Komjölk...

Som jag berättat förut så har vi fått börja med ersättning till Hampus då han inte riktigt går upp i vikt som han ska.
När vi hade trugat med den där ersättningen i en vecka och han fortfarande inte ville ta flaskan, visade det sig efter ett besök på BVC att han förmodligen är mjölkallergiker!!
Det började med att han fått lite utslag på kroppen, som jag trodde inte va nått att bry sig om. Sen började han klia sig på ena kinden. Han klia sig så pass mycke att han vakna en morgon och hade stora sår! Jag tog ju då upp de på BVC och dom sa att det förmodligen är komjölksallergi. Jag som hela tiden har trott att han är känslig mot olika frukter, men icke!
Han har alltid varit lite röd om kinderna, men de har aldrig varit som nu. Så nu har jag fått sluta äta allt som innehåller mjölk, och de e verkligen inte lätt för nu måste man läsa på varje förpackning på affärn!

Visar det sig efter återbesöket nästa vecka att han är allergisk så kommer vi få träffa en dietist, och de kan verligen behövas för inte är de lätt att laga mat just nu. Å värre blir de när Hampus om några veckor kommer få börja provsmaka lite mat!

Jag längtar efter ett glas kall mjölk eller en stor skål med glass!!


.

Här kommer lite bilder på när vi var nere i Örebro jag och Hampus!





Ersättning,

Jag och Hampus har varit på en liten semester ner till Örebro! Vi tog tåget ner i söndags och kom hem igår onsdag. Det var första tågturen för Hampus och det gick faktiskt riktigt bra =) Hemresan var inte lika lyckad som dit resan då vi var tvugna att åka buss från Sundsvall på grund av att tåget var trasigt. Trångt och bökigt var det, men de gick!
Under dessa få dagar har vi hunnit med lite shopping och besöka min farmor och farfar =) Det var roligt för dom att få se Hampus nu när han fortfarande är relativt liten. Riktigt mysigt var det!

Idag var det dags för Hampus tre månaders vaccinering! Det gick väldigt bra, han blev självklart ledsen men de gick över ganska snabbt och han somnade gott i sin vagn på vägen hem =)
Han fick väga och mäta sig också, så nu är han 62 cm lång och väger 5700 gram. Han går dock inte upp riktigt i vikt som han ska så nu har vi tyvärr blivit tvugna att börja med modersmjölkersättning.
Jag hoppas att han nu vill ta flaskan och sen även fortsätter amma som vanligt! Vi ska tillbaka på BVC om nån vecka och se så han har gått upp =)



RSS 2.0