Härliga hösten!

Nu känns de verkligen som att hösten är här =) Å jag gillart!

Igår hade vi första föräldragruppsträffen sen i våras , var roligt att få ses alla =) De små hade växt som bara den å jag kan inte säga att de e små bebisar längre, dom har blivit små barn!

Jag har under sommarn funderat på om jag ska låta Hampus börja på babysim, men som med allt annat när de gäller mig så rinner de bara ut i sanden. När jag väl kom på att jag skulle anmäla honom så fick jag höra att det bara fanns köplatser kvar, självklart, så då gav jag upp den idén!
Men som tur va pratade jag med vår kära granne och hon hade då fått hör att det fanns platser kvar =) Jippii!
Hon ringde och kollad och turen va på vår sida för det fanns fortfarande platser kvar både till hennes son och till Hampus. Så åtta torsdagar framöver ska vi gå på babysim =) Kommer bli kanon!




Hampus 6 månader!!

Idag blir min älskade son 6 månader!!


Tänder??!

I två veckor nu har Hampus vaknat 6-7 gånger per natt! Och på dagarna är han allmänt smågnällig. 
Så jag undrar om det kanske är dax för han att få sina första tänder! Är det så, så vill jag nog att dom ska komma nu, för jag längtar verkligen efter att få sova mer än 3 timmar i sträck.

Om typ en timme ska Hampus iväg och få sin 5 månaders spruta =/ Och så ska vi träffa doktorn och prata om hans mjölkallergi, om hur vi ska gå vidare nu när han snart blir 6 månader och börjar äta mer och mer mat.



Biiingo!!

Var till Thomas föräldrar igår på middag, gott med grillat är de =) Thomas mamma pratade om att hon ville fara på bilbingo efter maten så jag hängde på! Det var dock inget perfekt väder för bingo, då regnet smattrade på biltaket så man knapt hörde va det var för nummer som ropades ut.

Det blev inget tutande för oss!

Stor kille!

Ja då va de en ny månad och semestern är slut för Thomas del, Stackare! Men jag försöker trösta han med att nästa sommar är det han som får va hemma och jag som måste iväg och jobba.

Så nu när det bara är jag och Hampus hemma på dagarna försöker vi komma in i vardagen igen, inte är det lätt kan jag säga! Men det hjälper ialfl att det har varit fint väder för då kommer vi upp i tid och sover inte bort hela dan.
Hampus har dock haft några jobbiga nätter då han vaknat väldigt ofta och varit ledsen. Vet dock interiktigt vad det beror på, men tänker mig att han drömmer en del och att det händer ganska mycke nu. Han har ju nu lärt sig vända från rygg till mage och kan med stöd sitta själv =) En stor kille!! 

Så här hemma är det just nu fullrulle, med att underhålla Hampus =)


RSS 2.0