Skolstart....

Jaha då va sommarn slut och skolan har börjat igen! Och osis för mig är ju att jag inte ska ut på praktik den här terminen. Jag är lite lat av mig och tänte tillbringa ännu en termin i skolbänken =) Lite pirrigt är de då jag inte riktigt har koll på vad det är jag ska göra och vilka kurser jag ska läsa, men det brukar ju ordna sig! Jag vet ialfl att jag kommer sakna min klass då de är ute på praktik och jag ska läsa med de som går några terminer under mig!

Nu ska jag kanske göra nått vettigt eller ialfl sluta blogga =)

Ha en bra dag!
Puss


Sommar med Göran!

Idag hade jag världens bästa jobb =) När jag kom i morse fanns de inte så mycke att göra så vi satt och slappa framför tvn och åt upp nästan en hel Aladdin chokladask! Sen kom vi på att vi måste ju ialfl göra nått vettigt så vi tog å boka färdtjänst ner på stan, eller rättare sagt ner till biostaden, för vi bestämde oss för att gå på bio! Vi såg Sommaren med Göran!! Den var jätte bra, så rolig att jag nästan måste se den igen :-P När filmen var slut behövde jag inte följa med tillbaka på jobbet, så jag tog å gick hem, duschade och sen kom T och hämta mig å vi for på ICA och handla mat =)

Igår kväll va vi på bilbingo, men det blev ingen vinst då heller! Jag tror att jag ska sluta spela bort mina pengar eftersom jag ändå aldrig vinner nått!

Nu blir de soffan och ett glas vin =)

Puss och go kväll!


Helg och löning =)

Men inte hjälpe de för är man vikarie så ska man jobba när de är helg! Ialfl på mitt jobb, där är de alltid vikarierna som jobbar på helgerna! Jag tror inte jag har varit ledig en hel helg i sommar förutom då jag har haft semseter! Men men, förhoppningsvis är detta sista helgen jag jobbar, som om jag inte har sagt  delänge nu att jag jobbt mitt sista pass, men så är inte fallet utan jag jobbar ända tills på tisdag.

Har satt lite sprätt på mina pengar idag ialfl =) Blev en hel del mat, då min frys, som för övrigt inte rymmer specielt mycke, och min kyl gapar tomt. Det blir ju så när man äter på jobbet och de dagar man är ledig så försöker man slinka in hos nån annan på mat =) De e ju så trist å äta själv! Jag har även införskaffat mig ett par nya träningsskor. Det blev ett par svarta nike skor som jag ska ha på friskis nu när jag börjar träna där igen på måndag =)
Jag hade tänkt att jag skulle försöka lägga upp ett bra schema som jag ska följa så träningen blir av! Annars är risken stor att jag börjar slappa framemot jul igen.

Nu ska jag fixa och dona lite, mamma kommer snart hit och ska hjälpa mig sätta upp nya gardiner i köket =)

Puss!

Huslig!

I måndags så va jag ledig och träffade då Maria och Fanny =) Vi gick först en lång promenad på förmiddan sen efter middan så for vi iväg och plockade röda vinbär! Vi plockade en 5-6 liter tillsammans och gjorde saft på alltihop =) Så ikväll ska jag dit och hämta hem saften som nu har stått till sig i 2 dygn. Igår va vi även på Rödön och plockade svarta vinbär och de bären kokade jag sylt på =) Så nu har jag blivit väldigt huslig av mig, kokat massa sylt och gjort saft! Nu är det bara några liter hallon som fattas i min frys sen är vintern räddad =)

Idag har jag även varit väldigt duktig och varit hemma hos mamma och slipat och målat mitt sängbord som jag tog hemma hos mormor när hennes lägenhet städades ur! Nu ska det bara målas ett lager med färg till sen är den vit och fin =) Den var gul innan och väldigt sliten.

I morgon får jag mitt nya internet så då kanske det blir ordning på detta bloggande igen, man kan ju hoppas ialfl =)


Inget internet!

För ett tag sen sa jag upp mitt internet jag hade hos telia då jag inte hade världens bästa mottagning. Så för lite mer än en vecka sen skaffade jag bredband hos comhem istället! Och smart tänkte jag att jag va när jag beställde för då hinner ju grejerna komma innan abonemanget hos telia går ut, men icke för de gick ut igår men inte skjutton har jag fått nått från comhem =( Så nu är man utan internet i x antal dagar! Jag undrar hur jag ska klara mig. De går väl an när man jobbar men jag är ju ledig nu i några dagar. Då hoppas jag att de blir bra väder så jag kan va ute och roa mig istället =)

Igår var jag på dop. Det var Fanny som döptes och de va ett jätte bra dop med massa trevligt folk och en bra präst =) Efter dopet blev de mat och gott dricka! Bilder kommer kanske sen =)

Ha en bra dag, nu ska jag försöka stöka undan dessa timmar jag har kvar på jobbet!


Sveda och värk...

Ja då har man dragit på sig en urinvägsinfektion, som om den här veckan inte har varit tillräckligt jobbigt redan!
Var på hälsocentralen i går och tog prover. När jag ringde på morgonen för att boka tid var det som vanligt en sur sköterska som svara! Hon ställde massa frågor och undrade hur länge jag hade haft dessa symtom man får när man har urinvägsinfektion, och jag svara att de va från morgonen! De svaret gillade hon tydligen inte för då fick jag höra att på den korta tiden kunde man inte se om de va en infektion, utan jag skulle vänta några dagar och prova dricka tranbärsdryck och citronvatten som är bra! Men som om jag inte känner min kropp bäst och vet när det är allvar eller inte! Jag sa att jag tänker inte gå me den här värken hela helgen utan jag ska ha en tid samma dag! Så de fick jag efter mycke om och men, å se, vem va de som hade rätt! Jo jag =) Så nu ska jag äta penecilin i 5 dagar å hoppas på att de e bra sen =) Det känns ju redan mycke bättre även fast de bara gått ett dygn, å tur e ju de för i morgon ska jag på dop å då har jag inte så stor lust att sitta kissnödig och ha ont!

Nu ska jag göra mig redon för en natts jobb! Men när jag slutar i morgon bitti så är jag ledig tills på tordag å de ska bli skönt =)

Inte min dag....

Av denna dag att bedömma hitills så är de inte min dag idag =( Jag hade ju massa ärenden på stan som jag gärna hade velat uträtt idag så jag kunde stryka ialfl en sak till från min lista! Men icke, för de grejer jag skulle ha fanns inte så nu hat jag deppat ihop och är ganska irriterad! Jag hoppas att de löser sig i morgon annars så kommer paniken sakta men säkert komma krypande och de kommer jag inte att gilla!
Min kväll hoppas jag oxå blir bättre för jag gillar inte att va irriterad, har varit de ganska mycke den senaste tiden och jag börja tycka de e bra jobbigt!

Ha en trevlig eftermidda och kväll =)


...

Idag är dagen då jag är ledig men som vanlig kan man inte njuta av den ledigeheten utan man har alltid massa planerat som man ska hinna med ju sen denna dag! Jag börjar med att tvätta nu klockan 9 å kommer få hålla på me de hela dan då jag har de största tvättberg jag någonsin sett! Sen ska jag uträtta massa ärenden på stan, jag skulle även behöva handla och så ska jag hinna med att va lite social oxå =) De e tur att man är tjej å kan göra flera saker samtidigt!

Nu blir det en snabb frukost å sen duschen så jag kan sätta igång med dagens bestyr!

Puss så länge!


Slut på de roliga!

Ja då va min semester slut för denna gång, så nu väntas en veckas jobb med 3 nattpass på rad! Jag undrar hur jag ska orka me de, men tur e ju att man ialfl får sova hemma nätterna emellan =) Så idag börjar jag jobba kl 3 å fram till dess så ska jag försöka fördriva tiden hos mamma! Jag ska sy mina nya kuddar jag ska ha i soffan och så hoppas jag att hon bjuder på lunch =) 
 
Ha en trevlig dag!
Puss


Sista dagen!

Idag är den sista dagen på min semester, och även att de e söndag gör de hela lite mer deprimerande än de redan är.
Det regnar och jag vakna kl 2 idag då vi firade Therese igår som har fyllt år =) Min dag igår innehöll även lite solande och shoppande av födelsedagspresent =) När det började närma sig kväll plockade Malin upp mig och vi åkte till henne för att påbörja vår trevliga kväll! Vi åker sen till Mårten som även han fyllde år och lämnade en toppen present =) Efter de entrade vi Therese lägenhet där det blev gott dricka och massa roliga spel! Vi drog sedan vidare till Marité men där va de så lite folk så vi gick upp på Plaza istället =) Kvällen avslutades med en halv måltid på Sibylla och en blöt väntan på taxi!

Idag stannar jag ialfl inne hela dan och njuter för en gång skull av att det är regn ute =)

Ha den toppen söndag!
Puss

-

Idag har jag verkligen haft en slapp dag. Vaknade vid 10 å kände mig väldigt utvilad, men klev inte ur sängen förren vid 11, å de va härligt att bara ligga och slappa i sängen =)
Nu hoppas jag att resten av dagen och kvällen bjuder på lite aktiviteter med trevligt sällskap, det är ju ändå fredag!

Ha en trevlig eftermiddag och kväll gott folk!

Bullfest!



Bullarna innan dom penslades och åkte in i ugnen!



Malin penslar bullarna! Å ja de e en vanlig målarpensel, men vi hiddade inte någon
annan så man tager vad man haver =)



Å här är en av de tre plåtarna som vi fyllde, med nygräddade bullar!!

Hemmafru!

I tisdags va de bullkalas hemma hos Malin =) Vi bakade dom givetvis själva, enda från grunden och dom blev sjukt goda. Mellan gäsningarna hann vi me att baka chokladbollar och äta tonfisk- och räkröra i stora lass =) Och detta avnjöts till några avsnitt av Big Brother! En riktigt lyckad kväll!

Igår va jag till Maria och Fanny på Rödön. Vi hade en lugn dag med promenad och skvaller ;-P På eftermiddan mötte jag upp Malin och Cilla för jordgubbsplockning =) Vi plocka typ 10 liter var så sen va de bara hem och koka sylt i stora lass! Så nu har jag jordgubbssylt så de räcker ett bra tag ialfl.

Å idag har jag städat bilen =) Som jag inte har berättat tidigare så har jag fått en bil av pappa! Den blev väldigt fin efter städningen så nu ska den bara tvättas å så ska jag måla över lite rost så kommer den bli som ny =)

Så om denhär veckan ska fortsätta med alla dessa praktiska saker så kommer jag snart kalla mig själv för en hemmafru! Det enda som fattas är pengarna så man även kan leva som en "riktig hemmafru" men jag får väl gifta mig rikt elle vinna på bibingo så ordnar sig de =)

8 ben...

En spindel har väl åtta ben va?! Ja den som va hos mig igår kväll och hälsade på hade ialfl sjukt långa och många ben!! Så jäkla äcklig att jag nästan fick världens panik och började gråta! Så inatt kunde jag inte sova hemma, jag fick fly min egen lägenhet på grund av ett jäkla djur som jag inte ens vet om man kan kalla djur.

Idag är det den andra dagen på min semester =) Och som vanligt när man är ledig så är schemat fullspäckat! Jag måste ta tag i mitt hem, städa å tvätta bilen, plocka jordgubbar, baka bullar och hinna träna! De e tur att det finns fler dagar den här veckan ;-P

Och inte höll ni tummarna för mig tillräckligt hårt igår heller! Jag vann inte på bilbingon =(

3e veckan!!

Ja då va de min 3e semestervecka den här sommarn =) Men efter den här veckan har jag bara 2 jobbnätter kvar sen är jag ledig restena av sommarn som är kvar tills skolan börjar igen! Ska bli så jäkla skönt me lite ledigt.

Första semesterdan innehåller ialfl lite shopping å kommer ikväll att avslutas me bilbingo =) Å jag ska vinna storvinsten, så de så! För nu gapar mitt konto tomt å de e 2 veckor kvar till löning, jag undrar hur jag ska kunna ha semester utan pengar?! Men ingenting är ju omöjligt ;-P

Önska mig lycka till!!
Puss

10 timmar!

Nu är klockan 09.00 och jag har bara 10 timmar kvar på jobbet tills jag går på semester =)
Ska bli så sjuuukt skönt!!

Jorden runt!





Du sa att du ville resa jorden runt, och det är precis vad du får göra nu mormor!!
Vi kommer alltid Sakna och Älska dig!

Storsjöyran!

Ikväll är de kvällen med stort K! Jag hoppas få kliva av mitt härliga jobbpass kl 18 så jag kan cykla i världens fart hem, byta om å sen sprätta första för ikväll blir de Storsjöyran!!

Ni hittar mig längst fram vid scenen på Stortorget mest hela kvällen!!


RSS 2.0