Tredje träffen!

I går va de tredje träffen me föräldragruppen och vi prata om förlossning =) Känns som att det är ett tag kvar för oss, men det blir allt mer verkliget ju mer man pratar om och tänker på de. Vi ska fortsätta prata om förlossningen nästa vecka, och jag längtar redan =)

I helgen va de full rulle hemma hos oss. Adventspyntade gjorde vi i fredags, så i lördags kunde vi sätta oss i bilen och göra en utflykt till Dollarstore!! Det blev lite mer handlat än vad jag trodde, men man kan ju alltid göra så bra fynd där. I söndags va de födelsedags firande av Thomas pappa som fyllt år. Det bjöds på tårta och en del annat gott fika.

Idag har jag mest legat hemma i soffan och degat! Mamma va här en sväng på förmiddan och levererade de grejer jag beställt av henne från IKEA.

Fortsätt koka ert vatten gott folk och ha en bra vecka =)
Puss

v.30

Då var det dags för lite bilder igen då =) Magen växer så de knakar och det märks att det "bara" är 10 veckor kvar nu, för det börjar bli lite tugnt vissa dagar. Men va gör de när man vet att det har nått gott med sig!!




Andra träffen =)

Igår hade vi andra träffen med föräldragruppen =) Trevligt att se alla igen, och roligt att träffa de paret som inte va me första träffen.
Vi pratade igår om amning, och första tiden hemma efter BB. En sköterska från barnavårdcentralen var där och svarade på våra frågor och berättade själv lite om vad det är dom gör.

Efter föräldragruppen och en god middag åkte vi hem till mamma. Jag har ju sålt min kära skoter till en i Göteborg, hur man nu kan ha en skoter där! Och den ska då hämtas av en lastbil som fraktar ner den till den nye ägaren, så igår drog vi på skotern på en lastpall och gjorde allt klart för hämtning.

Mamma hade precis när vi kom sytt färdigt åkpåsen till bebisen som vi ska ha i vagnen =)




Kanske en dålig bild, men visst är den söt =)
Kommer passa perfekt i vagnen då den oxå är i svart, vitt och rött.



Bakdag,

I lördags träffade jag Thomas mormor för första gången. Vi åkte dit tillsammans med Thomas mamma, då hans mormor nu i veckan fyller 91 år! Vi grattade henne med lite fika hos henne och sen mat på Wärldshuset i Krokom.
Kvällen tillbringa vi tillsammans med Thomas bror och hans familj. Vi spelade spel och hade det allmänt trevligt =)

Igår, söndag, hade vi en bakdag här hemma =) Det blev både frukostbröd och bullar innan dagen va slut. Vi tog även in adventsgrejerna och kollade igenom va vi hade och inte hade. De visa sig att de inte va så mycka att hurra över så till veckan blir det att inhandla nya adventsstjärnor till köket och vardagsrummet!

v.29

Ja då har det gått ännu en vecka och det är dags att lägga upp en bild på magen =) Är nu inne i vecka 30, alltså 29+2 idag, så nu är det bara 10 veckor kvar tills det är tänkt att den lille ska titta ut!

Jag tycker att det är riktigt skönt att vintern är här och att det är ganska så kallt ute, för då kan jag hålla mig inne! Kan ju säga att det börjar märkas att magen är ganska stor, då det är börjar bli jobbigt att sätta på sig skorna. Och speciellt nu när det är vinterskor som ska knytas, och inte bara ett par streetskor man kan hoppa i. Men det är bara att komma på en bra teknik på hur man ska göra så löser sig de me =) I värsta fall får jag ta fram storstövlarna och knata runt i dom ;-)



Första träffen =)

I morse kom jag med nattåget från pappa. Har varit där sen i torsdags morse! Riktigt skönt att komma från stan ett tag och bli lite omhändertagen =)

Min farfar fyllde år i torsdags så vi åkte dit och grattade honom. Blev då bjudna på mat och tårta! Riktigt trevligt.
I fredags lånade jag bilen och for till farmor lagomt till lunch. Hade inte planerat att vara där så länge, men kom inte därifrån förren efter nio på kvällen. Men det är ju inte så ofta vi ses så man får passa på att hälsa på när man är nere i söder.
Lördagen fördrevs med lite pulsande i snö och några lata timmar på soffan =) Söndagen tillbringades med en fika på stan med pappa och sen en konsert tillsammans med pappa och farmor där min farbror spelade.

Idag, måndag, var första träffen för föräldragruppen som jag och Thomas är inbjudna till. Det var roligt och spännande att se vilka andra nyblivande föräldrar som ska delta och vad föräldragruppen innebär! Kommer nog bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot måndagar nu, fast det är jobbigaste dagen på veckan.


v.28




Kallt....

I morse när jag vakna visade termometern på -9 grader. Så när jag gjorde mig klar för att åka in till staden och besöka banken och arbetsförmedlingen så åkte långkallsongerna på för första gången den här vintern!
Och det lär nog inte bli den sista, för jag prata nyss med min far och där va de full snöstorm och då jag ska åka ner till honom i morgon så får kallingarna förlja med i väskan.

Tur är att man kan vända på kallingarna å ha dom bak och fram, för det finns inga mammalångkallsonger att köpa. Inte i den här staden ialfl!

Nu blir det mys i soffan med mannen då jag kommer va utan honom i fyra dagar!

V.27

Ja nu har jag varit lite seg med att lägga upp bilder på magen, men min magkatarr har kommit och gått så jag har inte riktigt haft ork till att blogga.
Men här är ialfl bilder från vecka 27+0. Jag är idag i vecka 27+4!




RSS 2.0