17 dagar kvar!

Det närmar sig med stora steg, den 1 September kommer jag stå på startlinjen för att springa Tjejmilen!!

Hur jag nu ska orka de är ett mysterium, men än har jag inte gett upp. Runt tar man sig ju alltid, om jag så ska behöva krypa de sista metrarna in i mål =)

Har tampats med förkylningar och onda ben, så nån löpning har det knapt blivit i sommar. Jag är fortrande inte bra men med 17 dagar kvar så kan jag inte ligga på latsidan!
Ska jag och de tre andra tjejerna jag ska åka med ha en chans att vinna lite fina priser så får jag nog lägga benen på ryggen och springa!!

Minisemester!

Nu har jag och Hampus varit iväg på en liten minisemster hos morfar!
Lite lite sol har vi haft, men vad gör de när det är varmt och skönt =)

Vi kom med nattåget i tisdags morse, att åka tåg med en 1.5 åring är en upplevelse i sig. Han var visserligen duktig, men innan jag fått han att somna och vi kommit iväg så hade det blivit några vänder med skrik, gnäll och gnöl!
Väl framme så har vi gjort lite ut av varje dessa dagar, bland annat hälsa på gammelfarfar och gammelfarmor, alltså min farfar och farmor, badat, solat, myst, ätit glass, sovit, åkt lille tuff-tåget, hälsat på grisar och kalvar och lekt i lekparker. Vi har alltså haft några riktigt härliga dagar!

Nu väntar bara tågresan hem, först ska vi ta oss till Stockholm och sen förhoppningsvis kommer vi sova skönt på nattåget ända upp till Östersund!


<3

Det här hade jag turen att få bjudas på för några dagar sedan!

Juni-Juli 2012


Sommaren så här långt har bestått av jobb, jobb och lite mer jobb! Där emellan har vi njutit av den jämtländska sommaren, Jamtli, Sundsvall och Alnön, Stråket, Frösö zoo och många mysiga stunder här hemma!















RSS 2.0