Utflugen!

Nu är det dan före dan före den stora dagen och jag är utflugen ur min lägenhet =)
Var iväg med mamma idag och städade så nu är det bara att besikta lägenheten och låta den nya hyresgästen flytt in. Det ska bli sååå skönt att få det lite större, dock längre till stan med vad gör de!

I morgon kommer även min käre far och ska fira påsk med oss =) Vi åker osm vanligt upp till stugan, men det blir ju inte förrens på fredag morgon men vi får ialfl 3 härliga dagar i skogen innan vi måste återvända till stan för att påbörja det roligaste med flytten, inredningen!!


Mixtrar!

Varje gång jag har loggat in på bloggen de senaste gångerna så har mitt lösenord varit fel och jag har varit tvungen att skaffa ett nytt. Varför är det nån som mixtrar med mitt inlogg?! Det är ju knappast så att det finns nått av intresse på den här sidan. Är det baraför att jävlas så kan man väl komma på andra ideér!

I helgen Har vi köpt ny säng =) Eller ja ialfl beställt den, så nästa onsdag finns den att hämta i butiken. Ska bli väldigt skönt att få en ny stor säng! Vi kollade även in lite tapeter, gäller ju att va ute i god tid eftersom de flesta är beställningsvaror. Vi har dock bestämt oss för helvita tapeter men ialfl.

Söndagen bjöd på en härlig dag ute i skogen på en sjö med ett pimpelspö i handen. Vi packade in oss tidigt i bilen och for de 10 milen de är till stugan. Där väntade finväder och en härlig skotertur med gott fika. Vi fick med oss två fiskar hem som dessvärre inte räcka till någon middag, men katten blev ialfl glad =)

Nu ska jag fortsätta mitt packande, för på torsdag måste jag vara klar om min planering inte ska spricka!

Puss!


Sjuksängen,

Sen i tisdags morse har jag legat hemma i sjuksängen med magont, snuva, hosta och nu även värk i kroppen!
Jag skulle ha jobbat varje dag den här veckan men istället har jag varit liggandes. Jag trodde att jag var på bättringsvägen i går. Jag tog en promenad med Maria och Fanny för att få komma ut lite, men när jag vaknade i morse så hade snoret åter igen korkat igen min näsa och min kropp värker som aldrig förr!

Varför skulle jag bli sjuk just den här veckan när jag hade så mycke jobb å inte nån vecka som innehöll lite mindre jobb, jag behöver ju pengarna!! Men man kan ju inte styra över sånna här saker så det är väl bara att bita ihop och hoppas att jag får mer jobb fram över =)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och försöka kurera mig!

Ha en toppen fredag!
Puss

Jobb, Jobb, Jobb!

Vad dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen, men jag tänker faktisk skylla på att jag jobbar ganska mycke! Enda lediga dagen jag hade förra veckan var i lördags å enda lediga dagen jag har den här veckan är på söndag.
Och jag har ju nu även fått in en fot på ett till boende så har jag inte otur så lär det blir ännu mer jobb framöver. Inte gör det mig nått, men ibland kan det faktisk vara skönt med lite ledigt =)

I lördags när jag ialfl hade en ledig dag så blev det en promenad in till staden för lite tittande på marknaden. Det blev ingen handlat, men i torsdags var jag också på marknaden och då köpte jag min årsförbrukning av strumpor! Varje år köper jag ett gäng strumpor, detta år 14 par, på Gregoriamarkanden =) I år var jag ialfl snäll och köpte inte 14 par åt mig själv utan jag köpte 5 par till Thomas också!

Nu ska jag förbereda mig för dagens jobb, börjar 13 och slutar 10 i morgon bitti.

Ha en bra måndag!
Puss

24 dagar!

Idag är det bara 24 dagar kvar tills flyttlasset går! Ska bli sjukt skönt att flytta till större och då även tillsammans med mannen =) Har gjort en lista på allt som måste fixas innan flytten, så som uppsägning av internet och annat, flytt av hemförsäkring och så är de en del annat som måste göras. Kan säga att det är verkligen inte lätt att komma ihåg allt man måste göra, det är inte bara att ta sitt pick och pack och flytta.

I morgon tänkte jag börja lite lätt me å packa. Jag ska starta nere i förrådet och se vad som gömmer sig i de kartongerna och rensa ut där. Sen är det "bara" att packa allt är uppe i lägenheten. Det är tur att jag inte bor så stort så de e inte så mycke som ska packas, men det lär ju ta tid ialfl!

Nu ska jag gör mig klar för jobb och en natt borta!

Puss


Oviktigt!

I morse började jag jobba kl 7!! Jag minns inte riktigt när jag sist klev upp den tiden för att fara på jobbet, sjukt jobbigt va de och sen att jag slutade redan kl 10 gjorde ju inte saken bättre!

Klockan kvart över 10 skulle jag infinna mig på Arbetsförmedlingen för nått inromationsmöte om arbetsmarknaden eller va de nu va. Kan säga att det är de tråkigaste 2 timmarna jag har haft på länge! Fattar inte vad jag hade där att göra. De berätta ju ända bara saker man redan visste.
Efter träffen på ams hade jag tänkt gå en sväng på stan å se om jag hittde mig någon ny jacka, men jag var så trött att jag bara sprang in på apoteket å gjorde de jag skulle göra där å sen for jag hem å slängde mig i soffan å somna på stört! Riktigt skönt va de =)

Ikväll börjar Grey´s så den som ringer eller på något annat sätt kontaktar mig mellan 21.00-22.00 kommer inte få ett glatt bemötande!

Ha en trevlig tv kväll!
Puss

Underbart!!

Äntligen tittar solen fram och det börjar droppa från taket så nu hoppas jag att våren är påväg på riktigt! Jag vill gärna inte ha mer kyla och snö nu, jag menar, snön ska ju hinna smälta bort innnan sommarn kommer.

Jag ska försöka få i mig lite frukost och sen ta mig ut i solen =)

Ha en härlig dag gott folk!
Puss

Första åket,

I lördags entrade jag, Thomas och syster Bydalen för, ja ialfl för mig, fösta dagen i backen!
Det var inte det finaste vädret man kan ha, men solen tittade ialfl nästan fram mellan molnen några gånger =)
Jag fick väldigt ont i benen efter nån timmes åkande, och vad passar inte bättre då än gott fika! Efter ett tags vilande gjorde vi några åk till men vid halv 4 tiden kände vi att det fick räcka för dagen och vi återvände hem till staden.

På kvällen mötte jag och mannen upp mamma och Hans på Stortorget för att kolla in ljusspelet både där och på Rådhuset! Helt sjukt bra va det! Jag är iktigt imponerad över hur bra och fint de va. Fram emot 9 gick vi hem igen och satte oss vid tvn och åt räkor och massa annat gott! Det blev en sen middag, men det var de värt =)

Idag väntas jobb igen! Börjar kl 13 och slutar inte förren i morgon kl halv 10, så....

Ha en bra dag!
Puss

RSS 2.0