.


v.35

Då har ännu en vecka gått och det är åter dax för lite bilder på min växande mage =) Det är ju nu bara 5 veckor kvar tills det är beräknat att h*n ska titta fram, men h*n är välkommen redan nu i början på Januari för jag längtar så!!




Julhelgen!

Ja då va den här Julen över, och vi ser fram emot Nyår!

Julhelgen var precis som jag ville ha den =) Den 23 var jag och Thomas till hans föräldrar och hade en liten minijulafton bara vi, där vi spelade bingolottos uppesittarkväll, åt massa gott och självklart öppnade några julklappar =) Vi fick vad vi hade önskat oss plus lite till, så alla var mer än nöjda och glada.
Min pappa hade kommit till oss för att fira jul så vi blev inte allt för sena hem, men kvällen blev mer än bra!!

På julaftonsmorgon började vi med en riktigt god julfrukost! Sen kom min syster och vi spelade lite sällskapspel i väntan på min mamma och Hans, och på att Kalle skulle börja.
Efter Kalle och hans vänner satte vi oss till bords och åt av all god julmat som vi alla tillsammans hade bidragit till!

När alla hade ätit, och var mätta och belåtna intog vi soffläge och tittade på Karl-Bertil Jonssons julafton i väntan på Tomten.
Vi hade alla varit väldigt snälla i år och fick massa fina och bra klappar =)

Juldagen och Annandagen tillbringades mest i soffan framför en av alla de filmer som gått under helgen. Och just för all kyla och snö så klev jag faktiskt inte utanför dörren på hela helgen!

Så igår måndag återvände min far till södra Sverige och vardagen är här igen. Men jag har tur att min man har tagit jullov hela den här veckan så han kan få njuta av lite ledigt tillsammans med mig =)


v.34

Bättre sent än aldrig =)




Dan före dan före julafton!

Ja då va de bara 2 dagar kvar till julafton, och inte har jag fått nån julstämning än!
Har pyntat, klätt granen, salagit in alla julklappar och lyssnat på massa julmusik men ändå kan jag inte förstå att det är julafton på fredag.

Jag hoppas att det ger med sig tills i morgon för jag vill inte vakna på julaftonsmorgon och inte känna nått!

Nu ska jag baka lite bröd å se om jag kan sätta fart på stämningen =)

Hadé!
Puss

v.33

Jag har både haft mycke att göra och varit lite lat och inte orkat lägga ut några bilder eller skriva nått här överhuvudtaget.

Lussebullarna jag och Maria bakade för några veckor sen räckte inte långt här hemma, så i torsdags gjorde jag en sats till med bullar och hoppas att de ska räcka julen ut!

Helgen har varit rätt lugn. I lördags var det tänkt att vi skulle hugga oss en julgran, men det hann bli både sent och mörkt innan vi fick tid till de, så i går söndag, gav vi oss iväg till skogen och fixade en gran till syster och en till oss =) Efter de blev det födelsedagsfirande med god mat, gott fika och en omgång i skidskytte!





Sista träffen!

I måndags var det sista träffen med föräldragruppen! Känndes lite trist, men nästa gång vi ses kommer det förmodligen vara betydligt livligare i gruppen då vi har fått tillökning med 7 små bebisar =)

Jag tog en sväng på stan igår för att göra de sista fynden i julhandeln. Kunde ju då inte låta bli att köpa nått åt mig själv, så jag fyndade en stickad grå tunika till halva priset på H&M =) Den med leggings och mina mjukisbyxor kommer nog att bli mina favoritplagg den sista tiden som är kvar!

Nu ska jag fixa mig nån middag, får tyvärr äta själv idag då mannen min är på julpartaj med jobbet! Men va gör de när Kicki och Linda kommer och gör mig sällskap ikväll =)

.

I veckan har jag lyckats handla färdigt alla julkappar =) Känns riktigt skönt att det är gjort i tid iår och att man inte står där nån dag innan julafton och fortfarande inte vet vad man ska köpa.
Jag vet inte inte vad det är som gjort de så lätt att komma på vad man ska köpa till alla, men riktigt smidigt har de gått ialfl!

 I torsdags tog jag och mannen och gjorde oss lite julgodis =) Några enkla sorter blev de och de smaka riktigt gott!! Så här ska de svullas i jul!

Ikväll är vi bjudna på middag, så nu ska jag fixa mig lite å sen drar vi iväg!

Ha en toppen kväll kära vänner!!
Puss

v.32

Dags för magbild igen då! Är idag i vecka 32+3 =)





min rygg =(

Nu märks det verkligen att det är nedräkning på den här graviditeten!
Hade så ont i ryggen/svanken ingår att jag efter att ha suttit en stund i soffan knapt tog mig upp, och hade sen lite problem att gå!
Men idag är det mycket bättre =) Så en god natts sömn gjorde susen för ryggen!

Nu tänkte jag försöka leta redan på ett gott recept på pepparkaksmuffins =)

Ha en bra dag!
Puss

Fjärde träffen =)

Igår var det fjärde och näst sista träffen med föräldragruppen. Vi fortsatte prata om förlossning och fick även se en film! Det känns trist att det nästa vecka är sista gången vi kommer ses. Men när alla bebisar är födda så ses vi ju igen och då är det några fler i gruppen =)

I lördags var det tänkt att vi skulle på julmarknad på Jamtli, men det var ju så kallt så vi bestämde oss för att stanna hemma och baka pepparkakor istället! Dom blev riktigt fina och goda =)
Söndagen tillbringade vi på Östersunds skidstadion med att titta på skidskytte. Blev en aning kallt på slutet, men vad gjorde de när Sverige lyckades ta hem en medalj ialfl =)

Idag har jag fram till nu städat här hemma och slagit in en del juklappar som jag handlade med mig hem igår när jag gick en sväng på stan med mamma =) Men nu bli det nog till att lägga sig en stund i soffan för min svank behöver lite vila!

Ha en bra tisdag gott folk!
Puss

Julkorv,

Igår gjorde vi julkorv tillsammans med mamma som vi gjort till varje jul så länge jag kan minnas! Den är riktigt god, och jag längtar tills de blir dags att äta den =)


 
 
 
 


v.31




RSS 2.0