Sverige semester,

Då det inte blev någon utlandsresa för vår del, tog vi och bokade in en Sverige semester istället!
Vi började vår tripp med att åka till Hudiksvall där vi hade bokat rum på ett vandrarhem en natt. Det var riktigt fint och mysigt =) Vi hade turen att det var finväder så vi kunde njuta några timmar av sol och bad på den härliga sandstranden som låg bara några hundra meter från där vi bodde. Natt två och tre tillbringade vi i en stuga vi bokat på en camping utanför Gävle. Vi hade inte lika tur med vädret där, men vi fick en härlig vistelse iallafall!
Efter dessa dagar åkte vi till Stocholm och hade en heldag där med shopping och annat skoj! Vi for sedan till Örebro och tillbringade några lata dagar där =)

Även fast vår semester inte blev som vi tänkt från början så kan jag inte säga annat än att den blev Toppen iallafall!

Sedan vi kom hem har vi haft några härliga dagar här hemma, och det börjar nu dra ihop sig för ett nytt arbetsår för Thomas. Han har bara semester den här veckan ut, så nu njuter vi av de här sista dagarna och hoppas på massvis med sol!!

Hampus Levi Wahlgren Stolt,

Den 2/7 döpte vi Hampus tillsamans med familj och vänner vid Birka strand i Ås. Det var en riktigt härlig dag och det kunde inte ha blivit bättre! Han fick namnen Hampus Levi.
Levi är efter min morfar som hette de i andranamn.





















RSS 2.0