de att bli för mig!! Härligt!

Jag fick kallelse från tandläkarn idag! Den som jag förmodligen skulle ha fått förra vecken eftersom jag va hos tandläkarn igår! Posten är inte allt för snabb när de gäller eftersändning! Som tur va så ringde jag själv förra veckan och boka, annars hade de nog blivit dyrt i onödan! Nu får vi hoppas på att min tänder blir fina i morgon =)

Trevlig kväll!

tandläkarn,

Jag va till tandläkarn idag =( jag tycker inte om tandläkarn! Det gör ju så ont när dom petar tandsten och ska hålla på å ta massa kort och sånt! Och så fick jag stränga regler att jag måste bli bättre på att använda tandtråd! Blääää....
Men en positiv grej med mitt besök va att jag ska bleka tänderna =) Jag ska dit på torsdag igen för då ska mina skenor, elle va de heter vara klara! Gjorde avgjutning av tänderna idag!

Bilder kanska kommer på före och efter ;-P

Har börjat med ännu ett grupparbete idag! Jag gillar inte grupparbete =( Efter förra kursen så är jag ganska less på de! Då bestodd ju hela kursen av ett enda stort grupparbete, och kan säga att de tog väldigt mycke tid och mycket på krafterna att jobba med de grupparbetet! Men de gav ett väldigt bra resultat =) Hoppas detta bli minst lika bra!

Nu är de MP och hemmafruarna som gäller, de e ju dubbelavsnitt!!


MP!

Ja jag har anmält mig på mötesplatsen.se!! Kalla mig desperat eller vad ni vill, men jag kan säga att de e där männen gömmer sig ;-P

Nu kan Maria och Malin sluta skratta!

Har redan fått över 300 besök på min sida, jag har visserligen betalat pengar för att få va VIP en månad så man kan prata med folk, men de e kanske värt de om de e där mannen gömme sig =)

Vad har jag att förlora på de?!


Min!

                                      
    



Här är mitt senaste inköp! Viss är den fin? =)

Skoter....

Nu är man hemma igen efter en helg i skogen!
Det har varit riktigt härligt med massa mat, godis, skoteråkning och finväder =) I torsdags innen vi åkte kom Malin och Crister och hälsa på! Jag fick det bästa påskägget på länge, eller kanske ska säga påskväska ;-P Jätte fin!!

Väl ute i skogen, tände vi brasa för att få värme i kojan, packade upp och begav oss sedan upp på byn för att heja på alla släktingar man inte sätt på länge. På långfredagen åkte jag och mamma en sväng på Dollarstore, tog sedan skotrarna för att se om vi tog oss ner till stugan och över ån, men de gick inte så bra så vi fick vända tillbaka igen =) Men en liten härlig tur fick vi ialfl! Och just ja, jag slog till och köpte mig en skoter kl halv 10 på torsdagskvällen!!
På långfredagskvällen va de påskbuffé på bygdegården, massa god mat och trevligt folk =) Påskafton spendera vi ute i solen med lite grillning och skoteråkning!

Så med andra ord har det varit en helt underbar helg =)

Glad Påsk!


Önskar alla en glad påsk!!

Hoppas att påskharen hälsar på er så ni får massa fina påskägg =)
Själv drar jag snart till skogen! Ska packa det sista och ringa mamma å se så hon är redo!
En sväng förbi Malin blir de oxå å se hur mycke man behöver sola i helgen för att komma ikapp henne ;-P

Välkommen hem vännen =)


Glad påsk!!

A...

Va precis vad jag fick idag =) Bra jobbat tjejer! För jag kan inte ta åt mig all ära till detta A, vi va ju en grupp som gjorde vårt allra bästaste!!

Idag har det varit en tuff dag. Föreläsning, som jag tidigare skrivt 8-17. Det var hur intressant som helst att lyssna på våldsbrott - främst bland kvinnor, Stalking - förföljelse och psykopati. En av de bästa föreläsningar jag lyssnat på på länge =)

Jag fick hem mina kort som jag beställt idag. Hade nästan glömt vilka jag beställt så de va några goda skratt som kom fram när jag satte mig för att sätta in dom i ett fotoalbum! Riktigt trevliga minnen ;-P Och så har jag idag hunnit med att handla, laga mat, baka och tvätta!

Inte undra på att jag känner mig lite trött nu!

Glad påsk på er alla =)

God natt!!

När nu....

Nu är det inte lång kvar tills all snö är borta å våren kan börja på riktigt =)
De var hur härligt som helst att gå genom badhusparken å se alla människor törsta efter solen som stekte!
Synd att jag inte va en av dem, men vissa har en plikt som kallar och ärenden att uträtta!

I morgon väntas färeläsning 8.15-17.00. Hur ska jag orka?! Jag tror aldrig att jag har haft en så lång dag med bara föreläsningar! Men jag vet att de kommer bli intressant, så de e upp till mig att orka lyssna =)


Nu ska de packas =)

Aj Aj.....

Idag har jag haft världens huvudvärk =( Men innan den tilltog så hann jag med att byta gardiner, bränna ner lite bilder och plugga! Så lite effektiv har jag ialfl varit! ;-P
Mamma kom förbi innan hon skulle på jobbet. Hade lite morotskaka kvar från igår som jag antar lockade till ett besök ;-) Vi hann även med att planera lite inför påsken!

Go kväll!

3 dagar!

Nu är de bara tre dagar kvar tills det är påsklov =) Det ska bli sjukt skönt att få några dagars ledigt, 5 dagar rent ut sagt!! Det kommer bli en tripp till stugan med familjen över helgen. Jag hade då tänkt att njuta de sista vinterdagarna innan våren kommer på riktigt, för de hoppas jag att den gör, med lite skoteråkning och pimpling =)

Helgen har varit relativt lungn. Blev lite utgång i fredags med flickorna från jobbet =) Först avnjöt vi lite vin, tvspel och allmänt skvaller hemma hos Kjerstin. När klockan började närma sig 24.00 tog vi en taxi och började göra staden osäker ;-P
Lördagen tillbringade jag hemma i soffan framför tvn =) De va riktigt skönt! Och idag, söndag, har jag hunnit med en cykeltur till affärn, solat, dammsugit, skurat golvet, bakat morotskaka, gjort Flygande Jacob och bestämt semester!!
Jag hade mamma och syster å middag!

Och nu är de bara några få dagar kvar tills min älskade vän kommer hem!!

Puss

Kort,

Idag har jag tillbringat hela dagen i den stora staden med bästaste Maria! Vi åkte in redan kl 10 för hon hade en bokad tid kl 3 =) Jag köpte en ny klänning och fick agera provdocka åt Maria som hade lite problem med att prova själv! Efter detta tog vi en lååång fika! Gott ;-P

När jag kom hem hade det dimpt ner ett kort i brevinkastet från Malin =) Det var hur fint som helst! Jag blev jätte glad och de gjorde verkligen min dag ännu bättre =)

Nu vankas Sex And The City!

April April!!

Någon som har varit med om ett första apil skämt?! Inte jag =) Vad jag vet ialfl, hahah! Men dagen är inte slut än ;-)

Men ett skrubbsår på mitt ben har jag lyckats skaffa mig idag! Jag hade lite bråttomt upp för trappan på skolan, så jag snubbla på ena trappsteget och stöp rätt ner! Det gjorde ganska ont så jag hade nästan lust att skrika rätt ut, men jag lyckades behärska mig ;-P
Mötet jag hade idag gick bra =) Så till hösten kommer mitt liv få en liten annan inriktning än vad jag först planerat! Men jag är fexibel, så jag kan lätt planera om =) Hur slutgiltiga planen kommer att se ut får ni stå till tåls med ett tag till! Jag vet inte riktigt själv hur den ser ut än! Och jag har ju inte skrivit om hur de har gått med den kyla jag haft i lägenheten =) Den är nu helt borta!!! Äntligen behöver jag inte sitta under duntäcket när jag ser på tv =) Nog för att de kan va mysigt ;-)

Nu ska jag se om jag orkar med en löparrunda =)

RSS 2.0