Vår!!

Äntligen tror jag att våren är här, eller ialfl påväg =)
Jag såg videkissar idag!! Dom va så fina så där i snöstormen ;-P För snö kom de idag också, igen! Fast lite sol har vi fått idag så jag är nöjd ialfl!!

Jag tror mitt liv börjar vända till bättre, fast jag ska på ett inte allt för roligt möte i morgon bitti =( men vem vet, de kanske slutar bra =)

Önska mig lycka till!!

Nu ska jag dyka ner i poppcornskålen =)

Lördag!

Äntligen har jag fått min lördag =)

Känns som att de va hur länge sn som helst sen jag bara va hemma och tog de lungt en hel dag!
Det har varit riktigt härligt att bara lega hemma i soffan och latat mig, jag har absolut inte dåligt samvete =)
Och nog kan jag tacka vädret en aning för att denna dag gick av stapeln ;-P För hade de varit finväder så hade jag nog tagit på mig skridskorna å åkt en runda på storsjön!
Så nu när jag haft min dag så får de gärna bli sol och fint i morgon så jag kommer ut =)

Och glöm inte att släcka lamporna, stänga av datorn och tvn kl 20.30 ikväll! Jag vet att de komer bli svårt, för vad ska man då göra?! Men tänk vad mysigt med levande ljus uppkrypen i soffan med en godispåse och en riktigt bra bok =) Det är iall fall något jag kommer att göra!



Sovmorgon

Vad ska man göra för att få sovmorgon när man är ledig?!

Inte fick jag de idag ialfl =( Upp kl 7 för att dom skulle komma å fixa min kyla! Och sen håler dom på  att jobba med vatten  och avlopp utanför mig, så de surrar och vibrerar i hela huset! och inte kan man sova då heller =( Sen ska jag tvätta kl 9, fast för de får jag ju skylla mig själv! De va ju jag som boka tvättstugan ;-P
Men i morgon hoppas jag verkligen att jag får sova! Lär ju inte hända då heller, kommer säkert vakna kl 8!

Känns som att jag nog har vaknat lite på fel sida idag!


Ha en bra dag!!
Puss


Positiv...

Nu har jag äntligen tagit mig iväg till frissan och både klippt och färgat håret =) Jag är superduper nöjd!!

Äntligen kan jag lägga denna lååånga och jobbiga kurs bakom mig! Jag är färdig med den sista uppgiften, nu ska den bara lämnas in, vilket får vänta tills i morgon för jag orkar inte åka till skolan idag ;-)
Och en till av alla positiva saker som hänt idag =) är att de äntligen varit här och kollat vad de e som gör att jag nästan fryser ihjäl i min lägenhet! Det är tydligen inget skydd för ventilationshålet som finns på utsidan av huset, det strömmar alltså in massa kalluft som inte ska kunna komma in! Hoppas att dom ordnar detta i morgon när dom kommer tillbaka. För jag längtar tills den dag jag kan gå i lägenheten utan fleectröja, långkalsonger och tjocksockar.

Nu ska jag se om jag kan börja med någon midddag, börjar bli lite hungrig =)


Kommer sakna dig!


Min älskade vän Malin åker till varmare breddgrader! Nämligen till Thailand.
Hur ska jag klara mig?!
Nog för att de har gått lägre tid mellan gångerna vi träffats än vad de kommer göra nu, men då ha vi haft tillgång till telefon och msn.

Jag hoppads att du får världens underbaraste semester, och att du tänker på mig här hemma i kalla Sverige!


Puss


                                                      Kommer sakna dig!
                                                                                   
                                                   

Skridskor

Idag skulle jag och Linda avnjuta en härlig tur med långfärdsskridskor på storsjön, men icke!
Ösis och studentkåren lånade ut gratis till alla medlemmar, men när vi kom dit var alla skridskor och skor utlånade så de va bara att vänta på att någon skulle ge upp och komma tillbaka med grejer åt oss!
Medans vi väntade gick vi en sväng på isen, ganska häligt fast solen inte lös så värst mycke! Väl tillbaka på land hade ingen kommit tillbaka så vi fick inte åka =(
Men vi bestämde att vi kan ta mina skridskor och åka en annan dag!

Igår va de hejdå fest hos världens bästa malin =) Middag och gott dricka stog på menyn!
Kvällen avslutades med en sväng på krogen, men jag som va nykter drog mig tillbaka tidigt!

Kommer sakna dig!
PUSS

sol!

Idag tittade den härliga solen fram när jag vakan i morse =) och jag som trodde att de, enligt yr.no, skulle bli dåligt väder!
Ringde mamma de första jag gjorde för att höra om vi skulle åka och titta på min eventuellt nya bil, men hon som skulle sälja den va inte hemma, så då får de vänta till i morgon. Och jag å mamma som hade planerat så bra att vi kunde åka till stugan och städa där efter ett vi tittat på bilen, men då blev de en heldag, nästan, på isen istället =)
Solen stekte härligt när vi började gå från badhusparken mot Torvalla, men när vi vände tillbaka fick vi värdens motvind och solen i nacken, de va inte så mysigt!
Men väl tillbaka i badhusparken gick vi över isen till Frösön, smet in på Tages och köpe bullar och knallade hem till mig å fikade =) Gott va de!!
Efter massa bullar och saft började vi fundera på hur jag ska göra i mitt lilla badrum för att få plats med alla grejer jag behöver för att se så vacker ut som jag göra ;-P tro inte att jag vaknar såhär på morgonen! Min mamma kom då på den geniala idén att ta mitt medicinskåp och hänga de på väggen i badrummet! Hur bra som helst =)
Efter de tog vi en sväng ut på Rusta och Jula för att inhandla lite nödvändiga saker!

Nu har jag farit iväg till Världens bästa för en Hejdå fest med massa god mat och dricka!

Vi ses i dimman!

Vår

Jag bestämde att våren har kommit idag =) För skinnjackan åkte fram!!!
Det var kanske lite kallt på morgonen, men sen va den helt perfekt ;-P

Vi gjorde färdigt vårt grupparbete idag så nu är de bara att lära sig allt man ska säga tills på tisdag! I två timmar ska vi prata, men när vi tog tid idag så va de inga problem! Tur att vi är sex stycken i gruppen =)

Nu ska jag mysa med mamma å syster och äta fruktsallad!

Film!

När jag vakna i morse hade jag värsta träningsvärken! Tog mig först knappt ut sängen, tog ett tag innan jag kom igång och kunde röra mig igen! Var lite kämpigt att gå till skolan idag ;-P

Filmen som vi har gjort till vår redovisning vi ska ha nästa vecka blev klar idag =) Mobbningsfilmen!!
Det kändes hur skönt som helst! Inte för att den har tagit så lång tid att göra, en dags filmning och två dagars redigering! Nu är de bara själva redovisningen som ska sitta, vad vi ska säga och hur vår powerpoint ska se ut kvar!!

Nu är de De rätte för Rosing och Hemmafruarna som lockar!


Puss


Årets första tur!

Idag blev de årets första tur med löparskorna =) Jag har köpt nya springkläder och var ju givetvis tvungen att testa dom!! Det började med att jag på skämt sa att jag skulle ut å springa idag, men Linda haka snart på och övertalade mig att vi skulle ta en sväng runt Frösöberget! FRÖSÖBERGET!! Det är ju typ 5 km långt, jag trodde jag skulle dö! Men de gick hur bra som helst, fast jag gick i uppförsbackarna, å vi som bor på Frösön vet att de e typ bara uppför ;-P hahah!
Så nu har jag hur jäkla ont i benen som helst å lär ju inte kunna gå i morgon! Och inte är de bättre att jag redan hade ont i vaderna efter gårdagens första åk i salombacken!

Så nu förtjänar jag att gosa ner mig i sängen å vänta på att de börjar nått bra på tvn =)


Sussa gott!

Vi drar till fjä....Bydalen!

Vaknade halv 10 med en början till ångest efter gårdagen, men efter att ha känt efter hur jag mådde så blev de genast bättre =) Ringde till mamma när jag konstaterat att de va bästaste vädret ute!
När klockan slagit 12 blev syster upphämtad på jobbet å färden gick över isväeg till Bydalen!
Väl framme där han vi åka ex antal åk innan jag fick se mamma göra en störtdykning ner i snön!! Jag trodde att mamma av nån kunde stå på båda benen i backen, men tji fick jag ;-P Fast vi skyllde på att hon har nya skidor!
Efter några fler åk mötte camilla upp oss för att visa sina färdigheter på telemarksskidor, å hon va duktig =)
När klockan närmade sig 4a då liften stängde tackade vi för dagen å åkte tillbaka till staden!
Jag bestämde då att jag måste lämna in mina skidor för en liten uppfräschning då jag tror att dom börjat rosta :-S
Det  blir kanske lätt så när man bara åker typ 5 gånger per år!  Men till veckan ska dom lämnas in å då hoppas jag de blir finväder nästa helg för då måste dom ju testas =)

Vi ses i backen!

Kakel fest!

Igår började jag dagen med att kliva upp klockan 6, på en lördag, för att hinna på jobbet!
När jag kom på jobbet stog Johan där å stirra på mig och undra vad fasiken jag gjorde där!! Nej tänkte jag, har jag tagit fel på vilken dag jag skulle jobba! Det förvånade mig inte om jag hade gjort de med tanke på att jag fick kliva upp 3 timmar innan jag börja enbart för att hinna dit i tid! På shemat stog de att Marianne skulle jobba, hon hade bytt med Kjerstin dagen innan! Men varför ringde då chefen till mig på onsdagen å fråga om jag kunde jobba när passet redan var tagit av nån annan?! Jag tror att de va lite rörigt i hans huvud!
Som tur va så han jag ringa till Marianne innan hon kom ner på jobbet, så jag fick ta passet =)
Tur de för inte hade de varit kul å åka hem igen! Dagen på jobbet flötpå ganska snabbt, å när klockan va 6 sa jag tack å adjö och åkte på FEST!!!

Kakelfest va temat!
De hade fått nytt kakel i köket, å vad gör man inte för att få fira =)
Kalas blev de, för somliga mer än för andra! Men kvällen va helt underbar, förutom att de va 1 mil lång kö på Plaza, kostade 170 Kr. att gå in på Huset och att vi va typ ensamma på Oleray´s. Men inte stoppade de oss =)

Tack för en bra kväll!!

Fredag den 13:e

är de idag igen! Känns som att de har varit de hur många gånge som helst, eller okej 2 på rad ialfl ;-P
Men de ska inte få förstöra min lediga fredag =)
Visst så börja den inte så bra med att jag vakna halv 8 super pigg, startade datorn men internet va inte på min sida, vägarbetare, eller va de va, utanför mig som jobba så de brumma i hela huset!!! Vad ska man göra för att få en skön å lång sovmorgon när man är ledig?!

Nu ska göra mig redo för att göra stan osäker!

Vi hörs! Puss

Äntligen!

Har jag fallit för grupptrycket å skaffat mig en blogg =)

RSS 2.0