Utlandsresa!

Nu har det gått flera dagar igen sen jag sist skrev i bloggen! Det har säkert hänt massor som jag kunnat skriva om.

Förra onsdagen hade vi premiär matsch i korpen fotbollslaget som jag är med i. Vi förlorade visserligen med 5-1 men det var väldigt roligt =) Nästa matsch har vi nu på onsdag, vi hoppas att det går bättre denna gång men man ska nog inte hoppas på för mycke!

Hela förra veckan jobbade jag varje dag hela dagarna lång. Det var bara måndagen som jag var ledig men då hade jag ett möte inbokat så det blev en fullspäckad dag ialfl.
I Söndags, alltså igår tog jag och mannen en tripp till Sundsvall och IKEA!! Säng gavel stog på listan som prio 1, det kom vi hem med, även lika så annat smått och gott till ett värde av en utlandsresa för 2 personer! Men vad gör väl de när man får ett fint hem =)

Så nu vet vi vad vi gör i några dagar. Monterar säng!

Ha en trevlig kväll!
Puss

Bilbingo!

Idag började vi med hallen! Slipat, spacklat och målat så i morgon är det tapetsering som gäller. Tänkte hänga på låset kl 11 på Fresks.

Det blev middag hos svärföräldrarna idag, grillat!! Mums =) Två av Thomas bröder med familj va oxå där så allt som allt va vi åtta vuxna och 5 barn. Fullt hus kan man säga! Men det var riktigt trevligt och skönt att inte bara sitta hemma och dega i soffan.

Igår va vi för första gången den här sommarn på bilbingo! Det blev dessvärre inget tutande för oss, men svärfar fick tuta två gånger och håvade in 1600 kr. totalt!! Jag är inte alls avundsjuk.



Ha en härlig lördagkväll!
Puss

Curriculum Vitae

I morgon ska jag på ett möte på arbetsförmedlingen och träffa några jobbcoacher. Där ska jag visa upp mitt CV och förhoppningsvis få hjälp med vad som kan behöva ändras och vad som är bra. Allt för att det ska bli perfekt och jag kan hitta mig ett jobb! Så idag har jag suttit och finslipat de så gott jag kan och hoppas att jag inte behöver ändra allt för mycke. Nog för att jag ska dit för att få hjälp, men jag vill ju inte visa upp nått dåligt =)

Så önska mig lycka till!

Puss


Ljust och fräscht!

Nu har jag blivit seg på att skriva igen, men vi har äntligen fått nya golv i hela lägenheten! Köket är färdigmålat och det lilla rummet är färdigtapetserat. Så vi har haft ganska fullt upp den senaste veckan.  
Det är alltså bara hallen kvar som ska få sig lite ny färg på lister och nya tapeter på vägarna. Känns riktigt härligt med allt nytt överallt. Ljust och fräscht är det och vi är riktigt nöjda!

I söndags tog jag tag i balkongen, så nu är den skurad, nya dynor till stolarna har vi köpt och nyplanterade blommor är på plats =) Riktigt fint blev det!

Så till veckan eller helgen ska va ta tag i hallen och sen hoppas jag att jag slipper se tapetlim och spackel på ett bra tag! Nog för att det är roligt att fixa fint hemma, men jag börjar faktisk lessna lite fast nu ser man ialfl ett slut på det hela!

Ha en härlig måndagskväll!
Puss

Nu ni...

Nu händer de saker här hemma! Golvläggarn som va här igår och lämnade prover och skulle påbörja arbetet i kök och hall fick ett annat uppdrag, men idag klockan halv 11 kommer han! Och det ska bli så skönt, för inte är det roligt me kyl och frys i ena sovrummet och ytterkläderna i de andra sovrummet! Men som jag sagt förut hoppas jag att det är klart till helgen, för inte vill jag bo såhär!

Vi har ju tapetserat om i sovrummet och de är väldigt vitt, vitt och vitt så nu behöver jag skaffa gardiner me lite färg, gärna me lite rosa i. Men vart hittar man snygga gardiner som inte känns för vintrit, gammalt och tråkit?!
Lite tips från er där ute skulle jag bli glad av =)

Nu blir det städning innan golvläggarn kommer och sen en fika i Ås!

Ha en bra dag!
Puss

Mygg...

Jaha då va myggen här för detta år! Kom precis en och flög förbi mig. Jag trodde att man ialf skulle få slippa dom fram till juni, men icke!
Så från och med nu får man väl börja me myggolja och elda sånna här myggrökelser eller va de heter.


Golv!

För ungefär en timme sen ringde killen vi har "anlitat" för att lägga nytt golv i lägenheten. Han ska komma i morgon och börja med köket och hallen! Kommer bli hur fint som helst och jag längtar verkligen tills det är färdigt. Jag hoppas att det inte tar allt för lång tid utan att det är klart till helgen för vi hade ju tänkt börja måla i köket och tapetsera i hallen den här veckan men det får i så fall bli till helgen.

Igår satte jag upp nya gardiner i vardagsrummet och jag må säga att det blev väldigt fint. Det behövdes verkligen lite färg där inne så de passade bra me turkos/gröna gardiner. Och idag har Thomas köpt lister som vi lägger alla fula sladdar i, så nu slipper vi se dom =)

Innan hemmafruarna börjar tänkte jag städa färdigt, så god kväll gott folk!

Puss


Påskbilder!

Här är lite bilder från påskhelgen. Bättre sent än aldrig!

 


 
 
 
 
 

 



Valborg!

I fredags fyllde ju som ni redan vet min mamma år. Vi firade henne genom att först åka upp till stugan hela familjen och sen ge henne en cykel! Hon blev så glad över den då den hon haft innan varit i bruk sen i början på -90 talet. Så vi tyckte att de va dax att hon fick en ny =)

Hela helgen har varit fylld med aktiviteter, god mat och gott dricka! Jag tänkte några bilder skulle få visa hur bra vi har haft det!


 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0