En dag kvar....

I morgon är det den 1 Februari, en dag kvar, tills det är tänkt att den lille ska komma ut, men de verkar som att h*n tänker stanna några dagar till där inne!

Vi var på ett besök hos barnmorskan i morse igen, och allt verkade bra men vi har blivit skickade till specialistmödravården i morgon för attt göra ett tillväxtultraljud, eller va de heter. Bebisen har inte växt nått de senaste veckorna så dom ville att vi skulle komma dit för att se så allt är som de ska.
Är lite nervös och orolig, vill ju att allt ska va som de ska och att h*n har det bra där inne!

Så håll alla tummar och tår för att det går bra =)

Ett och ett halvt år!


Du har störst plats i mitt hjärta och betyder allt för mig!



v.39




Föräldraledig!

Ja men då va men föräldraledig för första gången i sitt liv, vuxenpoäng!!
Det är ju trots allt 8 dagar kvar till beräknat datum. Men det känns som att det nog var dax att börja ta ledigt så man slipper tänka på de när man är på BB, jag har ju dragit ut på det ganska länge redan. Men man vill ju spara så många dagar som möjligt!

Vi har även varit till barnmorskan idag och allt såg bara bra ut =)
Hjärtljudet låg på 148.
SF måttet 36 cm.
Blodtryck 120/70
Huvudet var även nu fixerat så jag hoppas att det kommer hända något snart och att det här var sista gången vi va till barnmorskan, för jag längtar som bara den efter den lille och är avis på de som redan fått sin lilla bebis!


Nu blir det till att lägga sig till rätta i soffan för snart börjar Halv åtta hos mig, och ikväll sänds de från vår älskade stad Östersund!!


v.38

Är lite seg på att lägga in bild, men här kommer en för vecka 38 ialfl. Är idag i vecka 38+4!


.

Helgen har varit lugn och skön! I fredags var Thomas kompisar här och käkade och spelade PS3 Move med oss! Lördagen tillbringade vi i Sollefteå hos Thomas bror med familj. Och igår söndag hade vi besök av Maria och Fanny hela dan =) Björn kom även förbi vid middagstid, så dom bjöd in sig själva på middag!

Idag var det dags för besök hos barnmorskan! Går ju dit en gång i veckan nu, och allt såg bara bra ut =)
Den lille växer som de ska och trivs bra där inne i magen!!

Barnvagnen!!

Nu har vi äntligen hämtat hem den efterlängtade barnvagnen =) Å den är så fin!!
De e nästan som när man va liten och hade fått en ny cykel som man ville ha i sängen när man skulle sova. Jag vill ha vagnen i sägen när jag ska sova så jag kan ligga och titta på den!
Nu väntar vi bara på att den lille ska komma så man får ta sig en sväng och visa upp den =)





v.37


Östersunds Revyn 2011!

Igår morse entrade jag NFI för att se om jag kunde bli lite fin i håret =) Fixade bort utväxten och klippte igen om det. Tänkte att jag vet ju inte när man tar sig iväg till frissan nästa gång så lika bra att passa på, och jag blev riktigt nöjd!!

Väl hemma la jag mig i soffan och sov en stund, kände att jag behövde det då vi senare på kvällen skulle iväg och se Östersunds Revyn på Storsjöteatern!

Mamma, Hans och Thomas föräldrar fick var sin biljett i julklapp. Och då hade vi fixat så att även jag, Thomas och syster hade varsin biljett, så igår kväll efter en god middag på stan gick vi alla tillsammans och såg på revyn!
Och den var riktigt bra =) Vi skrattade oss igenom föreställningen och kvällen var riktigt lyckad!


3 veckor!

Då va det bara tre veckor kvar! Å jag som skrev sist att jag knapt har några Förvärkar fick allt sota för de!
I söndags gjorde de ondare än vanligt och jag tänkte nu dröjer de inte många dagar tills de e på ge. Men igår och idag har det inte varit mer än lite "menssmärta" så vi får nog kämpa nån vecka till =)

Vi val till barnmorska idag och jag har gått upp 15 kg(!!!) sen början på graviditeten. Helt okej för mig men de känns lite tungt vissa dagar och sen ska jag ju bli av med allt och lite till. Magen hade växt nån centimeter och de har jag även märkt själv för vissa linnen som passa för några veckor sedan passa inte nu, och sen har jag ju fått en del bristningar på magen oxå! De e inte så farligt då dom är ganska ljusa, men jag undrar om man någonsin kommer vilja visa sig i bikini igen.

Nu ska jag lägga mig till rätta i soffan och känna när den lille har hicka =)


22 År!!

Idag fyller min syster 22 år!! Grattis =)

Jag förstår inte vart åren tar vägen, att hon blir äldre gör ju även att jag blir de å snarft är de ju bara en måndad kvar tills jag fyller 25 bast! Börjar verkligen bli gammal.

Tog och städade bort julen idag också. Tänkte att det är nog bäst om det är städat och fint här hemma om bebisen får för sig att komma lite tidigare. Har ju än inte känt nått, förutom lite små onda sammandragningar ibland. Men dom kommer ju inte ens varje dag så än lär de dröja innan de verkligen händer nått!


Nu ska vi bara vänta på syster sen ska vi fira henne med tacos och kladdkaka =) Mums!!

v.36

Dags för lite bilder då =)
Veckorna går så fort så de känns som att vi inte gör annat än å ta bilder på min växande mage! Men nu hoppas jag inte att den blir större för då vet jag inte vad jag ska ha för kläder på mig. Mjukisbyxor går ju bra, men de vill jag ju inte visa mig i jämnt.

Min fot har heller inte blivit så mycke bättre. Eller jag trodde att den var på bättringsvägen för igår kunde jag gå som vanligt på den, men idag när jag skulle me mamma på stan så hann jag inte mer än å ta på mig skorna så kände jag hur det började växa en knöl under foten. Så jag fick halta mig fram på stan, tur att jag ändå är så långsam när jag går =)

Ikväll blir det middag i Ås med mamma och Hans. Vi ska pova racklettgärnet vi fick i julklapp. Ska bli riktigt mumsigt!!







Ha en toppen fredag!!
Pusss

blodkärl...

Jag lyckades igår, tror vi, spräcka ett blodkärl i min fot!

Jag skulle mäta den soffa vi har ute på blocket till försäljning, och satte mig då på knäna för att kunna mäta. När jag rest mig upp och gick iväg nått steg kände jag att det stramade och gjorde ont i fonten, trodde då att jag fått sendrag. Jag har aldrig, vad jag vet, haft sendrag så jag visste inte riktigt om de va de, men jag ställde mig på foten och försökte sträcka ut den så smärtan skulle släppa. Det blev dock inte bättre utan snarare värre och när jag gick några steg kände jag hur det "växte" en knöl under foten!
Tyckte de va lite konstigt så jag tog av mig strumpan och kollade efter va de va och såg då att mina tår inte satt som dom skulle och kände även att det blivit en knöl på trampdynan under tårna. Smärtan släppte men det hade blivit ett mellanrum mellan "långtån och ringtån", och knölen under foten kändes jätte väl när jag gick.
Så jag ringde mamma och hon trodde de va ett spräckt blodkärl, så jag fick sätta mig med foten i högläge.

Idag är det mycket bättre, knölen känns inte lika väl och tårna ser ut som vanligt, men jag är blå på ovansidan av foten. Kommer förmodligen ha det såhär några dagar. Tur är ialfl att jag kan gå någorlunda på foten och slipper hoppa på kryckor för hur skulle de se ut med den här magen i vädret!!


1 Januari!

Då var det 2011 och ett helt nytt år har precis börjat.

Vi firade in det nya året uppe på lillberget med gott sällskap och god mat! Det blev riktigt lungt för oss alla och det är jag glad för, för vem vill börja det nya året med att va trött. Så det här nyårsfirandet blev för mig alldeless perfekt =)

Det är ju idag den 1 Januari och alltså en månad kvar till den 1 Februari då det är beräknat att den lille ska titta ut! Men nu när det nya året har börjat så är det ialfl fritt fram för mig att h*n kommer när han själv vill =)
Vi börjar känna oss redo här hemma för en ny familjemedlem och vi längtar mer och mer för varje dag!!

Känner på mig att det kommer bli ett bra år!


God fortsättning på det nya året!
Puss

RSS 2.0