Pepparkaksbak =)

Igår kväll tog jag och T och bakade pepparkakor! Det blev ett väldigt lyckat bak, kanske inte så många pepparkakor då formarna jag har är väldigt stora, men GOOODA blev dom =)



     



 


Dagarna räcker inte till!

Nu börjar de snart närma sig jul, eller ja de e ju typ 4a veckor kvar men de e så mycke man ska hinna me innna jul, dagarna räcker inte till!! Jag har ju skola mest alla dagar måndag till fredag så för mig bli de eftermiddagar och helger som får bli mina pyssell och stök timmar. Som den här veckan är de verkligen ett fullspäckat schema, i tisdags var de middag och korvstoppning hos mamma, igår onsdag var de lussebullsbakning hos Maria, i eftermiddag/kväll är de adventspyntning och pepparkaksbakning. Helgen är även den välfylld med födelsedagsfirande, IKEA shopping och julskyltning.

Nästa veckas schema kommer nog bli lika fullspäckadt de me! Julklappsshoppig och massa annat pyssel ska då hinna fixas =)

Så har man ett sånt här häcktiskt liv veckorna innan jul så kan jag ialfl säga att de e skönt att de bara är jul en gång om året!

Ha en toppen dag!
Puss

Singstarkväll!!

Igår, fredag, tog jag och T en sväng på stan =) Vi kollade runt lite på doppresenter då vi ska iväg på dop för Ts brorsdotter efter jul. Vi hittade lite olika alternativ så nu ska vi bara bestämma oss för vad vi ska köpa, men så oense som vi kan va när de gäller sånt så kan det nog bli en lååång diskussion innna vi kommit fram till vad de blir. Men jag brukar ju få som jag vill =)

På kvällen gick vi hem till Christoffer och Emma för en Singstar- och Idolkväll =) Det blev både skratt och tårar under kväll, men vi hade riktigt roligt och det måste snart göras om.
Idag har jag lite ont i huvet och ont i halsen så de vittnar om att de blev en hel del sjungande och drickande, men de e väl en sån smäll man får ta när man bestämmer sig för att inte ta bilen =)

Idag blir de julmarknad på Stocketitt och en härlig middag i Torvalla!

Ha en bra lördag!
Puss

Sol och Blå himmel!

Idag, första dagen på ja flera veckor känns de som ialfl, tittade äntligen lite blå himmel och sol fram. Det varade inte så länge, men lite gladare blev jag ialfl eftersom detta gråväder som är nu snart börjar gå mig på nerverna. För vem gillar spöregn å 4 plusgrader när de e slutet på november och snart första advent?! Inte jag ialfl!
Så nu är de hög tid att himmlen öppnar sig för snö och inte för regn, för jag vill ha en vit första advent och sen ska snön ligga kvar ända till efter påsk =)


Ha en trevlig eftermiddag!!
Puss


En tanke...

Idag skänker jag en extra tanke till min farfar som drabbades av en hjärtattack igår.





DU VET ATT VI TÄNKER PÅ DIG!!


Äventyr & Disco!

I helgen har jag ägnat mig åt massa roligt =) I fredags tog jag och tre pöjkar oss till äventyrshuset för lite krigande, det var laserhallen som stog på schemat! Det var kanske inte så roligt för mig då jag fick agera levande måltavla mest hela tiden, behöver jag säga att jag förlorade!?! Killarna hade ialfl roligt och blev regält svettiga så de va ialfl inte en helt bortkastad idé ;-P

I lördgas va vi några stycken som tog plats på bowlinghallen för att slå ner några käglor på disco bowlingen. Det var grymt roligt men som den dålige bowlaren jag är så förlorade jag idag igen. Men vad gör de när man har trevligt och massa gott att dricka =) Efter bowlingen tog vi en promenad in till stan och gick på en hederlig gammal pub, Bishop arms, men som dom gamlingar vi börjar bli så gick vi hem när klockan var typ 23.

Söndagen tillbringades hemma där aktivitetsnivån låg på noll =) Men sånna dagar ska man ha ibland oxå! 

Ha de bäst!
puss  

Ny frisyr!

I morse var jag och fixade mig en ny frisyr och lite ny färg =)
Är sjukt nöjd med själva frisyren, men vad jag inte riktigt förstår är att jag aldrig blir nöjd med staylingen som frisören gör. De gånger jag har varit nöjd med den är lätt räknade på en hand!
Man vill ju känna sig fin å nöjd med allt när man lämnar frissan, men de gör sälla jag. Hur mycke eller lite jag är talar om hur jag brukar fixa håret eller skulle vilka ha de fixat, så är de alltid nått som är fel.
Jag tror att de kan bero på att de alltid ska ha så många olika produkter i håret så de e alldeless kladdigt å stelt. Nästa gång ska jag nog bara be dom föna håret och sen låta de va som de e så jag kan gå hem och fixa de precis så som jag vill ha de =)

Ikväll kommer syster på middag så jag får nog börja fundera ut nått riktigt gott jag kan bjuda på =) Hade annars tänkt mig nått tråkit som soppa, men de blir de nog inte nu. Jag ska låta fantasin flöda ett tag!

Ha en trevlig kväll gott folk!
Puss

Baka, baka liten kaka!

När jag kom hem från skolan idag så hade jag lite tråkigt, så jag slängde ihop en bröd deg på sådär en och en halv timme =) De e ju så lång tid de tar med all jäsning och bakning å gräddning. Men nu när brödet snart har gräddats klart så hoppas jag att de e värt all tid och kommer smaka toppen =)

Så välkommen på gött fika, du vet vart jag bor =)
Puss

Hur göra?!

Jag har gått med i en Community på Friskis&Svettis hemsida, tänkte att det skulle hjälpa mig att ha koll på min träning då jag tänker använda mig av den träningsdagbok som finns där =) Nu är det så att jag har ingen som helst aning om hur skjutton man gör på den där sidan. Man kan trycka på massa "knappar" och skriva in massa saker för att få fram statistik över hur ens träning artar sig, om de går frammåt eller bakåt. Så de e väl bara att testa sig fram och hoppas på att man kan ändar de man har tryckt på, så lär jag mig nog så småningom =) Roligt ska de ialfl bli å se om jag lyckas hålla koll på träningen eller om jag efter nån vecka glömmer bort sidan!

Håll tummarna!
Puss


23 eller....?!

Ja de e fråga om vilken ålder jag befinner mig i egentligen! I fredag var jag och T och hälsade på hans ena bror och hans familj, de va härligt att bara sitta hemma och kolla på idol och äta blåbärspaj! En riktigt lyckad kväll =)
Påvägen hem börja vi prata om hur skönt de skulle bli å få gå och lägga sig i vettigt tid, att få vakna upp på lördag morgon utvilad och inte ett dugg bakis! Mitt i den diskussionen började jag undrar om jag verkligen är 23 år gammal? Jag känner mig kanske som de, men beter jag mig som de? I vissa lägen kanske inte, men de e väl både positivt och negativt me de!  De roliga i de här är kanske att min pappa, som är +50 roar sig mer på helgerna än vad jag gör! Men nu jag kan faktiskt inget annat än att säga att de e riktigt skönt att inte dricka en droppe alkohol på helgen, att känna sig lite gammal och tråkig passa mig just nu perfekt =) Och de e nått jag tänker fortsätta me!!

Nu är de sista avsnitte av Ensam mamma söker och jag håller tummarna för att de väljer rätt =)

Go kväll!
Puss


Aj, aj, aj!!

Idag är det fredag igen och helgen är äntligen här! Veckorna går väldigt fort måste jag säga, hinner inte riktigt med.

Sen lördag/Söndag förra veckan så har jag haft ont i min högra arm. Det gör kanske inte så ont att jag måste uppsöka en läkare, men de gör ialfl tillräckligt ont för att jag ska ha svårt att sova och väääldigt svårt att gör vissa rörelser. I morse vaknade jag med värre värk än vanligt, och nu har jag ialfl lokaliserar vart smärtan kommer ifrån, de strålar smärta i hela armen, från axel och ända ut i fingertopparna! Ni kan kanske då tänka er hur svårt de är att skriva detta inlägg med vänster arm/hand när man är högerhänt. Nu har jag ialfl bestämt mig för att är de inte bättre efter helgen så kanske jag ska gå till doktorn, för då har jag haft de såhär i en vecka å då får de vara nog.

Igår hade vi en härlig dag med massa snö här i härliga Östersund =) Vaknade av ett härligt vitt täcke på backen som efter ett tag gjorde vägen väldigt hal och blaskig. Men de hör väl till när de e nollan och snön inte är menad att ligga kvar hela vintern!

Nu väntas psykologiplugg och senare fikatajm med mamma =)

Ha en bra dag!
Puss


Halloweenfest =)

Jag är viss lite seg på att uppdatera, men här kommer ialfl lite bilder från halloweenfesten vi var bjudna till hos Kicki och Christian. Det var en toppen kväll som jag sent kommer glömma! Så var så goda och njut =)

 
 
  
 
 
 
  
 
 
 

 

 


RSS 2.0