LCHF....

Nu tänker jag ta nya tag när det gäller de här me träning och mat. Den 27 Maj åker vi till Rhodos och då vill jag ju gärna ha en kropp som passar i bikini, så nu har jag skaffat mig en LCHF- kokbok och tänker kära detta på allvar så länge jag känner att det går bra. Visst kommer det komma dagar då jag kommer fuska, men då är det bara att ta nya tag dagen efter =)

Så i måndags tog jag med mig Hampus på affärn och inhandlade allt i matväg som kan tänkas hjälpa mig att hålla detta. Jag har även gjort egen Müslie och eget knäckebröd!

Än så länge går det relativt bra, visst saknar man alla godsaker men så länge man inte har nåt hemma så är de inga problem. Jag var med mamma på stan igår och vi tog då en fika, så jag har redan syndat en gång, men jag deppar inte ihop för de utan kör bara vidare!









Betnér-Dirty Dancing...

Igår hade jag och mannen tur att få gå på Magnus Betnér på Storsjöteatern. Vi fick biljtetter i julklapp av syster min och hennes sambo. Och det var grymt, elller han var! Så ni som inte var där missade verkligen nåt.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och syster ska komma och hämta mig för jag och syster ska med nattåget till Stockholm! Vi fick i födesledagspresent en var sin biljett till Musikalen Dirty Dancing på China Teatern.
Så vi åker tåget ner, har hela dan i Stockholm i morgon och tar sen nattåget hem i morgon kväll igen!

Det här är första gången som jag åker och lämnar Hampus och Thomas hemma själv. Jag har åkt från Thomas med Hampus och Thomas har åkt från mig och Hampsu, så nu tyckte jag att de va på tiden att dom får rå om varandra ett tag utan mig =)


Det här blir en toppen helg!

Första egna steg...!

Nu när det är runt nollan ute och det dropper från taket kommer vårkänslorna fram!
Och inte hjälper det att det bara är några få veckor kvar till påsk =)

I helgen njöt vi av det fina vädret med promenad, sparktur och korvgrillning!
Hampus har dock varit så förkyld så han njöt nog inte lika mycke som oss andra, men han är nu på bättringsvägen och det glädjer både mamma och pappa som då får sova på nätterna!

I söndags tog Hampus sina första egna steg, visserligen bara mellan mig och Thomas men det värmer i mammahjärtat och jag är riktigt stolt över honom!

Igår gjorde vi ett kärt besök på öppna förskolan. Hampus gillar verkligen att vara där och det är så roligt att se hur han utvecklas och nu verkligen leker med dom andra barnen. I morgon blir det utflykt till Badhusparken!

RSS 2.0