.

Ja då har det gått typ en vecka till sen sist jag skrev och jag har inte haft en minut över till att blogga förren nu. Inte för att det gör mig nått då jag vekligen vill tillbringa all tid med Hampus, men ibland önskade man att man ialfl kunde få en liten stund över för lite avkoppling.

Jag kommer inte riktigt ihåg allt som har hänt den senaste veckan så nån direkt uppdaterig blir det inte. Men pappa min har varit här i några dagar och det var riktigt mysigt, synd att vi inte ses oftare!

Mamma min har tagit sitt pick och pack och flyttat till en mindre lägenhet och närmare stan, så nu behöver vi inte åka så långt för att ses =) Å de gillar vi!

I morgon är det en fullspäckad dag med möte om gemensam vårdnad av Hampus, BVC besök och sen blir det dejt med tjejerna på kvällen! Man har mycke att göra fast man bara är hemma och är mammaledig =)

Nu ska jag krypa ner i sängen och få mig några timmars sömn innan Hampus vaknar och ska ha sig lite nattmat!

God natt!


Babymassage

Ja då va de länge sen jag skrev, och Hampus har redan hunnit bli mer än 4 veckor! Dagarna bara rinner iväg och man hinner inte så mycke mer än att mysa med honom =)

Förra tisdagen började babymassagen som vi ska gå på 4 tisdagar framöver. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt at det skulle bli, första halvan sov Hampus och andra halvan skrek han. Men de e ju så de e med dom små, man kan inte bestämma när dom ska va tyst och snäll. Kanske går det bättre i morgon när vi ska iväg igen!

I morgon kommer pappa min på besök och det ska bli riktigt roligt =) Längtar!!

.

  
  
 


BVC besök

Igår tog Hampus och blev hela 3 veckor gammal! Kan inte förstå vart alla dessa dagar har tagit vägen. Han är ju snart en månad gammal och då börjar de verkligen ta fart på utvecklingen, längtar efter hans första riktiga leende =)

Igår var vi på besök på BVC, han väger nu 4555 gram och är 57.5 cm lång! Min lillkille börjar bli en stor kille. Han växer så de knakar, och han hinner knapt med att använda alla sina kläder innan dom blivit försmå. Men de e inte mycke man kan göra åt de, utan man får skynda sig att använda de han har och hoppas på att han inte växer ur nästa stolek lika fort.

Igår gick vi en sväng på Gregoriemarknaden med sällskap av mamma. Jag fyndade som alla andra år massvis med strumpor =) Vi tog oss även en fika på stan och hade det riktigt mysigt!


Mjukstart,

Det här med att blogga är ju inte direkt nåt man kan prioritera nu när man har en liten Hampus som gärna vill ha mat eller en torr blöja precis när man tänkte sätta sig vid datorn. Men vad gör de när han är goast i hela världen!!

I torsdags blev han ju 2 veckor gammal och då tog även Thomas och började jobba igen efter sina 10 lediga föräldradagar i samband med fölossningen. Jag är glad att det blev en liten mjukstart med bara två dagar som vi behövde va ensam innan hegen tog vid. Nog för att jag vet att det kommer gå galant att va ensam på dagarna så var jag ganska nervös då det har varit rikigt lyxigt att ha Thomas hemma =) Jag har kännt mig så ompysslad!

Idag hade vi träff med föräldragruppen igen. Nu har ju alla fått sina barn och det var riktigt roligt att se alla små söta bebisar. Hampus är ju den yngsta i gruppen och den äldsta är redan 3 månader gammal, så både storleken och utvecklingen skiljer sig ganska mycke mellen alla. Men snart skiljer de inte så mycke mellan de små, utan alla kravlar runt på golvet och vill gärna ta och smaka på allt =)

I morgon kommer älsklingen min att vara med i Östersundsposten så håll ögonen öppnan om ni läser den!

 


1 vecka!

Ja nu har vi varit hemma från BB i lite mer än en vecka och älsklingen min har redan blivit 12 dagar! Shit vad dagarna går fort.

I helgen var pappa min och hans sambo här och hälsade på :) Riktigt roligt då det inte blir så ofta vi ses och speciellt nu när pappa blivit morfar!
Söndagen spenderade vi i Ås tillsammans med mamma, Hans, Sandra och Fredrik. Vi grillade korv och hade det riktigt mysigt i det fina vädret =)

Vi har nu också gett vår son ett namn, Hampus Levi Wahlgren Stolt ska han heta. Det var verkligen inte lätta att komma på ett passande namn, sen var det väl jag som vela mest, men endå! Det är ju ett stort ansvar att döpa sitt barn då han ska bära namnet hela livet och förhoppningsvis trivas med de.

Just nu ligger Hampus och sover så gott här i soffan =) Man kan verkligen inte sluta titta på han! Han är verkligen helt underbar!!!

RSS 2.0