Det är kanske dax att tala om att det är sant att den här familjen kommer bli ett snepp större,
och detta i Februari =)

Det går ju inte att hålla saker och ting hemliga i den här staden, och inte heller på facebook! Utan när de väl är ute så vet alla. Men lika bra de slipper ju jag tala om för alla =) Det sköter sig liksom av sig själv!

Vad det blir och hur många vet vi inte än och får inte veta förrens i September så just nu går man bara och väntar på Ultraljudet. Riktigt glada är vi alfl, men det känns fortfarande lite overkligt fast vi har vetat ganska länge nu.


Ha de gött alla där ute!
puss


Jordgubbslandet

Igår va jag me mamma och syster och plocka jordgubbar på Rödön så idag fick man tillbringa lite tid i köket me å koka jordgubbssylt =) Jag har inte smakat den än, så jag kan inte säga om den blev god eller inte, men man kan ju alltid hoppas! Vi hann även igår med en sväng på stråket för lite mat och träffade Thomas äldsta bror med familj som är på besök här uppe i norr!

Idag har dagen annars innehållit en sväng på stan och sen lite outletshopping. Jag lyckades inte Fynda nått, men de gjorde Thomas =)

Nu blir det snart duschen och sen en sväng till svärföräldrarna!

Puss


Semester!

Nu har jag snart haft min semester för denna sommar! Några härliga dagar nere i Örebro och Göteborg har vi hunnit me =) Dagarna har innehållit både sol, bad, regn, härliga middagar, karuseller, Liseberg, bilåka, camping, Ullared, shopping och självklart massa, massa mer!

De sista dagarna av lite ledigt tänker jag avnjuta både på stråket och i min efterlängtade soffa =)

Puss

.....

Jaha då va de de här me å blogga! De e alltså tänkt att jag ska hinna me de i mitt liv. Kan säga att de har varit lite körigt den senaste tiden, me jobb å annat så de har inte riktigt hunnits me! Men nu hittade jag en lucka i mitt speckade schema så jag tänkte att jag skriver väl några rader då =)

Midsommar va en härlig helg, fredagen tillbringades i Ås tillsammans med mamma och Hans där vi avnjöt en supergod middag. Lördagen ägnades åt planering och fixande inför kvällen då de vankades födelsedag/inflyttningsfest =) Min man fyllde ju 25 härliga år den helgen å de skulle vi ju givetvis fira!

Dagarna och helgerna efter de har mest innehållit jobb. Så tyvärr har jag inte så mycke roligt att berätta.

Å nu är det bara en halv dag och en natts jobb kvar tills jag, förhoppningsvis, får ledigt i 3 härliga veckor =)

Ha de bäst!
Puss

RSS 2.0