...



Mormor du kommer alltid att finns i mitt hjärta!
Du vet att vi älskar dig!

regn, regn och åter regn

Idag tror jag att det har varit den tråkigaste dagen på hela året!
Det bara regnar och jag ligger hemma med värkande hals och en rinnande näsa, kan de bli mycke värre?!
Fast jag va iväg i morse med mamma och köpte nya regnkläder och gummistövlar =) Så nu kommer jag att kunna cykla hela sommarn i vilket väder de än är! Vad jag kommer att va i fin form till vintern 2010 nu när jag ska cykla typ 2 mil om dagen i nästan 2 månader =)
Och så har ju ute träningen på Friskis&Svettis kommit igång nu, så bara jag blir fri detta så ska de allt bli fart på ben och armar i takt till musiken! Jag längtar faktiskt =)

Nu ser jag att solen nästan tittar fram utanför fönstret =) Så nu hoppar jag att de blir finväder i morgon så man kanske kan ta sig ut å njuta lite!!

Ha de så länge!

Halsont,

I morse vaknade jag med världens största hals, och den värkte så jag trodde jag skulle svimma!
Men nu efter lite kurerande i soffan med the, värktabletter och soppa så känns den lite bättre =) Men då börjar jag istället känna av att jag nog kommer bli sjuk på kuppen, alltså inte bara en värkande hals! Jag som har så mycke å göra har absolut inte tid att va sjuk! Hemtentan ligger och väntar, jag ska jobba i veckan och nästa vecka måste jag börja planera min packning och inhandla allt nödvändigt! Hur ska detta gå?!
Jag hoppas att det bara är idag jag känner mig lite tussig!

Nu bär de snart av på jobbet! Cykla måste jag gör i regnet, annars så tar jag mig inte hem ikväll!
Kanske dax att fixa sig en bil?

4 år!

Jag har ju haft besök av min far från i onsdags till igår =) Det var riktigt roligt! Vi ses ju inte så ofta så man får passa på att bli ompysslad när man kan ;-P I Onsdags när han kom så åt vi bara midda, systers kom förbi oxå! I fredags börja vi dagen med 6 km löpning och 8 mil cykel =) Eller ja, jag sprang och pappa cykla! Sen drog vi en sväng på stan å åt sen midda hos mamma, vi grilla =) I lördags va vi i Krokom på marknad, om man nu kan kalla de marknad! De va trevligt ialfl, sen åt vi tacos hos mamma och jag avslutade kvällen med en krogrunda med Malin =) Och idag har jag latat mig i solen å bara tagit dagen som den kom =)

I fredags va jag och syster iväg och kolla när LS gick på bal =) Hon va så fin i sin champangefärgade klänning å sitt mörka hår! Tänk att de e fyra år sedan man själv stog där uppklädd till tänderna å bara njöt av att snart va studenten där!
Jag vill oxå klä upp mig å gå på bal! Men för att man ska få göra de så måste man väl antingen ordna en själv eller träffa nån snygg militär så man får gå på kadettbal =) Jag tror att jag väljer de sista ;-P

Fixat&Trixat!

Nu är jag redo för att ta emot min far på besök =)
Det är ju bäst att det är städat och att det finns mat när han kommer så man inte råkar ut för nån avhyvling ;-P
Men jag är mest orolig för att det kommer bli ett träningsläger när han kommer! Han vet ju att jag köpt nya springskor så riksen finns att det kommer bli några mil i dom under hans besök! Jag hoppas inte att han får ordning på min cykel för då kommer de kanske bli några mil på den oxå, hur ska jag orka?!

Efter jag städat fick jag sån sjuk värk i ena armen! Jag hade de för nått år sedan oxå, å då höll de i sig i flera dagar! Tillslut kunde jag inte ens sova =( Värken sitter precis ovanför armvecket, men det strålar ut i fingrarna och upp till nacken! Jag hoppas att de går över snart, för sist sluta de med ett besök på akuten =(

Nu ska de laddas för hemmafruarna =)

Go kväll!

Triathlon,

På förmiddan idag fick jag och Linda den briljanta idén att vi skulle cykla iväg och se om vi kunde hitta elljusspåret som ligger borta vid Frösö Skidlek! Sagt å gjort så bytte vi om, kastade oss iväg på våra cyklar och började leta oss dit.
Vi hittade till idrottsplatsen som ligger borta vid Lövstabadet, men sen visste vi inte riktigt vart vi skulle! Så vi cyklade vidare och hittade till skidleken, och där va de! Elljusspåret =)
Vi parkerade cyklarna och började vår löparrunda som vi hade tänkt skulle bli 5 km. Men efter några hundra meter gav vi upp! Denna terräng är inget jag rekomenderar när de gäller löpning, eller ja gillar man att hoppa och studsa mellan grästuvor och lerpölar så var så god!
Vi beslutade att vi skulle cykla upp till spåret som är uppe vid utsiktstornet istället! Men då kan tilläggas att backen dit inte är att leka med! Väl uppe, efter att jag gått från halva backen så va de bara att ta nya tag om sina geleben å börja springa på! Linda, duktig som hon e cyklade hela backen upp!! =)
I början av spåret gick de bra, men sen kom backarna! Och de tog ju aldrig slut heller, jag ska aldrig mer klaga på att jag tycker de e jobbigt att springa runt berget, detta är nästa värre! Enda fördelen är ju att det är mjukt att springa =)
Men jag tog mig runt, efter att jag gick i den värsta backen =) Linda sprang upp och ner för den 3 gånger under den tiden de tog för mig att ta mig upp!
Väl framme så va de bara att cykla hem =) Denna tur va nästan ett Triathlon, Cykling, simmning i lerpölar och löpning!

Jag hoppas för guds skull att jag inte har värsta träningsvärken i morgon!

Nu ska de städas, fixas och handlas för i morgon kommer min pappa på besök =)

Puss så länge!


???





Hur fasiken kan man skriva jag slår vad om en kyss att du inte vågar skriva när man inte har nån adress att skriva till!
Denna person behöver nog fundera över vad han/hon egentligen skriver =)

Heja Norge!

Ibland har vissa länder bra tur! Det va ju Norge som vann schlager em igår, eller ja, klockan hade ju slagit över 12 så egentligen va det den 17 maj! Alltså Norges nationaldag =) Tänk att fira de två sakerna samtidigt! Så nu ska de bokas biljetter för nästa år blir de schlager till 100 % i Oslo denna tid nästa år =)



Jag var hemma hos Elleonor och hennes sambo igår och kollade på Schlager! Det var riktigt trevligt =) Blev bjuden på morotskaka, den va väldigt god! Alldeles varm å härlig =)

Idag har jag tillbringat dagen i den stekande solen tillsammans med Linda =) De va så härligt så! Men det får man ju sota för nu, jag har en färg fram, med vissa vita streck, å en annan något ljusare färg bak!
Jag hoppas för min egen del att detta jämnar ut sig inom en väldigt snar framtid, för annars så kommer jag aldrig mer att klä av mig! Kan säga att det ser för jäkligt ut!

Nu lockar sängen =)
Puss och god natt!

Städat!

Igår fick jag en väldigt fin och bra överraskning =)
Det var ett avsnitt av hemmafruarna som jag missa förra veckan! Jag satt i telefon hela kvällen så jag kunde inte se de avsnittet, men då hade jag turen att få det hemskickat till mig av personen jag prata med :-P
Så idag har jag tittat på de, å de va hur bra som helst!

Lite andra saker jag gjort idag är att städa bland handdukar och sängkläder och i mitt städskåp! Så nu hittar jag de saker jag ska ha, å så hitta jag lite saker jag inte visste att jag hade :-P Jag har även burit ner en del grejer i källarn som jag tyckte tog lite stor plats här i mitt lilla krypin! Så nu ser de bra ut i typ en vecka innan jag börjar dra runt på alla saker igen :-P Hoppas ialfl att de håller sig bra tills på onsdag för då kommer pappa och hälsar på så då vill man ju gärna att de e fint =)

Nu blir de nog sängen för mycke annat händer de inte här!
Hoppas de blir en händelserikare dag i morgon!
Sussa gott!

Änglar & Demoner!

 


Den var jätte bra =)

Dop!

I söndag var jag med familjen på dop för lilla Tuva =)
Det var riktigt trevligt och gick väldigt smidigt i kyrkan, mycket fortare än vad jag trodde att de skulle gå! Efter 20 minuter va allt över och vi kunde åka till lokalen där dopfikat skulle vara!



Såhär mycke presenter får man när man döper sig!
Jag tror att jag ska börja döpa mig varje år :-P


Och är lilla Tuva, sittandes i min mammas knä =)


Hot & Våld

Igår hade vi föreläsning/praktiska övning om hot och våld!
Föreläsnigen var riktigt bra =) Fick lära oss en del om vad man ska säga och göra i olika situationer man kan haman i på exempelvis behandlingshem. Riktigt bra att ha med sig! På eftermiddan fick vi lära oss en del grepp man kan användning sig av för att ta sig loss om man blir fasthållen eller om någon försöker strypa en! Det var det roligaste på hela dan =) Fast jag tycker att vi kanske kunde ha fått öva lite mer, men gud va roligt de va!!

Jag köpte nya löparskor igår oxå =) Vita fina acic skor! Provsprang dom i morse. rikigt sköna! Men jag får ju fortfarande ont i benhinnerna bara jag sprungit några hundra meter! Men de ska väl gå över de me, nu när jag har nya skor =)

tant...

Nu har jag gått från föreläsningarna vid lunch tre dagar i rad. Det är så jäkla tråkit att sitta och lyssna på nån som läser precis det som står på power point bildena och sen pratar om sina egna erfarenheter som är en aning för privata! Visst är de bra att få höra vilka erfarenheter som föreläsarna har från den tid de själv jobba med social arbete, men det finns en gräns i hur mycke man ska prata om sitt privara liv, och den gränsen tycker jag är passerad för längesen.

Igår var jag och hälsade på Maria och Björn och deras lilla Fanny =) Hon va så söt så!! Hur snäll som helst, varken grina eller skrek en gång när jag va där, lite gnälliga ljud fick man visserligen höra när hon va hungrig eller inte riktigt nöjd! Men de värsta va att jag blev kallad tant av Maria!! När jag skulle hålla Fanny så sa Maria "Nu ska du få komma till tant Helen!" När blev man utnämnd till tant vid 23 års ålder?! Är de så när ens kompisar börjar skaffa barn att man är så pass gammal att man kan kallas för tant? Jag tror att jag ska komma på ett annat namn för "tant". För när jag hör de namnet då tänker jag på en kvinna i typ 60-70 års ålderna med hatt och rullator! Och dit har jag lång kvar!

regn,

Jag gillar inte regn! Det började precis regna när jag skulle ta min runda runt berget. Jag som hade planerat min eftermidda så bra! Men då va de bara att planera om =) Inte för att de gjorde så mycke, jag han med lite mer än vad jag tänkt.

Jag har kommit på vad jag ska skriva om i min hemtenta =) Det känns väldigt skönt att jag kan börja redan nu så man kan få lite ledigt sista veckan i skolan innnan lovet! Jag hade tänkt försöka göra klar tentan så fort som möjligt, jag vet att jag inte brukar va så effektiv när de gäller sånna saker men nu ska jag verkligen försöka ta tag i dei tid!
Och eftersom jag antar att jag kommer får omtenta på förra kursen så har jag ju ganska mycke skolarbete att göra nu dom sista veckorna, så att börja i tid den här gången skadar nog inte =)

ny månad, ny vecka, ny kurs...

Jaha då va de en ny månad och snart bara en månad kvar tills de bär iväg till varmare breddgrader =) Det är även en ny vecka och måndag igen, bästa dan på veckan, eller så inte! Speciellt inte när det är en ny kurs som börjar, som dess utom innehåller ännu ett grupparbete. Som tur är med denna kurs så har vi hemtenta, och den har vi redan fått så vi har då 5 veckor på oss att skriva den =) Det är väldigt skönt jämfört med när man i vanliga fall bara brukar ha en vecka på sig att skriva tentan!
 
Jag testade även på att ta mig runt berget idag, och de gick bra =) Jag har inte tränat nått på hela helgen för jag tänkte att jag skulle vila mina ben och se om de blev bättre, och de blev de! Men jag måste säga att de e bra tråkit att ta sig runt de där jäkla berget, jag hoppas att jag får sällskap snart ;-P Elle så får jag försöka hitta en annan runda så man har nått att variera sig me!

Nu blir de sängen, God Natt!

Fest,

De va presis va de va i lördags =) Mamma hade sin 50-års fest.

Jag åkte till mamma vid 10 för att hjälpa till med allt som behövde fixas innna kvällen. Vi började med att handla det sista som behövdes, mat, dricka och dekorationer. Väl hemma fick vi främmande, mammas kusin med familj, så alla planer vi hade för dagen sköts till senare! Men vad gjorde de när vi hade 30 gäster som skulle komma om typ 3 timmar ;-P
Allt var fixat , nästan in i minsta detalj när folket började strömma in =)
God mat och gott dricka fick mig, syster och M att stanna några timmar, sen drog vi vidare, till soffan =) Mamma hämtade oss när de va dax att städa!

Efter en god natts sömn va de dax att städa färdigt. Efter de låg jag i soffan och lata mig hela dagen =) Sjukt skönt!!

Det var hur härligt som helst att va hemma hos mamma en hel helg!

Födelsedagar!

I torsdags fyllde min mamma 50 år!

Jag åkte dit vid 11 på morgonen efter att jag utrett lite ärenden. Hon hade då redan fått besök, och sen ramla de in lite mer folk under dagen så tårta och annat gott fika va de vi typ levde på =) Innan jag åkte hem fick jag ialfl lite god mat!

Kvällen fortsatte hos Kicki där hon och Elin hade födelsedagsfest =) Ännu mer firande! Det var riktigt trevligt, massa roligt folk! Kvällen avslutades på krogen! Träffade inte så mycke känt folk, de va mest bara småungar ute tyckte jag! Jag hoppas de berodde på att de snart är studenttider. När jag och L skulle gå hem bestämde vi oss för att svänga förbi McDonalds och köpa med lite mat. Men tro du inte att dom hade stängt! Klockan va ju bara 01.15, fast vi insåg ju sen att de är ju bara torsdag så de va ju inte så konstigt att dom stängt tidigt! Så då fick vi gå hungriga hem =) Men de funka bra de oxå, fast nog hade de varit gott med lite varm mat när vi gick över bron! De va ju s kallt om benen, jag hade ju bara kjol på mig! De blåste till och med ut rök ur munnen på oss när vi andades. De va annat de jämfört med värmen vi har haft idag! Helt underbart =) Blev hämtad av mamma på förmiddan, har suttit ute hos henne och lapat sol hela dan varvat med lite barnvaktande och vagngående =) Dom e väl för söta dom små liven!

I morgon vankas 50 års fest hos mamma =) Uppdatering om de kommer efter helgen!

RSS 2.0