14 timmars jobb!

Idag har jag gjort mitt första 14 timmars jobb pass! Och jag hoppas att det blir de sista! Nog för att jag är van att jobba natt å då blir de ju oftast 24 timmar man jobbar, men då får jag ju sova! Nu va jag ju tvingen att va uppe hela tiden och underhålla ensam! Som tur e så börjar jag inte förren kl 3 i morgon men jag ska dit bara ynka tre timmar för att skola in en ny tjej som ska börja hos oss! Så går de när man är vikarie, då får man ta skitpassen ;-P

Jag hoppas inte att de blir regn i morgon =(


Fågel attack!

Igår lördag tillbringde jag dagen med Malin i Önsjön, vi bada och sola hela dagen! Eller ja, sola när den behaga komma fram =) På eftermiddan entrade vi staden igen och köpte oss en grill för att fixa middan! Jag tog mig förste en dusch och fixade mig, sen cyklade jag hem till Malin där de vankades alkohol och massa mat =) Senare mötte vi upp resten av gänget! Kvällen eller ja natten, slutade inte riktigt som jag hade tänkte, jag skulle ju upp och jobba idag så jag skulle ju sova tidigt och sluta dricka alkohol senast kl 12, men när blir de som man tänkt sig?! Aldrig!

I morse va de bara att dra sig upp ur sängen när klockan ringde 07.30. Duscha, fixa frukost och sen fick jag skjuts av mamma som hade lämnat syster på jobbet =) Ibland ska man ha tur! Väl på jobbet så fungerade jag som en radiostyrd robbot! Jag har gjort allt på rutin och försökt hålla igång hela dan så jag inte skulle sätta mig ner å somna.

När jag cyklade hem idag blev jag attakerad av en fågel nere i badhusparken!! Jag vet inte va de heter men de ser ju ut som en svan fast de e grå. Jag kom cyklandes i godan ro när jag såg en hel flocka med dessa fåglar, inte tänkte jag mer på de utan cyklade sakta förbi eftersom de va så många söta fågelungar som jag gärna inte ville preja ner med cykeln, men detta skulle jag aldrig ha gjort för från ingenstans kom en fågel och fläg rakt på mig i sidna! Jag trodde hjärtat skulle hoppa ur mig och skrek högt gjorde jag! Så jag trampade på illa kvickt därifrån och såg sen att denna attakeraden fågel bara återgick till att äta gräs som om inget hade hänt! Jäkla fåglar!

Nu är jag ialfal äntligen hemma efter den jobbigaste dan på länge! Jag ska aldrig mer dricka alkohol när jag ska upp tidigt å jobba dan efter! Man kan säga att jag denna gång har lärt mig av mitt misstag =)

Nu blir det nån trevlig film och sängen för i morgon väntas 14 timmar jobb!

Trevlig kväll på er!

Lördags galej!

Nu är det snart lördgas galej på gång med flickorna =)

Puss å hej så länge!


Fredagsmys!

När jag igår klev av mitt jobbpass kl 9 bar de iväg till mamma för lite go frukost =) Tog sedan me hon för en tur till Willys där hon fick hjälpa mig inhandla månadens mat! Vad ska man med en mamma till om hon inte hjälper en att fixa lite mat, fast betala fick jag allt göra själv!
Efter detta var det bara att vänta in Willysarbetaren Malin för en tur till Önsjön och steekartajm =) Här låg vi och sola och hann även med att ta oss två dopp i vattnent, fast de va så kallt så jag nästan blev rädd att de skulle komma isflak flytandes ;-P Men härligt svalkande va de när vi klivit upp! När vi stekt oss liträckligt länge körde vi i räserfart till Systemet och Willys för att inhandla kvällens godbitar =) När vi fått i oss mat å några cider så kom tröttheten själv och välde över oss, så vi låg i soffan och funderade stort på att stanna inne och krypa till sängs! Men vi tänkte att de kan vi väl inte göra när kl är 21 och de e sool ute =) Så vi fixade till våra brända kroppar och mötte upp lite folk i en park! När dessa skulle dra vidare på krogen och andra fester kände vi att där går gränsen för vad vi klarar av för en kväll så vi skuttade hem till Malin och kröp upp i ett varsitt hörn i soffan med en skål popcon =)

Fast jag inte ens satte min fot i närheten av en krog så fick jag med mig ett sovsällskap hem ;-P

Nu ska de solas och badas, vi hörs!


Trött å seg!

Ja då va de bara 45 minuter kvar tills jag får gå och sova =) Ska bli riktigt skönt att krypa ner, men jag lär väl som vanligt inte kunna sova eftersom jag är på jobbet! Det är alltid massa konstiga ljud och så blir jag stör av hemtjänsten som kommer på natten. Men eftersom jag just nu är riktigt trött så kanske jag får några timmars sömn ialfl =)

I morgon ska de steekas =) Kliver av detta pass kl 9 i morgon bitti och då blir det först en sväng till mamma för lite frukost och sen ska jag handla massa mat! Har ju inte ens så jag kan äta mig en god frukost! Men efter de, när klocka slagit lunch då ska jag sola för heeela stan!!

Puss och god natt!

Första natten!

Jaha då va de jobb igen och min första natt för sommarn! Man blir så bekväm av sig när man är ledig så när man väl ska jobba är de värre än vanligt. Kom på jobbet och fick en utskällning när man klev innanför dörren, men jag börjar bli ganska van nu såhär efter 3 år =) Jag tar de inte så personligt, men de e gabnska jobbigt för då vet man att de kommer bli en lång kväll med massa gnäll å skrik å grin. Men men, har jag valt att jobba här så får jag väl ta de!

FIck god mat ialfl =) Korvstroganoff, va så länge sen jag åt de så de va gött!

Nu ska jag försöka smita ut i solen en sväng innan jag måste ta tag i lite städning och tvätt =)

Ha en trevlig kväll!
Puss


Steeekt!

Idag har jag legat i solen och stekt så detta inlägg blir inte långt =) Det har varit strålande väder hela dagen och är det fortfarande! Jag har fått lite färg idag ialfl, men som vanligt så glömmer jag att sola lika länge på varje sida och jag glömmer absolut bort att sola halsen och under hakan, så där är jag alldeless vit nu. Men blir det lika fint i morgon så ska jag ta med mig en äggklocka ut =)

Snart vankas promenad i det fina vädret!


Vi hörs!
Puss

Ääääntligen!!

Är de så att sommarn änligen är här?! Som jag har väntat och längtat! Men de passar sig att komma nu när jag har börjat jobba, inte när man har varit ledig typ hela juni ;-P
Meeen jag ska absolut inte klaga för då kanske solen springer och gömmer sig för mig och de vill jag ju inte nu när de kände för att titta fram =)

Nu blir de sista tvätten i maskin och sen ska de steeekas =)

Puss så länge!

Stilla bro...



Såhär lungt och stilla va det på Frösöbron vid 01- tiden inatt när jag cyklade hem!

Vad göra nu?!

Jaha då vakna man vid 10 idag för att jag hade tänkt att jag skulle hinna med å steka lite i solen innan det blir jobb! Men icke, vart är sooolen?! Nu börjar jag nästan bli bra irriterad på detta väder! I söndags när man låg hemma å va bakis mest hela dan, ja då passade solen på å tittat fram, men inte nu när man har ork och verkligen vill ta sig ut genom dörren!

Så vad göra nu?! Vad ska jag nu hitta på dessa få timmar?! Jag får väl ta tag i mitt sviniga hem som jag inte städat sen jag kom från grekland. Det ligger kläder å grejer överallt =) Men jag gillar´t då vet jag vart jag har allt ;-P
Fast inte vill jag bjuda hem nån ialfl när de ser ut såhär ;-)

Å ni som undrar hur de går för mig på Mötesplatsen, det går frammåt =) Mer kan jag inte avslöja för tillfället ;-P

Ha en bra dag!
Puss

vilket slit!

Vilket slit till jobb jag har! Man börjar kvart i 7 å får gå hem kvart i 9 =) Å sen få betalt från halv 4! Det kan faktiskt inte bli bättre än så! Eller jo, om jag hade en rik man som kunde försörja mig, då hade de varit toppen ;-P
Men nu är de så att jag inte har en man som kan försörja mig, så då får man nog ta å pallra sig iväg på jobbet å slita några timmar =) Men de kan va skönt å komma hemmifrån några timmar!

I morgon hoppas jag de e finväder så jag kan steka innan det vankas jobb igen =) För nu har jag verkligen börjat flagna på allvar igen! Å de e inte roligt å va fläckvis vit över hela kroppen!

Nej nu ska jag kika klart på Lotta på Liseberg å dreggla över Brolle Jr ;-P

Jobba, Jobba...

Då var det måndag igen och en ny vecka! Jag kan int förstår vart alla dagar tar vägen, jag har ju redan varit hemma en vecka sen Grekland! Jag vill att det ska gå sakta för detta är min sista vecka då jag inte börjat gå på sommarschema än! Visst jobbar jag både idag och i morgon, men bara kväll så de räknas knappt ;-P
Var iväg och fika med Kicki för en stund sen, å tur att jag han hem innan regnet kom =) Det som var så fint väder! Men inget gott som inte har nått ont med sig ;-)

Nej nu ska jag laga cykel och ladda för några timmars jobb =)

See you!!


Härliga Midsommar =)

Då var midsommar för detta år över!
Den var fylld av alkohol, studsmatta, grillat, dans, jordgubbar, gitarrspelning, bilbingo, nagellack, styrdans, solnedgång, ännu mer alkohol, röda mattor och bilåkning =) Det var en helg som kommer bli svår att glömma, och överträffa =)
Men nu innan denna helg på riktigt är över så börjar vi redan planer för nästa äventyr =)



             

          

Glad Midsommar!

Ja då va de midsommar och bara 6 månader kvar till jul! Låter inte allt för trevligt, men med denna kyla ute så kan de lika gärna bli vinter nu på en gång, då kanske de blir längre sommar nästa år =)

Förra året avnjöt vi midsommar i Hammarstrand, men i år ska den firas på Fröjdholmen =)

Glad Midsommar på er allihopa!




fynda fynda!

Idag blev jag upphämtad kl 9.40 för en tur till kläddax och krokomsporten =) Jag gjorde några fynd, ett gult och ett vitt linne och en vit typ tunika!! Vad fin jag kommer att va i helgen ;-P Nu är det bara ett par nya skor som fattas sen är jag redo!
Vi tog oss en sväng om i Östersunds centrum oxå =) De andra gjorde några fynd där men själv ställde jag in mig på systemet! På systemet kan man aldrig bli besviken ;-P Å inte blev jag de den här gången heller!






Så här parkerar vi i Östersund!

planering...

Idag har jag legat i sängen å pratat i telefon i flera timmar =) Det var riktigt trevligt! När klockan närmade sig middagstid hade jag fortfarande knapt klivit upp mer än att duscha å ätit frukost, som förövrigt avnjöts i sängen =) Dock ensam!

Efter en snabb middag blev de en runda runt berge! Det var hur härligt väder som helst, varför kan de inte va så varje dag för?! Sen kom Malin för att avnjuta en skål popcorn å kolla på Sveriges bästa hemmafixare =) Vi började även planera våra små äventyr vi ska roa oss med i sommar ;-P Vad det kommer att bli tänker jag inte avsläja förren vi rott hem alla idéer =) Men midsommar kommer ialfl blir en helg fylld av 100.000!!!

Nu blir de puss och god natt!


...



Vad sägs som min nya frisyr?


ledig dag= mycket att göra!

Just precis! Är man ledig så bokar man ju in allt på en å samma dag så man ialfl inte får va ledig, det är precis vad jag gjorde idag!
Först klippte jag mig i morse kl 8.30, och jag råka komma 7 min sen å då va intre frissan glad på mig ska säga er! De enda hon sa när jag kom va "De va du som hade tid hos mig kl 8.30 va? Nu vet jag inte om vi hinner klippa, de kanske blir lite tajt till nästa kund! Men vi får väl skynda oss!" Vilket trevligt bemötande man fick, vem som helst kan väl komma lite sent! Inte böver man bli sur och irriterad för de. Och inte va hon snabb inte, själv sega hon på som bara den!

Och efter denna nya frisyr då va de fika tajm med Malin =) Vi skulle ju först ta platspå stan, men vi gillar inte blåst, så Malin handla med sig bullar och kakor i stora lass =) Mmmm va gott de va! Efter detta va de tid att ge sig iväg till nästa ställe för att skaffa sig ännu en brun färg! Men icke! När jag kom å sa att jag ville bli brunhårig så sa tre frisörer till mig att de vägra dom göra! Men hallå?! Det är väl mitt hår! Jag gör väl va jag vill! Eller?! Men de fick jag inte så de sluta med att de blev 2 olika färger på slingor iställer så nu är jag inte lika tokblond men jag är fortfarande blond =(

När jag va klar cyklade jag hem till syster, men det tog jäkligt lång tid då kedjan hade hoppat när jag cyklade till frissan och den vägrade sitta på plats så jag fick tjorva bra länge innan den gav med sig! Å inte nog med de så blåster de ju typ storm ute så de va motvind hela vägen. Men väl framme fick jag god mat, gulla lite med lilltrollet och så fick jag åka varm bil hem =)

I morgon har jag inget bokat på schemat =) Eller jo, att de ska bli sooool!!

Puss å hej!

Home sweeet Greeek!

Då va man hemma igen efter en vecka med massa sol, värme, bad, god mat och gott dricka =)

Det är faktiska bra sköt att va hemma, men jag skulle gärna vilja ha med mig de 30 grader och solen som vi haft hela veckan! Jag trodde att jag skulle lyckats ta det med mig, men här regnar det och är kallt, som de verkar ha varit mest hela veckan. När vi landade på Rhodos flygplats hade vi turen att de bara va ca 30 minuters bussresa till hotellet, som förövrigt låg typ 30 meter från havet =) Vi bodde dessvärre på den blåsiga sidan, men vi hade bara ungefär 500 meter till den inte så lika blåsiga stranden så det är där vi har tillbringat alla dagar =)




Utsikten från hotellet



Syster och jag!



Jag, syster och mamma!



Bay Bay Sverige!

Ja idag är det dagen med stort D! Det är Sveriges Nationaldag och jag flyr landet =) Så för mig blir det inte mycke till firande, men ni andra som jag vet ikväll ska fira, fira lite åt mig oxå ;-P

Nu är väskan packad, passet framlagt och biljetten nerpackad! Men det känns som att jag glömt nåt?! Jaja, i klädväg går det absolut ingen nöd på mig, har nog tagit med mig allt för mycke! Vägde väskan precis och då vägde den 20 Kg, pecis vad den får väga! Så nu hoppas jag att min våg visar helt galet fel så jag inte får massa övervikt =( Som tur är så vet jag att mamma har lite mindre packning än mig så jag kan ju alltid flytta över lite till hennes väska! Och sen har både jag och syster tagit en regäl väska som handbagage så lite kan man ju alltid trycka ner där =)

Nu ska jag försöka få i mig lite fika, men med den resfebern jag börjar få nu så lär jag inte kunna äta nått på hela dan!
Jag gillar verkligen inte att flyga =( Jag får så ont i öronen!
Men men det är bara att bita ihop för jag vet ju vad som väntar =)

Så bay bay Östersund! Vi ses å hörs om en vecka =)



Flagnar....

Tro på tusan att jag upptäckte att jag flagnar på ryggen å axlarna, å det är inte lite heller!! Jag har ju inte ens kommit iväg än, hur ska jag då se ut när jag kommer hem =( Som en som ömsar skin eller?!
Jag har ialfl lärt mig nått av detta, man kan bränna sig regält i den norrländska solen oxå!

Sommarlov!!

Nu har jag tagit Sommarlov =) Det är det sista lovet i mitt liv, som de ser ut nu ialfl, men man vet ju aldig om man i framtiden får för sig att sätta sig på skolbänken igen!
Jag har gjort klart tentan, inte för att det är den bästa jag har skrivit, men med min motivation och ork så blir de tyvärr inte bättre än såhär! Jga är så sjukt less på allt som har med skolan att gör så ni förstår inte vilken tyngd de e som har lättat från mina axlar! Nu fattas bara att stressen jag har ska lägga sig så jag kan börja planera för den kommande veckan =)

Jag har fått för mig att jag ska bli brunett =) Jag tror att dom har roligare så jag tänkte jag skulle testa! Tid är bokad tills jag kommer hem så nästa gång vi ses är jag inte bara brun på ett ställe ;-P





Nu är det detta jag drömmer om =)

3 dagar....

Igår hade jag min sista dag på skolan för denna termin =) Känns riktigt skönt, fast jag kan inte slappna av än då jag har en hemtenta och en salstenta som väntar!

Men om tre dagar ligger jag och suger in soool =) Då kommer jag ju att befinna mig i ett annat land och resfebern börjar sakta krypa fram, eller är de kanske stressen över min hemtenta?! Jag har nu inte mycke kvar att skriva, det är snarare så att jag måste ta bort massa text då vi max får skriva sex sidor, vilket jag redan är uppe i å och då är jag inte klar! Men att radera är ju alltid roligt så varför inte ;-P

Idag vid lunch hade jag en dejt med flickorna från klassen =) Vi åt på Lilla Siam, riktigt gott!! Jag åt så mycke att jag fortfarande är mätt och nu är de ju tid för middag! Jag får väl ta nått senare så jag inte behöver vakna inatt av att jag är hungrig :-P

Jag har även tvättat allt jag ska ha med mig på resan idag =) Det blev 4a maskiner! Eller ja, jag ska väl inte ha med mig precis allt, men nästan! Det är oxå ett oroande moment, hur ska jag få plats med allt jag vill ha med mig?! Jag måste ju ävan tänka på att jag kommer shoppa en del när jag är iväg. Jag får helt enkelt packa allt jag vill ha med och sen tvinga mig själv att ta bort typ 10 plagg =) Vilken strålande idé!!

Nu ropar Kriminologiböckerna så bäst att skynda sig tillbaka =)

Ha en trevlig kväll!!

Östersund-Sundsvall

I fredags va de bilbingo som lockade när jag slutat på jobbet =) Men inte vann vi!! Bara nått nummer ifrån 14.000, högsta vinsten! Men bättre lycka nästa gång =) I lördags tillbringade vi dagen steekandes i badhusparken. Östersund skulle slå Sundsvall i vilken stad som kunde få flest människor att fika sammtidigt, och givetvis så vann Östersund!! =) När kvällen kom avslutade vi med lite grillat och något kallt att dricka!

Idag tror jag att jag vakna lite väääl tidigt, jag är nu redo för skolan men då är de typ 1h kvar tills jag börjar =)
Jag kunde ju ha tagit sovmorgon idag och speciellt när jag hade svårt att somna inatt! Jag är så nervös för det är redovisning idag. Jag gillar inte alls att redovisa, men som tur e så är det den sista för terminen ialfl =)

Igår var det inte min dag! Jag tycket att de va riktigt tråkit på skolan och när jag kom hem och skulle försöka komma igång med hemtentan så fick jag inge ro! Och jag blir så stressad och frustrerad när jag inte komme igång! Jag satt från typ halv fyra till 9 på kvällen och jag skrev inte en rad! Men idag ska jag få lite hjälp på traven att komma igång =) Och det är jag evigt tacksamm för!!

RSS 2.0