Höstigt!!

Vaknade före väckarklockan idag, faktiskt riktigt skönt att känna att man är pigg och utvilad för en gång skull =)
Så min morgon började med en promenad i det härliga hörst vädret! Riktigt skönt va de att få sig en stärkande promenad före frukost.

Igår va jag hemma hos mamma hela dan, färgade håret och hjälpe syster att packa lite kartonger! Jag fick även hjälp med att städa ut lite från mitt förråd så jag kan fylla de me ännu mer skräp! Maria, Björn och Fanny kom på besök en sväng på kvällen. Maria ville ha mig som smakråd då hon ska köpa nya glasögon =)

Idag ska jag tillbringa dagen med Malin!! Vi ska shoppa gärnet och känna oss speciella som får gå på invigning =)

Ha en härlig Torsdag och njut av de fina vädret!!
Puss


YES!!

Fick resultatet på tentan idag, och jag klarade den =) YES!!!
Det var visserligen bara med några poängs marginal, men ialf. Nu behöver jag inte tänka mer på den delen av kursen och det dröjer ungefär 7 veckor innan jag behöver göra en tenta igen =) Hoppas nu bara att jag inte behöver göra examinationsuppgiften på den andra delen av kursen, för slipper jag den är jag "ledig" i 2 veckor och kan koncentrera mig på lite roligare saker!!

Bowling bilder!







KAN TILLÄGGA ATT JAG INTE VANN!!


Bowla!

Ja nu är de äntligen helg och jag har gjor min förstat tenta för denna termin =) Känns super skönt!!
Helgen kommer bli lung och jag tänkte inleda den med att bowla med T ikväll! Jag är ju en ganska dålig förlorare och nästan sämst på att bowla, så jag hoppa att de ialf är min dag idag så jag slipper förlora med så mycke!
Men efter 4-kampen som jag vann överlägset så kanske jag lyckas även med detta :-P

Ha en trevlig fredag gott folk!


4 kamp!

Jag har tillbringat min helg på vischan, och då självklart med trevligt sällskap av mamma och T =)
Kom dit vid 12 tiden, tryckte i oss lite lunch och sen började vår 4 kamp! Jag vann överlägset i Monopol, styltgång och badminton =) Tyvärr så förlora jag 2 av 3 i krocket, men de e ju ingen sport ialfl ;-P

På eftermiddan tog vi en sväng med cyklarna och kollade in dagens skörd, eller ja vad man nu ska säga! Kvällen avslutades med god mat, som jag skälv stog för och en stor skål med chips =) De va ju ändå lördag!!
Igår söndag plocka vi mest ihop efter oss, städade lite och sen bar de av till Dollarstor för att bränna lite pengar. Jag är ju så huslig av mig så för mig gick pengaran till städgrejer och lite annat!

Idag så har jag haft föreläsning på förmiddan och sen har jag som vanligt inrättat min i tvättstugan! Tur att jag bara har nån meter att gå eftersom de nu den senaste tiden känns som att tvättstugan är mitt andra hem.

Hoppas ni har en trevlig måndag =)
Puss


blondin vs brunett!

Ja nu har jag gått från att va blondin till att bli riktig brunett! Innan jag va till frissan i onsdags så hade jag ju mörkblont/ljusbrunt hår, men nu är de verkligen brunt! Här ser ni skillanden på hur de va i början av sommarn och hur de är nu =)



Kanke inte så bra bild detta men jaja, de e ju håret ni ska titta på!!


Det som är mindre bra med att jag blivit brunett är att nu komme jag förmodligen aldrig att kunna bli blondin igen för då krävs de ganska mycke blekning, men till sommarn vet man aldrig vad som kan hända ialfl =)

 


Idol

Äntligen är hösten här och alla härliga program börjar på tvn igen =) Och då är jag särskilt glad över att Idol har börjat!! Igår sändes första avsnittet och jag satt självklart bänkad framför tvn, men kan tillägga att jag nog inte är riktigt nöjd med de konceptet, elle vad man ska kalla de som dom kör med i år.
Fast de e ju alltid trevligt med lite fönyelse, så idag ska jag till frissan och fixa håret och så tänkte jag nog även köpa nya skor, då ett par nya skinnstövlar =) Får se om det blir ett par bruna med kort skaft eller ett par svarta med högt skaft.

Nu ska jag fixa mig för skolan och 2 tråkiga timmar med föreläsning! Kan även säga att jag fattar nada av det vi läser om, vet inte ens varför vi ska kunna de här!! Men men, så är de och tydligen bara att acceptera.

Ha en bra dag =)
Puss

Slutt....

Igår blev de e tripp till Sundsvall för lite shopping =) Skulle egentligen ha klivit upp tidigt, men jag va helt färdig när klockan ringde så den ställdes om till en timme frammåt. Väl uppe ur sängen försökte jag skynda mig så fort de bara gick, men då jag är tjej så vet man ju att det är massa bestyr man har för sig på morgon när de gäller kläder, hår, smink och annat =) Så vi kom inte iväg förren en halvtimme eftet planerad avfärd.

För mig blev de inte så mycke shoppat som jag hade tänkt, men 2 tröjer, en halsduk och lite smått och gott från ikea fick följa med mig hem =) När vi skulle åka hem, efter en heldags spenderande så visade det sig att jag hade klantat till de lite och vi hade inget batteri i bilen!t Så jag fick slå på min kvinnliga charm och gå fram till divärse människor och fråga om de hade några startkablar man kunde få låna. Å tur e ju de att det finns hjälpsamma människor även i Sundsvall =) För efter mycke om och men så kom vi ialfl iväg, men de efter att jag först frågat en gubbe om hjälp men han hade inga startkablar men han kunde hjälpa till att putta bilen så vi kunde prova att rullstarta, men de gick inte. Jag frågade då istället 2 killar om de e hade stratkablar man kunde få låna och de hade de =) Men de hjälpte inte heller, var väldigt dåliga startkablar dom hade. Det kom ialfl tillslut fram en kille och sa att han hade startkablar som jag kunde få låna och då startade bilen på en gång =)

Så på min inköpslista står nu ett par startkablar till bilen, sen gäller det bara att jag lär mig hur man använder dom oxå =)

Ha en trevlig söndag kväll!!
Puss


Sätta sprätt....

Är jag bra på att göra med mina pengar =) Jag fick en sån bra lön den här månaden så jag har passat på att unna mig både det ena och det andra redan! Jag har köpt nya träningsskor, hyllor, byxor, underkläder och massa annat smått å gott. Och mer kommer det att blir för en tripp till Sundsvall är planerad på lördag och då kommer de bli svårt att hålla i plånboken =)

RSS 2.0